HO, HO HERE WE GO… !

Hellooo darlings! 

Redan onsdag och istället för att sticka ut på en power walk så sitter jag här och äter Plopp och dricker smoothie till frukost. Ha, ha. Ja, ibland blir det så.  Inget konstigt med det.  Nej men saken är den att jag är ovanligt busy bee idag så jag tittar in i farten för att säga tusen miljoner TACK för alla underbara tips jag fick från er i förra inlägget på hur vi kan tjäna mest pengar i J´s klass.  Åh ni är verkligen fantastiska!!! Jag visste inte ens att det var vanligt med försäljning av kläder och chips? och Halloween party pratade faktiskt jag och J om igår! så det var perfekt att få höra att det blev en succé!  Nu ska jag skriva ner alla era tips i en egen bok här också ser jag fram emot att börja samla ihop pengar med klassen!

Och varför är jag då ovanligt busy idag? Jo, för att Johanna har fått kallelse till tandläkarcheck mitt på dagen och sen, i eftermiddag, så kommer min pappas syster med mann upp till Luleå på besök så jag ska en familjelunch / fika här + att J ska ha besök av en vän efter skolan. Så – ja, det här blir en härligt festlig lille-lördag! 🙂

 

HO, HO…here we gooo… ! Jag hade förväntat mig att hitta Halloween hos Dollar Store igår så gissa om jag blev förvånad då det var hylla efter hylla med JUL!  Sååå crazy! fast samtidigt lite härligt. Jag älskar ju julen!! men – nu vill jag först maxa Halloween, sen är jag redo!  (paketen på bilden är batteridrivna lampor… fina att ha under granen).

Men jag hittade faktiskt jul hos Hemmakväll redan för 3-4 veckor sedan!  och då köpte jag årets första julmust. Men jag insåg ganska snabbt att de måste vara något de hittat när de inventerade på lagret och det stämde då jag frågade personalen. Annars hade det varit helt super galet om de fått in julmust i juli ! fast Jul – Juli, same same but different. Ha, ha. 

När jag googlade inspo till J´s kalas så dök plötsligt den här saken upp!  Ett klipp från en tidning då jag var 21 år och hade kort hår (jag hade kort hår i mååånga år) och inte ägde ett par jeans (det är helt sant, jag gick bara i kostym eller svarta byxor).  Så kul att läsa!  och att jag gick på work-out ?! så roligt att det kallades så!  alltså jag minns mina blanka string dräkter från Casall som jag hade utanpå blanka cykelbyxor. Ha, ha. Och ett ägg per år? Idag äter jag 1-2 ägg varje dag till frukost. Sen jobbade jag jämt… jul, påsk, helger… för Filmstaden hade öppet 365 dagar per år.

 

Nu fångar vi dagen! och du, visst väntar vi med julen till efter halloween?

Önskar dig en riktigt festlig lille-lördag!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Julen 2019 | 3 Comments

3 responses to “HO, HO HERE WE GO… !”

 1. Lena says:

  Vi väntar absolut med julen ett tag till.
  Vad fin du är på fotot 🙂
  Ha en fin dag du också.

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Så snygg du va på fotot! Och så roligt och läsa! Tycker det är så härligt den dialogen du har med dina läsare på bloggen, det är unikt och även jättekul för oss läsare. Tycker alla bloggar är utan kommentarer. Även om jag inte behöver samla in några pengar till nån klass så va det superkul att läsa, såna super roliga tips! Men så mysigt med jul, tack för tipset med Dollarstore, måste kolla in, så mysigt, så fina paketen såg ut. Önskar dig en härlig dag stor kram

 3. Charlotte says:

  Haha!
  Familj: JA 😀 😀 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *