HÖRDE JAG JET-LAG…?

Mina kära bloggvänner! 

Vilka dagar vi har haft sedan vi kom hem! Johanna ser jag knappt röken till för hon har varit non-stop med vänner och i skrivande stund är hon iväg på sleepover, och igår var det sleepover hemma hos oss…  Och det är verkligen i.n.t.e. ofta som jag säger nej till övernattning men i kväll var jag så crazy trött att jag kände att det inte passade att bädda upp till 3 girls så de sover hos grannen istället…  Men, jag hade med mig de till ett utomhusbad både igår och idag och igår kväll så var vi på spontan trevlig middag i trädgården hos våra grannar så ja, dagarna har verkligen försvunnit eftersom vädret är såååå FINT att man inte vill vara inomhus en enda sekund. Speciellt inte nu då de pratar om att det ska bli regn i helgen, då vill man MAXA !

Och när J smsade att hon var på väg hem för att hämta sina övernattnings-saker runt kl. 21.30 så var jag helt i koma, trodde att det ringde i drömmen. Ha, ha.  Men nu, efter att jag varit över och matat en kanin som vi passar + hjälpt J över till grannen genom hallonbuskarna med sina saker så piggnade jag till (hörde jag jet-lag?) så nu sitter jag här ute i ljusgården, med massa tända ljus och Gizella vid min sida och konstaterar att det är helt kolsvart ute.  Det, om något, är ett tecken på att hösten kryper närmare inpå…  så sommardagarna ska som sagt njutas så mycket det bara går! 🙂

Home sweet home… ! Jag undrar hur länge vi blir boende här…? 1 år till har vi bestämt men blir det kanske plötsligt.. 5? eller 2? eller resten av livet? Jag har ingen aning, time will tell… !  och vi fortsätter att ta ett år i taget.

Denna fina treklöver har varit tillsammans non-stop sedan i söndags. Här är vi på Arcusbadet och ja, de hade varit på bikini shopping. Twinning deluxe. Ha, ha. Tjejen till vänster blev vår nya granne för exakt 1 år sedan och tjejen till höger blev vår nya granne i söndags så alla 3 girls har flyttat upp till Luleå efter att ha bott på andra platser, det är deras gemensamma nämnare. Och en riktigt kul sak är att hon som precis flyttat hit börjar i J´s klass i höst! 

Jag har varit duktig och tränat både igår + idag men hjälp vad trist jag tyckte det var att gå runt sjön igår efter mina veckor på löpbandet i Thailand. Det kändes sååå tungt… bläää…. men idag gick det i alla fall liiiite lättre och om några gånger så är jag säkert inne i det igen.  Men alltså VARFÖR är det så mycket enklare att springa på löpbandet än ute??  Jag sprang ca 40 min av de 60 jag körde sista 2 veckorna i Thailand men igår, då jag satte igång att springa så blev jag heeelt slut. Det gick i.n.t.e. Så, nu kör jag pw. Men vad beror det på? att det är enklare att springa på löpbandet? Någon som vet? 

 

Nu ska jag dyka i säng och fortsätta att läsa min sååå bok eller nej, jag ska se på Younger! Åh det var länge sen och jag har inte kommit längre än till säsong 2 så jag har massa avsnitt kvar. Underbart !

 

Önskar dig en riktigt god natt! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “HÖRDE JAG JET-LAG…?”

 1. Lisa says:

  Löpband går ju av sig själv och är lättare (tex är det lättare att få bra km-tider om man kör utan lutning tex). När löpning känns tungt ute kan man jogga 1 min och gå 1 min – tex. Eller jogga tre lyktstolpar, gå en. Någon form av intervall till att börja med. Behöver inte vara så exakt för att ge resultat när man börjar från scratch. Huvudsaken är att man gör’t! Jag kör en träningsstreak under augusti med motion varje dag-det motiverar mig-känner jag mig sliten kör jag bara 3 km jogg men det är ändå något istället för inget.
  En annan fråga: Tillfrågas tjejerna/deras föräldrar innan bikinibilder läggs på nätet? Hade inte velat att min dotter hamnade på nätet sådär med alla skumma gubbar och så snabbt som bilder sprids,men jag är kanske bara är nojig med sådant.

 2. Lena says:

  Själv så springer jag hellre ute i naturen än inne på ett löpband. Löpbandet tar jag i vinter när stigarna i skogen ute ev är igensnöade.
  Ha en fin dag 🙂

 3. Linda says:

  Blir så nyfiken, har ni planer på att flytta till ett annat hus, eller lägenhet i så fall? Kram Linda

 4. Evelina says:

  Åhh du har SÅ många bra avsnitt kvar av Younger…jag älskar dom och har tyvärr redan sett alla…längtar, längtar, längtar tills nästa avsnitt släpps.

 5. Maria says:

  Hej!
  Jag har läst din blogg i flera år, men aldrig kommenterat tidigare. Nu var det dags
  Jag tror att det kanske blir psykologiskt jobbigare att springa ute när du ser hur långt du har kvar distansmässigt? På löpband blir det visuellt genom en klocka som räknar tid, men du ser inte en lång raksträcka framför dig eller den där jobbiga uppförsbacken som du vet kommer bakom nästa krök utomhus etc. Dessutom blir löpsteget olika på löpband och ute, vilket du säkert också upplever som en skillnad.
  Jag tycker inte om att springa på löpband, främst för att jag älskar naturupplevelsen (springer bara i skogen sedan några år tillbaka) och dels för att jag tycker att löpsteget blir så konstigt på löpbandet, dvs ej likadant som ute.
  Ett tips är att testa att springa på stigar i skogen och lyssna på skogens ljud. Då glömmer jag alltid bort att jag springer och att det är jobbigt + att det är mycket skonsammare för kroppen.
  Nu utgick jag från att du springer på asfalt, men oavsett så hoppas jag att du hittar DIN glädje till löpningen (eller den träningsform som du upptäcker passar dig bäst). Träning ska vara roligt, spelar ingen roll om man springer inne eller ute då tycker jag. Heja dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *