HOTELLFEELING…!

Goood tisdag! 

Jag gissar att ni var några som gick in på TGR´s webshop igår och klickade hem presentpåsar efter mitt tips inlägg för idag då jag skulle beställa till mig själv så var de slutsålda! Såå snopet! Men jag är glad för din skull om du fick tag i de för de var de finaste!!! också är de ju så billiga och så mycket mer kul att ge bort än de från Lagerhaus som “alla” köper.

Och jag har faktiskt blivit klar med årets Valentine presenter idag tack vare ASOS. Det är en webbshop som jag ofta hittar såå mycket fint hos! och när Johanna fyllde år så köpte jag nästan alla presenter där, både saker, hudvård och kläder. Brukar du ge Valentine presenter? eller tycker du att det är onödigt?

Nu börjar det bli dags för mig att fixa middag (blir korvstroganoff med ris, en klassiker!) efter en om möblering av vardagsrummet. Åh som jag älskar förändring och det blev verkligen instant spring feelings då julen åkte ut och känns såå rent och fräscht! 🙂

 

Och på tal om fräscht… Då vi skulle starta upp den stora badrumsrenoveringen på övervåningen så ville jag att det skulle få en klassisk hotell feeling så – den här bilden, som jag knipsat på mitt favorit hotel : Hotel Diplomat i Stockholm var min självklara utgångspunk eftersom jag älskar det hotellet och bara förknippar det med positiva härliga känslor.  Jag knipsade bilden på vårt hotellrum då vi bodde där för flera år sedan och tänkte då att OM jag en dag ska renovera badrummet här hemma så ska det se ut så här!  (blommorna hade jag köpt själv och ställt dit).

 

Så dagens tips: om du bor på hotell där du älskar någon detalj i inredningen på rummet (eller som i mitt fall: badrummet) eller i lobbyn eller i restaurangen: Ta bilder av det! för en dag står du där och vill göra något liknande och då är bilderna guld värda!

 

Och så här blev det! Och varje morgon så känns det som att jag startar dagen på Hotell Diplomat! Så: mission completed! Men mer om det när jag lägger upp det stora badrumsinlägget en dag snart. 

 

Bäst att jag kickar igång middagen nu så att vi kan äta när J är klar med sin hemma-Cheer-träning.

Önskar dig en looovely kväll fylld av feelgood! 🙂

Stay safe & Stay positive!

Love, Miss.G.

70
Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “HOTELLFEELING…!”

 1. Ida says:

  Hvor har du kjøpt det lile speilet med lys?

  • gizmolina says:

   Den spegeln är såå fin och gör så mycket till badrummet! Jag hittade den hos IKEA! den var en nyhet då jag var där och den går på batteri så är inte beroende av stick-kontakt vilket passade oss perfekt ! 🙂

   Önskar dig en magisk dag Ida! Stor klem!

 2. Nina says:

  Längtar så till det inlägget. Och tack för tips! Så smart!

  • gizmolina says:

   Åh så kul att du ser fram emot det inlägget! 🙂 Det kommer en dag väldigt snart!

   Önskar dig en magisk dag fylld av happiness! Kram!

 3. Elin says:

  Kjempeflott bad! Gleder meg til innlegget om oppussingen og valg.
  Før leste jeg alltid bloggen din på mobilen, men nå er det mye bedre å lese på mac/pc, bildene har blitt bedre, men overskriften kommer litt til siden så man ikke ser hele. Bare en tilbakemelding i tilfelle du ikke er inne på bloggen selv via mobilen 🙂

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner TACK för feedback på bloggens utsende! Den sätter jag stor pris på! Jag har sett att overskriften hamnar fel på mobilen så ska be min tekniska support fixa till det. :). Och tusen miljoner TACK för härlig feedback på vårt nya bad ! Inlägget om oppussingen kommer snart !

   Njut din dag och fyll den med feedback ! Stor klem! 🙂

 4. A-L says:

  Alltså jag bara älskar att ni vågade gå för dubbla duschar! DET står högt upp på min “villhöver” lista den dagen vi bestämmer oss för att uppgradera vårt badrum. Kanske inte direkt nödvändigt, men ack så trevligt. För att inte tala om snyggt! 🙂

  • gizmolina says:

   Åh men tusen miljoner TACK för din underbara feedback på våra duschar! Nu blev jag glad! 🙂 Och nej, nödvändigt med dubbel dusch är det absolut inte men såå snyggt att det var en självklarhet för mig och faktiskt det första jag var 100% säker på då vi satte igång och jag älskar resultatet och duscharna gör mig lycklig varje gång jag kliver in på badet !

   Önskar dig en magisk dag fylld av lyckliga stunder! Stor kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *