I´M A FLIP FLOP KINDA GIRL.

Jag tror jag använde mina high heels 1 gång nere i Phuket för jag b.o.r. verkligen i mina flip flops där nere i värmen.  Och precis före vi reste shoppade jag ett par nya snygga pimpade Havaianas som blev semesterns favoriter. Och – för 1:a gången så fixade lilla J också flip flops.  Jag har köpt SÅ många fina till henne genom åren men hon har klagat på ont mellan tårna men – nu shoppade hon dessa söta helt själv och vips ! så bodde även hon i flip flops heeeela semestern.

En av dagarna blev det spontant poolparty hemma på resorten med våra underbara grannar.

Det är verkligen underbart skönt att skölja av fötterna efter en walk på beachen.

På tårna kör jag franskt. Enkelt, snyggt & fräscht.

Så – mitt tips om du ska resa till Thailand: satsa på sköna flip flops och snygga öppna sandaler. Allt annat blir för varmt.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “I´M A FLIP FLOP KINDA GIRL.”

  1. Anna says:

    Kanonsnygga!!! Och superfräscht med fransk på tårna! * vill oxå*
    Är Havaianas flipfloparnas Royce Rolls eller? Snygga! Jag har köpt ett par budget flipfloparnas som jag är så lycklig över att kunna gå i utan att få ont mellan tårna ( hade ju jämt såna när man var barn, minns inte att jag nånsin fick ont mellan tårna?!) 🙂
    Njut kvällen!

  2. Wilhelmine says:

    Hei og velkommen hjem, så gøy å følge dere på tur hver gang dere er i Phuket. Vi plukker opp alle tips og gleder oss til neste gang vi også skal dit. Enig med deg, livet i Thailand er så enkelt og deilig, så mange glade mennesker og maten er jo himmelsk. Nå sitter vi og planlegger tur i julen, jeg vil til Thailand og resten av familien til New York…uff, jeg tror de vinner…da må jeg få til en liten husmorferie i Thailad snart…hihi…ha en fin helg og godt å høre at lille J er frisk igjen. Så vondt når de er syke. Klem Wilhelmine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *