HOTELLFRUKOST.

Mina kära bloggvänner!

Men alltså vilken underbart härlig weekend jag har!   Den är maxad familjetid vilket verkligen var såå välbehövligt. Och vädret är dessutom helt perfekt.  Solen strååålar magiskt vackert utanför mitt fönster och det droppar från taket. Jag kan inte minnas senast vi hade sånt här väder den här tiden på året? Det brukar vara sjukt mycket snö och iskallt. Så ja, jag njuter verkligen för det här vädret passar mig 100% perfekt !

Och nu kom vi nyss hem från en riktigt härlig och fantastiskt god frukost på Clarion Hotel. Åh det var bästa starten på dagen att sitta där och äta lyxig hotellfrukost med utsikt över isvägen i norra hamn.  Feelgood deluxe!!!  Och nu chillar mina J framför Sverige mot Norge (xtra kul för oss eftersom Petter Northug som JIG driver bolag med är med) och jag passar på att skriva till er innan jag ska gå ut och försöka få loss julgranarna. Ja du läste rätt: JULgranarna. Ha, ha. För de har tok fryst fast så är inte det lättaste att få bort dem… Men, ska texta trixet att hälla på varmt vatten så får vi se hur det går. (wish me luck).  Sen ska vi på Luleå Basket match kl. 15 innan vi kör JIG till flyget runt kl. 16. Helt klart en bättre söndag! Och du, såg du föresten Melodifestivalen igår? Vem var din favorit? Jag tycker att Nanne var kvällens stora besvikelse och att helt rätt bidrag gick vidare till final. Hanna var min favorit. Sååå BRA !!! 🙂 

Dagens frukostutsikt…  Magisk! 

Det var verkligen bästa starten på dagen att sitta här och äta lyxigt god hotellfrukost i lugn och ro.

Att slippa styra med att duka fram och diska undan… Love it! 

På väg hem igen runt kl. 11.30  mätta, nöjda och glada.  (vilken miss att jag inte tog på mig mina Ugg´s som är helt lik Johannas, då hade vi matchat perfekt).

 

Nu: ut i soooolen! 🙂

Hoppas att du också njuter en riktigt härlig weekend och jag önskar dig en riktigt, riktigt fin söndag fylld av feelgood & solsken!!!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

 

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “HOTELLFRUKOST.”

 1. Nina says:

  Åh så härlig weekend ni haft. Det har jag med. Har varit bortrest med familjen hos goda vänner. Känner mig alltid så tom när jag reser hem efter en fin helg. Som om jag inte ville det skulle ta slut. Missförstå mig rätt jag älskar min familj men är väldigt dränerad på mitt jobb, har bara jobbat där ett år så vill inte gärna byta utan verkligen ge det en chans. Sedan är det något med storstäder som lockar, vi bor i en mellanstor stad. Nåväl vilka är dina bästa tips för att pigga upp vardagarna. Så man inte fastnar i dåligt mående och slentrian?
  Stor kram

  • Åh så glad jag blir över att du också har haft en härlig weekend Nina! 🙂 Och jag kan 100% känna igen mig i känslan du beskriver då du kommit hem från en helg med familj och vänner i en större stad. Kontrasten när man kommer hem kan bli enormt stor och det kan känns väldigt “tyst”. Och det är då, precis som du skriver, man behöver pigga upp vardagarna för att inte fasta i depp… Jag har själv några knep som jag tar till då vi kommer tillbaka upp till Luleå efter en helg i Oslo så här är mina tips om jag utgår från mig själv: 1. var tacksam för helgen du haft! stanna kvar i känslan så länge du kan genom att se på bilderna du knipsat, ring upp och prata med dina vänner om hur trevligt ni haft och fyll hemmet med fräscha blomster som lyser upp! En vacker bukett av tuplaner för typ 39 kr kan göra såååå stor skillnad ! 2. skriv dagbok. det behöver inte vara någon jätte stor sak, ett par rader räcker, och fokusera då på vad du är tacksam för. Lista allt! och läs upp sakerna högt för dig själv. 3. hitta ett “feelgood ställe”, en plats du känner ger dig max energi, glädje och harmoni. det kan vara på ett café, ute på en bänk, hemma i soffan, det är bara du som vet var DITT bästa ställe är. Uppsök sedan det stället så ofta som du har möjlighet. Ta med en notatbok + penna och skriv dagboken / din tacksamhetslista där. 4. boka in roliga saker i kalendern! bio, en middag, en kväll ute med kompisar, en hotellfrukost vad som helst ! men det ska vara något du verkligen tycker om och som du kan se fram emot ! Att ha något kul att se fram emot gör stor skillnad i vardagen ! 5. Lyssna på bra musik och dansa runt! åh det ger så härlig energi !

   Och du, ha alltid fräscha blommor på skrivbordet på jobbet och pimpa bordet med fina saker som gör dig glad ! OM du har ett jobb som innebär att du har ett skrivbord?!

   Jag hoppas att mina tips kan vara till hjälp! Och om du skulle önska mer “hjälpl” från mig så coachar jag dig med glädje! i så fall kan du mejla mig på annastina@gizmolina.com

   Önskar dig en riktigt härlig dag vidare och jag hoppas att du får njuta en vår med glädje och härlig energi ! Och du, lyssna inåt, vi har så många svar i hjärtat… ! Stor kram ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *