Hello onsdag!


Dagens tänkvärda! Våga gå din egen väg.

Hej alla fina! och förlåt att jag är lite sen idag. Jag hade en deadline att fixa på morgon innan vi gick mot dagis så jag kom nyss innanför dörren.

Har varit runt med returer från foto på väg hem också köpte jag med mig lyxig frukost, eller jag kanske ska kalla det brunch nu då klockan är så mycket? 😉 så nu sitter jag här vid mitt skrivbord på mitt sooooliga kontor och njuter en GOD focaccia från Godt Brød och dricker en smarrig juice från Hervik.


Jag kör på med ett parfymtips idag igen (när jag ändå är igång) men mest bara för att få visa den vackra bilden 😉

Visste du föresten att jag inte dricker kaffe? Jag gillar inte ens lukten av kaffe och jag kan inte äta kakor etc med kaffe i. Tycker att det smakar riktigt i l l a . Och inte dricker jag thé heller. Fast det tycker jag egentligen är ganska gott, kommer mig bara aldrig för…. men det ska jag försöka bli bättre på för det är lite mysigt med en varm kopp…  Men JUICE dricker jag! Jag älskar det och varje morgon startar jag dagen med ett glas. Så nu vet ni det ! 😉


Dessa godsaker från Acne Pistols trippar jag gärna runt i i vår… De finns bl.a. hos net-a-porter.

Idag väntar ett inköps-uppdrag på mig så nu ska jag göra lite förarbete till det innan jag trippar iväg ut i det helt FANTASTISKA vår-vädret som Oslo bjuder på idag. Vi har den där första “riktiga” vårdagen, ni vet då man tar av sig handskarna och solen värmer i alla fall pyttelite.  Helt underbart !! och vädret fick mig att gå in och prova ankelboots på vägen hem… snart ska vårjackor + skor fram ! 🙂 Härligt !

Nu kööör vi onsdag  !

KrAmAr! ♥

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “Hello onsdag!”

 1. Så härligt vårväder hade vi här i Göteborg i går och i måndags, man vaknar sakta ur sin dvala känns det som. 😉

  Njut dagen!

 2. vad betyder inköpsuppdrag Vad gör du då

 3. Mimmi says:

  Har precis köpt stövlarna och då förra veckan så var man medlem i Rizzo så fick man 100:- rabatt per 500:- de ni. Tyvärr har skorna lädersula och dålig klack så jag sulade och klackade om dem bums 225:- hos min braiga o billiga skomakare…..

 4. Nathalie says:

  Hej!
  Jag arbetar som chefredaktör på en nystartat sajt som heter Resa I Sverige (Premiär inom tre veckor).

  Detta kommer att bli en komplett guide över vårt lands fantastiska mat- nöjes- och turistattraktioner. Men det unika med oss, om du jämför med andra typer av reseguider, är att en stor del av sajter utgörs av bloggare. På detta sätt blir sidan ”levande” och du som besökare kan ha en ”relation” till det som skrivs genom att kommentera bloggar och sedan få offentliga svar.

  Skulle DU vara intresserad av att bli en av våra bloggare, där du tar dig an temat ”resor” och allt som kan ha med detta att göra? Shoppingrundor, restaurangbesök, konserter, bussresor… Skriv om dina tankar och åsikter, recensera dina upplevelser! Skriv om saker som kan tänkas vara relevant för turister i Sverige!

  En stor del av vår verksamhet är att vi värnar om miljön och kommer att samarbeta med olika miljöorganisationer, vilka annonsintäkterna från din blogg kommer att gå till. Detta handlar alltså om välgörenhet för din del.

  Verkar detta intressant? Återkoppla till mig på nathalie@resaisverige.se för vidare information.
  MVH Nathalie

 5. Stina says:

  Och jag dricker inte juice, bara kaffe! =) Ha en underbar dag i härliga vår sooolen !! =)
  Kram

 6. Man måste ju unna sig lyxbrunch ibland, eller hur? Härligt med solsken! I Halmstad gömmer sig solen bakom molnen idag och lillkillen har hööög feber och är mest gnällig. Men nu ska jag göra fattiga riddare till stora tjejen som kommer från dagis. Önskar dig en underbar soldag. KRAM Lotta

 7. Takk for flott inspirasjon! Det er mest spennde å prøve det ingen andre har prøvd før – det gjelder å være modig.
  Jeg kikker innom din blogg og finner alltid oppmuntring og glede.

  Smil fra Netten

 8. Linda says:

  Jag instämmer med Einsteins härliga citat. Jag vill berömma dig A-S för alla fina citat som du lägger upp.

  Ja, i sådana snygga skor skulle jag också gärna vilja trippa runt i nu till vår.

  Mums, det låter som en god frukost. Trots att jag är en trogen Gizmolina-bloggläsare så viste jag inte att du inte tyckte om kaffe. Jag håller mig nämligen också till te. Gillar att sitta på morgon och kväll med en varm tekopp.

  Kram

 9. Vilken underbar start på dagen med god brunch! Bra med parfymtips tycker jag, jag blir alltid då förvirrad när jag ger mig ut för att dofta efter en ny 🙂

  Jag önskar dig en mysig kväll!

 10. Sandra J says:

  Hej AnnaStina

  Åh vad härligt med fint väder 🙂 Man blir på så gott humör!! Solen har ju verkligen varit efterlängtad av många.
  Själv så har det blivit lovat här med hela veckan, men icke sa nicke! Här har minsann inte solens stålar varit och värmt :-S Däremot frost och lite kyligare… Men jag håller tummarna att det kommer snart 🙂

  Så du är inte heller kaffedrickare?! Det är faktiskt inte jag heller. Tycker inte att det är värst äckligt, men det är inte gott heller, så jag avstår gärna. Juice är min stora last och dricker det gärna på bredden och tvären, haha 😀

  Ha en härlig kväll och må så gott! // Kramar Sandra J

 11. Annie says:

  Åh jag älskar den parfymen, har den här hemma och det är min nya favorit =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *