I.N.S.P.I.R.A.T.I.O.N.

Älskar lördagar.

Godmorgon mina fina bloggvänner!

Idag bjuder Chalong på sol + regn + sol + regn, ett väldigt växlande väder med andra ord so far idag men det känns bara skönt för jag surfade runt och tankade massor av härlig inspiration igår så nu är jag inne i värsta fixa-hemma-moduset.  Men ett par timmar vid poolen blir det helt säkert också (när J och hennes vänner ska se på DVD) och sen, senare i eftermiddag ska vi sticka iväg till Central Festival (Phuket town´s största shopping center) för ärenden + middag. Så ja, detta blir nog en riktigt bra lördag! 🙂

Och till er som undrar: ja, jag har tränat idag igen! O, oj, oj, nu skulle ni se hur det blåser här. Ser ut som att växterna på vår terrasse ska blåsa bort. Men det är alltid så precis före monsun regnet kommer, då blåser det upp av bara tusan, och nu ser jag att en ny skur är på väg över berget. Hur som helst, var var jag? Jo! träningen.  Jag gick upp på gymmet strax efter kl.09 och körde löpband + styrka så nu kan jag mumsa i mig den goda thaimat jag precis ringde och beställde med gott samvete (det är lunchdags här, klockan är strax 12).  Men först: några härliga feelgood bilder på en lördagsmorgon så: e.n.j.o.y.!

S.m.i.l.e.! det smittar, jag lovar…

Vi har en nästan helt lik sänghimmel på vårt gästrum här i Casa Gizmolina Phuket.

Snygga Gwyneth är en stor inspiration.

Och ballonger… ja, ni vet ju vad jag tycker om ballonger… ♥♥♥

Nu har jag hunnit äta och nu skiner solen från en klarblå himmel så time to hit the pool! 🙂

Önskar dig den skönaste lördagen!

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Thailand 2014 | 4 Comments

4 responses to “I.N.S.P.I.R.A.T.I.O.N.”

 1. Tina says:

  Å, så härligt det ser ut:)
  Har du möjligen kvar någon Follow your dream fr Bruka förresten..?
  Klem
  Tina

  • gizmolina says:

   Det tror jag faktiskt att jag har! 🙂 men får tyvärr inte checkat det förren jag är tillbaka i Oslo i början av augusti. Skriv till mig igen då! (annars glömmer jag kanske…). Min mejl: gizmolinas@hotmail.com

   Happy new week! Klem!

 2. Titti says:

  Nästan ingen strand alls här i Kamala!
  Puh trött efter 7 timmar på bussen men väldigt bekvämt var det.
  Som business-class!
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   I know… Inga beaches är sig helt lik längre 🙁 Men det blir helt säkert BRA till slut! 7 timmar på buss lät småjobbigt så tur det var en bekväm tur!

   Njut dagarna här i Phuket! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *