HOTELLKÄNSLA PÅ SOVRUMMET.

På tal om förändring… idag har min världens snällaste bror varit här och hjälpt mig att montera upp nya gardiner på sovrummet. Det är flera veckor sedan jag köpte stänger + färdigsydda längder så det var så kul att äntligen få upp dem. Men vi är inte färdiga, tunna vita längder ska upp bakom de mörkläggande, så att det blir lyxig hotellkänsla… Ska visa er hur det blev då allt är klart, men här kommer en före och efter bild av status just nu:

Mitt i monteringen så kom jag på att jag borde knipsa en “före” bild så ni får utsäkta kaoset, jag fotade väldigt spontant.. De här fula rullgardinerna har hängt i sovrummet sedan vi flyttade in och det har inte gått en dag utan att jag tänkt att de ska bort så därför var lyckan xtra stor idag när de åkte ner och…

…  dessa Hotel-Diplomat-look-a-like gardinerna åkte upp. Alltså vilken skillnad det blev! jag är så nöjd och nu ska vi som sagt bara få upp de tunna vita gardinerna som ska vara bakom dessa också. 

Nya sänglampor +  spegel ska också upp så ni ska som sagt få se fler bilder när allt är färdigt. Just nu är detta a work in progress..  Och nu kom hjärtat hem från en cykeltur i det vackra vädret (ja, nu strålar äntligen solen) så nu pågår playdate här och jag ska fixa middag. Det blir taco rester från igår innan vi ska mysa framför Vem Bor Här?  Vi älskar det programmet! ser du också?

 

Önskar dig en riktigt fin kväll vidare!  🙂

 

 

Kategori: Casa Gizmolina | 8 Comments

8 responses to “HOTELLKÄNSLA PÅ SOVRUMMET.”

 1. Hanna says:

  Fina gardiner! Jag bor också i Luleå så undrar ifall du köpt den på dem påsen affär istan?

  • Tusen tack Hanna! 🙂 Ja, jag har köpt gardinerna på Ohlsons tyger här i stan, men tyvärr så köpte jag de sista som fanns kvar på lager… skulle egentligen ha fler längder men de var även slut centralt på lagret och i webshopen så de var en utgående färg /modell… Vi får hålla tummarna för att de tar in de på nytt så att du får tag i de du också!

   Önskar dig en riktigt fin kväll! Kram! 🙂

 2. Så fint!jag har liknande hemma med gardinuppsättning så där, och det känns mysigt och så lyxigt,precis som på hotell fast hemma =)

  Gillar också att se det där programmet,så kul att se hur andra inreder hemma,samt att få lite inspiration av andra =) men det är svårt att gissa ibland vems hem det kan vara,jag var duktigare förra säsongerna ha ha =)

  Kramar

 3. Gunilla says:

  Vilken skillnad!! Så himla fint 🙂 Jag vill också få det lite mer ombonat i sovrummet, tänker alltid på det när vi bor på hotell, att jag vill ha vårt sovrum som ett hotellrum 😉 Och på tal om dina senaste inlägg att göra slag i saker man bara går och tänker/drömmer om, jag bara måste börja nu 🙂 Tack för alla dina inspirerande inlägg, du är fantastisk!! Kram <3

 4. Sara says:

  Så fantastiskt fint! Precis som hotell. vad heter modellen. Jag bor långt från dig och kanske kunde hoppas att de fanns här i min stad.

 5. Jezza says:

  Visade min man dina bilder och bestämde att sådär ska det se ut hemma hos oss oxå 😉
  Så himla fint det blev!! Tack för tipset!!!

  Ha en jätte fin långhelg, och du- jag älskar din blogg precis som den är <3

  Massa kramar

 6. Iman says:

  Hej vad heter dessa gardiner ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *