HOPPY NEW WEEK !

Gooodmorning darlings!

Då är Påsklovet 2020 officiellt igång! Wohooo! Och det blir väldigt annorlunda att vara hemma och inte flyga iväg mot Oslo & Köpenhamn men – vi är pepp på att ta tillvara dagarna och fylla de med lyckliga stunder, feelgood & happiness. Jag har en del fixar prosjekt att ta tag i här Casa Gizmolina och vi ska göra om lite på ett av Johannas rum….  kanske hon t.o.m. ska byta rum? Idéerna är många och kanske vi  får till en tur till IKEA? Herregud, det måste vara över 1 år (!) sedan jag var där sist?! Så galet.  Men – nooo stress! vi tar dagarna precis som de kommer och blir det att vi hamnar i soffan och tittar på serier istället så är det heeelt OK det också! Lov är till för att njutas!

Och jag vaknade till att det snöar ute idag igen. Oh my så MYCKET snö det har kommit senaste dagarna. Helt galet! Och om vi ska hitta någon fördel med det här vädret så är det att vi med väldigt gott samvete kan stanna inne.  Sen blev det ju väldigt speciella påskdagar i år p.g.a. corona och det jag saknat mest av allt är alla middagsbjudningar som vi brukar ha… Men inget ont som inte har något gott med sig för vi har fått mer tid tillsammans alla 3 än vi någonsin tidigare har fått! Och så här såg det ut då jag dukade upp till frukost på Påskafton! 🙂

 

Vi äter oftast ute i ljusgården men ibland är det skönt och enkelt att sitta i köket så vi startade vår påskafton så här.  Och det är inte lätt att ha brinnande ljus på bordet då man har en fluffig katt som springer runt så de kan aldrig tändas i förväg… Sen så har den stora spegeln hängt med mig i säkert 30 år. Då jag köpte den så var den i guld, sen var det en period då det var hur FULT som helst med guldspeglar så – jag målade den vit!  Gissa om jag ångrar det idag… ha, ha.  för alla trender kommer förr eller senare tillbaka…  Men, men, den är oavsett en favorit.

Lights on!  Jag dukade med detaljer från Meri Meri till darlingen och den fina påskharen som jag shoppade på Potterybarn i L.A. fick bära våra ägg på ryggen. 

Jag dukade upp med en surprise till mig själv från mig själv. Ha, ha.  Ett super cute notatblock som även det fick bli med hem från L.A. Och det fick även den fina kökshandduken som hänger på ugnen i bakgrunden… 

Dukningen från Johannas view…  Den söta lilla kycklingen med pip-ljud var egentligen en leksak till Gizella men den passade in så fint på bordet… 

BAM! 5 minter senare! ha, ha, ha. 

 

Efter frukosten så fixade jag i ordning ute för kl. 14 så hade vi bjudit över familj & vänner på påsk-chill i solen på terrassen. Åh äntligen fick jag piffa inför besök!!! Ni ska få se ett bildregn från vår eftermiddag senare.

Nu tar vi tillvara den här tisdagen!!! 🙂

Stay safe & Stay positive!

Love, Miss.G.

Kategori: Påsken 2020 | 6 Comments

6 responses to “HOPPY NEW WEEK !”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Åh så härliga bilder så fantastiskt fint! Älskar den haren med korgen på ryggen, sån hade jag med velat ha, kan rymma allt från blommor till godis, helt perfekt att ta fram varje år. Önskar er ett härligt lov stor kram

  • Men åh du är bara helt fantastisk på att bjuda mig på så härlig feedback att jag blir super blogg peppad! Tusen miljoner TACK Viktoria! 🙂 Och ja, den där haren med korgen på ryggen är jag så glad över att jag släpade med mig hem från L.A. Den “gör” hela påskbordet!

   Önskar dig en riktigt härlig dag fylld av feelgood! Stor kram! 🙂

 2. Karin says:

  Åh, så fint du gjort. Många roliga saker att titta på. Det finns mycket fint at köpa idag, när mina barn var små, då körde man mest björkris med fjädrar, ägg och kycklingar i. Men man tyckte att det var fint på sitt sätt. Ha den bästa dagen!

  • Åh tusen miljoner TACK för din härliga feedback Karin! 🙂 Ja, det finns mycket fint att köpa idag men ris med fjädrar och ägg är trots allt fortfarande det mest “påskiga” som finns!

   Önskar dig också den bästa dagen! Kram! 🙂

 3. hoppas ni fick en fin påsk:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *