HÖSTENS 1:A TULPANER.

tumblr_nn0ufaKV8N1shcqiqo1_1280

Happy söndag sköna bönor! 

Men HUR härligt med söndag idag? Love, love, love it! Och solen strålar helt fantastiskt vackert på de färgglada träden där ute. Hösten alltså. Gotta love it! Men jag vet inte vad som hände i natt? för jag sov ovanligt dåligt så har redan varit vaken så länge att det känns mer som sen eftermiddag än kl.12.20. Men jag älskar att klockan är så lite för det betyder att jag har (nästan) hela dagen framför mig!

Så, när J kommer hem från sin söta kompis som hon är på besök hos så tänkte jag att vi ska ta en cyekltur in på stan. På min önskelista står bl.a. ljuslyktor till terrassen också har jag ett paket att hämta ut (nettshopping is the shit här uppe norr).  Sen är det ju lösgodisetsdag idag så jag överraskade hjärtat med ett presentkort på Hemmakväll på morgon så att hon kan gå dit och shoppa lite gott…  ! 🙂

14494770_10153825780750796_1109872505534462700_n

Tadaaaa! Höstens första tulpaner har gjort sin entré här i Casa Gizmolina! Fick de i present av min älskade mamma och hennes H då vi var där på en trevlig middag igår kväll.  

14470545_10153825790875796_6393639759928663965_n

Och mina hortensior.. jag köpte faktiskt bara 3 så det betyder att jag kan gå dit och köpa 2 till idag u.t.a.n. att klä ut mig! Lucky me! Ha, ha. 

14457458_10153825761220796_6103673667210820204_n

Och på tal om höst-premiär: årets 1:a husgran har också flyttat in! Jag kunde inte hålla mig då jag såg de i butiken häromdagen och nu vill jag bara ha fler…! (förra året slutade det med att jag hade i nästan alla fönster…).  De är så fina också  matchar de ljungen och andra höstväxter som flyttat in ute på terrassen perfekt.  Sen älskar Gucci att hoppa ut genom fönstret och sen sitter han där ute på terrassen och spanar på fåglar och annat spännande. Sötisen! (och ja, våra fönster är i desperat behov av en tvätt… senare idag…kanske…).

Nej,  nu ska jag fixa lite lunch här så jag önskar dig en riktigt skön söndag fylld av avkoppling! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “HÖSTENS 1:A TULPANER.”

 1. Tina says:

  Folk gör buisness på fönsterputsning. Beställ och gör själv nått härligare!

  • gizmolina says:

   Det var det klokaste tips jag fått idag! Klart att jag ska boka in fönsterputsning av något företag till veckan istället. 🙂

   Njuuuut din söndag Tina! Kram!

 2. Marit says:

  Tänkte precis detsamma idag, härligt med söndag och vädret är helt underbart. Nätshopping är min räddning och jag bor i Dalarna i närheten av en mellanstor stad men finns inget bra utbud utav inredning. Lite nyfiken vart beställer du?

  • gizmolina says:

   Ja, men visst är det härligt med nettshopping då man inte har hittar så mycket där man bor… ! Jag hämtade ut ett paket med en super fin bluse/topp från norska By Ti-Mo till mig och ett par Viking gummistövlar till till Johanna. Första gången jag shoppar från Boozt.com.

   Njut den vackra höstdagen vidare Marit! Kram! 🙂

 3. Elin says:

  Kjøpte også sesongens første tulipaner i helgen! De er så fine!
  Ha en fin ny uke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *