HÖRDE JAG JETLAG?

Några av senaste veckans instagram pics (du följer mig väl där? jag heter Gizmolinas):  Chillar i skuggan på bästa Sunwing Resort & Spa Bangtao efter att jag bränt mig i äkta Stig Helmer stil / Semester favoriter = beach bag + klänning Chill Norway, hatt shoppat på Phi Phi och mina snäckhalsband / Några av J´s favoriter = shorts I dig Denim, tee Chill Norway, mina solisar från Gucci och inspirasjon / Fotoshoot med bästa Jonas på Re Ká Ta beach club med vackra smycken från Cooee.

Gooodmorgon sweeties!

Klockan 05.19 stod en söt liten prinsessa vid min säng med Gucci i famnen och var huuuur pigg som helst. Och själv var jag huuur trött som helst…zzz….men det var bara att konstatera att jetlag gjort sin entré hos hjärtat och stiga upp.  Så sedan då sitter jag i under en varm ullfilt i soffan och tittar på barnTV med ett öga och sover med det andra. Men jag sover bara i smyg för så fort J ser det så väcker hon mig 😉

Såg föresten att det ska vara en intervju med en av mina favorit bloggisar, Carolina Gynning, på Nyhetsmorgon strax efter kl.10. Ett tips! om du, liksom jag, är vaken.

J ä.l.s.k.a.r. sina jeans-shorts från I dig denim (men den här gången var de liiite för varma så de satt bara på korta stunder)  och check hennes coola tee från Soup Store. Extremt mjuk & skön och hur snygg som helst. För första gången någonsin var jag inte och lackade mina tår i Phuket, istället körde jag med mitt snygga Deborah Lippmann lack från min butik.   Och ja, jag shoppar ELLE på thai för inspirasjonens skull (det är bilderna jag vill åt).

Nej men om man kanske skulle slänga ihop lite pannkakor nu? Klockan är ju trots allt 8… 😉

Hoppas att du sovit riktigt, riktigt gott och att du får en underbar söndagmorgon!

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Thailand 2013 | 4 Comments

4 responses to “HÖRDE JAG JETLAG?”

 1. Monica says:

  God morgen 🙂 Hva er fargen på neglelakken? Nydelig farge. Vil legge inn en bestilling :)Ha en fin dag du & din familie, inkl Gucci 🙂

 2. Hoppas att du får en fin söndag 🙂

  Här ska vi också äta pannkakor, men till lunch 🙂

  KRAM

 3. Sara says:

  Hej! Vet du hur denna klänning är i strl Chillnorway Pelli Skirt Multi print, SS13 ?
  Har du en själv? Strl?
  Vill själv använda den som klänning ej kjol.

  Vore glad om du ville svara mej.
  Kram Sara

 4. Mirva says:

  Har också shoppat I dig denim shorts både till mig själv och till barnen, hur snygga som helst!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *