HELLO THERE AUGUST…!

Happy 1 augusti mina kära vänner! 

Men åh så underbart härligt det är att få njuta soliga vackra sommardagar!  Och idag invigde vi får pooool! Ja men alltså vi har önskat att en pool hur länge som helst och det har varit på J´s “lista” över things to fix this summer. Men, så har veckorna passerat och juli var ju inte direkt någon vidare hit vädermässigt så vårt pool prosjekt blev satt på vänt…  Men för ett par veckor sedan så  köpte vi i alla fall en pool och igår blåste vi upp den!  För nej, vi bygger ingen fancy snygg pool på gården, inte ännu i alla fall… först måste vi se om vi blir hemma fler somrar om det ska vara värt pengarna…  Så – en uppblåsbar pool blev grejen och vi har hittat en som är helt perfekt!  En riktigt fin pool i perfekt size som vi har fyllt med typ 478 hinkar med vatten. Och nej,vi har ingen slang så ingen mer kommentar på det… ha, ha. och vi fick i alla fall bra armträning!

Annars har jag chillat på terrassen fram till att några moln dök upp och jag tog tag i kaoset i köket och då jag stod där och fixade så blev det plötsligt mörkt ute så bara att kasta in alla dynor, kuddar etc.  och allt var inne p.r.e.c.i.s. då åskovädret kom. Men alltså hjälp, det var som den värsta Thailand monsunen!  Och lika fort som ovädret kom så var det borta så nu ser jag klarblå himmel igen och är klar för att njuta sista kvällen som JIG är hemma för den här sommaren. Johanna har varit hos en vän idag men är strax på väg hem så jag ska börja förbereda middag… och för mig innebär det att stryka en duk och duka för maten, den tror jag att någon restaurang får laga..! 😉

Tadaaaa! Vår pool är precis uppblåst här och självklart pimpade vi den med en kul flytsak för att den ska se festligare ut! Och bästa sättet att undvika drama är så klart att skaffa sig en lama. Ha, ha.  

Jag ska visa fler bilder av poolen då den är fylld med vatten i ett senare inlägg men jag måste säga att för att vara en uppblåsbar pool så ser den faktiskt riktigt OK ut. Så vi är väldigt nöjda!  🙂

Önskar dig en riktigt, riktigt härlig kväll fylld av lyckliga stunder!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Sommaren 2020 | 4 Comments

4 responses to “HELLO THERE AUGUST…!”

 1. Anna says:

  Men åh vilken fin uppblåsbar variant. Var hittade du den?

 2. Anna says:

  Skulle också gärna vilja hitta en sådan fin pool! Var har ni köpt den?

  • Men åh så kul att du också önskar en lik pool! 🙂 Vi har köpt den hos XXL så fingers crossed att du får tag i en där du också !

   Njut din kväll och jag önskar dig en magisk fortsättning på veckan! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *