HELT FRUKTANSVÄRT KALLT…!

Vad tror du händer då jag ska köra för att ge Johanna sockarna + + ?  B.i.l.e.n. s.t.a.r.t.a.r. I.N.T.E.!!! Men huur typiskt? Så, jag fick , väldigt spontant, ta mig en prommis i kylan för att möta upp J på väg mot ishallen och alltså hjälp vad kallt det är ute.  Hade bara tunna tights på mig eftersom jag inte alls planerat någon promenad då jag klädde på mig och ja, låt oss bara konstatera att de var för kalla… ha, ha.

Och att vara utan bil är ju ingen större hit kan jag tala om, speciellt inte just idag då jag har en hel del fix inför att JIG ankommer Luleå i morgon och dessutom fyller är på lördag. Oh yes, en festlig födelsedags weekend coming up och jag var så klar för att få fixat en del ärenden idag. Men det är ingen krise, då får jag helt enkelt köra på här hemma istället. Går bra det också!   Och du, jag lär mig a.l.d.r.i.g… är det i Norge eller Sverige som det är Morsdag till helgen?  måste checka… Ah! det är den 26:e maj i Sverige och på söndag, 10/2, i Norge! Undrar varför det är olika datum egentligen? Oavsett kul för mig som får fira båda! 🙂

Inviger ny tröja idag som jag shoppade hos Zadig & Voltaire i Köpenhamn. Älskar den!!  Z&V har alltid varit ett av mina favorit brands… deras tees är looovely.  De har 2 koncept stores på / runt Strøget och finns även på Illum. Om du ska till Cph…  Don´t miss. 

Nu sitter Gizella och luktar på J´s nya apple watch… eller, snarare slickar på den… TUR inte Johanna är hemma. Bäst jag lägger upp den på en hylla någonstans så att det inte blir drama när hon kommer hem… alltså klockan ska upp på en hylla, inte Gizella. ha, ha.

Njut din dag vidare! 🙂

 

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “HELT FRUKTANSVÄRT KALLT…!”

 1. Hjälp så KALLT ni har det och vi så VARMT.
  Hoppas kylan mildras tills vi är åter i Sverige.
  Kram Titti

  • Ja Thailand är ju sååå VARMT och underbart den här tiden på året… så längtar tillbaka like crazy… !! Men min räddning är att det i alla fall börjar vara ljusare ute på dagarna här uppe i norr nu, herregud så lyxigt det är! 🙂

   Önskar dig en riktigt fin fortsättning på kvällen Titti! Njut de varma vindarna! Kram!

 2. Gerra K-Son says:

  härlig blogg, kommer gärna tillbaka

 3. Viktoria-pinkpastry says:

  Så snygg tröja, så härligt med stickst, jag har två stickade favoriter så där lite längre som jag bor i just nu. Härligt med firande i helgen. I helgen skulle vi haft min dotters princess kalas men tror vi får ställa in då hon fortfarande är sjuk så trist. Stor kram

  • Åh tusen tack för fina ord Viktoria! 🙂 Känns som att tröjan redan blivit en favorit. Passar perfekt här uppe i kylan… ! Stickat är så mysigt på vintern. Love it! Men stackars din lilla prinsessa som är sjuk… att ha prinsesse kalas låter ju som en dröm !!! Hoppas, hoppas att hon snart dansar igen. Jag skickar massor med krya på er väg… !

   Önskar dig en riktigt mysig kväll ! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *