I.N.S.P.I.R.A.T.I.O.N.

943977_10153368671465796_3767488032413263415_n

Ser du tavlan uppe till höger? den med multiplikationstabellen? den fick bli med hem till J´s rum så nu hänger den uppe vid hennes skrivbord. Blev så fint! 

Jag var inom butiken Bolina i lördags och fick som alltid akut shoppingbegär & massor med inspiration!  och det var precis det jag var ute efter, ja, alltså inspirationen…  och jag hade kunnat shoppa med mig hur många oäkta blomster som helst men det finns en viss begränsning på vad man får med sig i bagaget  (vi flyger Oslo – Stockholm – Luleå)… Men ! nästa gång jag är i Oslo så blir det oäkta-blomster-shopping till nya lägenheten för det passar perfekt där också kanske en magnolia gren eller 2 får följa med mig hela vägen till Luleå för de var verkligen magiska…!

Passade självklart på att knipsa några bilder till er då jag var där så e.n.j.o.y.! 🙂

12821575_10153366626390796_3636263121122623784_n

Yes, I want it all!  ljusboxen, de gröna oäkta växterna i fönstret, lucky kudden, magnolia grenarna….

12804734_10153368670640796_7447985838998187748_n

Gröna växter i vackra vaser ger underbart härliga vårkänslor! 

Här somnade nyss hjärtat om igen med en blöt kall handduk på pannan och en på magen… stackars lilla älskade… hon är verkligen dålig och jag kan inte minnas sist hon inte orkat gå ner trappen på hela dagen. Hon har bara legat i sängen.. Eller, hon gick en tur och la sig i min säng då jag bytte sängkläder i hennes (tvättmaskinen går varm idag) men då hon skulle gå tillbaka till sitt rum så kastade hon opp igen…  Uff, uff.  Tur magsjuka ofta går över fort!

Jag ska passa på att fixa lite middag till mig nu, blir  rester från igår (spaghetti & köttfärssås) och sen ser jag fram emot kvällens avsnitt av Gift vid första blick. Men alltså ser du 30 grader i februari? Denna säsong tycker jag att de visar en riktigt mörk sida av hur det kan gå för svenskar i Thailand. Får nästan lite ont av att se allt elände .  Eller vad säger du?

N.j.u.t. din kväll! 🙂

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “I.N.S.P.I.R.A.T.I.O.N.”

 1. Titti/Umeå says:

  Det är verkligen eländigt i “30 grader i februari” men det är väl så det kan gå…..för en del.
  Hoppas Johanna snart blir frisk.
  Är i Polen/Krakow med make o svärfar.
  Svärfar bjuder.
  Vilken härlig stad o BILLIG.

  • gizmolina says:

   Ja, hur eländigt som helst… Men, precis som du skriver så är det så det kan gå för en del… Har själv upplevt liknande “fall” på nära håll genom åren på vår resort… Tragiskt! Låter kul med Polen! och billig shopping är aldrig fel. 😉

   Njut dagarna och fånga de lyckliga stunderna Titti! Kram!

 2. Deseree says:

  Jag brukar också lägga en kall handduk på barnens mage när dom har magsjuka det brukar lindra lite 🙂 här hemma har jag en febrig 5 åring inte kul det heller…Krya på er!

  • gizmolina says:

   Det där med kall handduk är verkligen grejen. Minns då jag födde Johanna, då bad jag om kall handduk att lägga i pannan…! så ja, det lindrar mot både det ena och andra. Ha, ha. 🙂 Och tusen tack för krya på! J är mycket bättre idag! Hoppas att din febriga 5-åring också mår bättre..?! för det är inte kul att vara sjuk…

   Önskar dig en fin dag och skickar krya-på-kram! 🙂

 3. Pia says:

  Är du i Stockholm kan du hitta konstgjorda blommor på NK nedervåningen så slipper du ta hela vägen från Oslo.

  • gizmolina says:

   Det har du helt rätt i Pia! 🙂 De har en hel del konstgjorda blomster där nere på NK men inte lika fina som de jag hittar i Oslo… Köpte själv in från samma ställe som Bolina då jag hade min butik och det är något helt speciellt med just dem… Men tack snälla för tipset!

   Önskar dig den bästa onsdagen! Kram!

 4. Frida says:

  Åh så mycket fint, skulle kunna köpa i princip allt på bilderna! Måste nog helt enkelt ta mig till Norge och besöka Bolina inom kort!

  • gizmolina says:

   Ja men visst är det mycket fint ! 🙂 Den butiken har sin helt speciella stil och de är otroligt duktiga på att styla utställningarna.

   Njut din onsdag och fyll den med glädje! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *