I L.O.V.E. MY TERRASSE.

large-107

Dagens reminder: positivt tänkande!

Goooodmorgon sweeties! 

Äntligen lyckades jag stå upp i hyfsat OK tid. (thank god!) så nu ska jag strax hoppa i duschen och sen är planen att J ska vara på AKS några timmar så att jag kan packa på här hemma i lugn & ro + att planen är att luncha med en kär vän. Åh som jag kommer att sakna mina vänner här i Oslo då jag flyttar….jag orkar nästan inte tänka på det för då gråter jag… Uff, den här flytten känns verkligen i hjärtat och jag har aldrig älskat Oslo så mycket som nu.. alltså den här staden är bara helt fantastiskt vacker!  Och vi bor så himla bra. Som igår då vi girls tog en walk down town, först går vi genom slottsparken, sen rundar vi slottet innan vi har hela Karl Johan framför oss.. åhhh det är bara så fint!  Tror jag ska bli oslo ambassadör i mitt nya liv! 😉

Men det hjälper inte att vi bor helt perfek till för vi bor a.l.l.t. för litet… jag kan bli galen! Så – det bästa med flytten är att vi får 210 kvadrat att röra oss på (350 om vi räknar med källaren som innehåller snickarboda (ska bli vårt pysselrum), stor tvättstuga, bastu, stor källarstue (de som bor där nu använder det som yogarum) och att vi får vår alldelens egna gård där vi kan göra precis vad vi vill!  Har vi lust att smälla upp ett partytält en dag så gör vi det och Johanna kommer dessutom att kunna springa runt hemma, studsa med studsbollar, ja, t.o.m. hoppa hopprep inne om hon vill utan att vi får klage från grannar (oh yes, här får vi klage så fort Johanna springer en gång från sitt rum till vardagsrummet så här måste hon tassa på tå… inte bra…!). Så, ja, det finns helt klart ett helt gäng med fördelar med flytten och det är de jag ska hålla fokus på!

Och förra helgen hade jag & JIG dinner for two ute på terrassen. Årets 1:a!  Hoppas jag får till att duka upp där ute fler gånger innan flyttlasset går för det är såååå mysigt att sitta där. I l.o.v.e. it! 🙂

10492225_10152909261515796_7590085547854340653_n

Förra lördagen… JIG hämtade take away från Lille Asia och jag dukade upp…

11659399_10152909262700796_8990041148042198117_n

…och idag är det ju fredag så girls – kom i håg att lägga bubbles i kylen! 😉

11219408_10152909264965796_3275809678970890976_n

Min älskade terrasse… jag kommer att sakna dig!!! (en det ska så klart bli magiskt att få en som är väldigt mycket större!)

Hjärtat sover fortsatt här så jag ska passa på att hoppa i duschen innan jag väcker henne.

Önskar dig en riktigt, riktigt festlig fredag och om du, har du hört den HÄR låten? Den går på repeat här hemma om dagen och sätter oss i festlig fredagsstämning! (tjejen som sjunger är norsk, Norge har många bra artister alltså!)

Kramar & Kärlek!

Miss.G

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “I L.O.V.E. MY TERRASSE.”

 1. Mussi says:

  Hei
  Hvor har du kjøpt den flotte Champange kjøleren?
  Gratulerer med nytt hus – gøeder meg til du skal innrede alle rommene i Luleå ,så vi får se 🙂

  God helg

  • gizmolina says:

   Den köpte jag förra sommaren hos Home & Cottage (tror jag det var). Och tusen tack för grattis Mussi! 🙂 Att inreda alla rum är det jag ser fram emot mest så det blir garanterat massor med bilder då den dagen kommer!

   Önskar dig en underbar dag och en lovely weekend! Klem!

 2. Angelica E says:

  Ååååh det kommer att bli ljuvligt för er att flytta till eget hus!!! Att bo som ni gör nu, trots att det ser härligt ut, skulle minsann aldrig gå för sig i vår familj. Här hemma får busbarnen springa, busa och skratta hur mycket de vill och kan och hade vi haft grannar under oss, så hade de svimmat direkt! skrattar Tänk bara så mysigt ni kommer att få det och hur nära ni får det till familjen och vännerna 😀 Det är SÅ man ska ha det, sötaste du!

  Kraaaaaaaaaaaaaaaam

  Angelica E

  • gizmolina says:

   Men åh vilken härlig kommentar! Tusen miljoner tack för underbar pepp Angelica! Det var precis vad jag behövde idag!!! 🙂 Och ja, barn ska få vara barn i sitt eget hem, något annat är helt oaktuellt så vi hade oavsett inte kunnat bo kvar här längre… (tokiga grannar som säger att detta inte är ett hus för barn och att allt ska vara perfekt här…). Så det blir magiskt för Johanna att bo i hus! Och sen blir det riktigt fint att bo nära min familj. Tyvärr har jag inte så många vänner kvar där uppe men Stockholm är ju nära… ! och jag kommer självklart även att resa till Oslo så ofta tillfälle ges.

   Tack, igen, för att du gjorde min dag lite soligare! Önskar dig en riktigt härlig weekend! Kram!

 3. Astrid says:

  Dere kommer til å trives Tenk for Johanna ha sin mormor i nærheten Alle barn fortjener å vokse opp i nærheten av sine beste foreldre Det er altfor mye mas for barn idag allerede i barnehagen starter det Barn skal være barn og få ha frihet til å bare være fri

  • gizmolina says:

   Tack för fina ord och omtanken Astrid! Jag hoppas verkligen av hela mitt hjärta att vi kommer att trivas… ! Och precis som du skriver så ska barn få vara barn! Johanna vågar inte ens tappa något på golvet här hemma för då vet hon att de under hoppar till och stör sig… hemskt… ! Så ja, det blir en stor härlig omställning för hjärtat att kunna springa runt fritt! 🙂

   Önskar dig den bästa dagen och en riktigt solig & lycklig weekend! Klem!

 4. Sofie says:

  Åh, det ska bli så spännande att följa er flytt.

  Och jag håller med om att det är något speciellt med Oslo. Bodde där under en period när jag var yngre och åker fortfarande dit varje sommar… Älskar området kring Bogstadveien, så många fina butiker, caféer och restauranger <3

  Ha en fin helg och njut av Oslo

 5. nilla says:

  Har läst ikapp hos dig och blev så himlans glad för er skull. Vilket underbart hus, tror ni kommer att trivas jättebra där. Att bo med sånna galna grannar som ni verkar göra nu, det går ju inte i längden. Men det bästa av allt är nog friheten i ett eget hus OCH att få ha mormor och morfar i närheten. Jag skulle nog bli galen om jag inte hade mitt barnbarn nära mig, vi delar så mycket roligt ihop hon och jag. Hoppas du hinner njuta lite av Oslo innan flyttlasset går. Lycka till med allt, och jag ser så fram emot att följa er på flytten till drömhuset. Kramkram till dig härliga och inspirerande Anna-Stina <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *