ILLUSTRATION AV VÅRT CASA.

 

Go´kväll mina darlings! 

Vilka dagar! Solen strålar från en klarblå himmel och jag kan bl.a. checka av 2 power walks och ett om-möblerat sovrum sedan sist vi “bloggades”.  Nej men alltså jag fick värsta rycket igår och plötsligt så var sovrummet skinade rent och sängen hade fått en ny plats och det gjorde verkligen såååå stor skillnad! Hela rummet känns plötsligt dubbelt så stort och jag älskar känslan om-möbleringen bjöd på så i natt har jag för första gången på länge sovit helt fram till att Gizella väckte mig strax före kl. 07.  Big LIKE på det!

Sen så är tyvärr min älskade pappa inte helt i form så jag har hjälpt honom med diverse den lediga tiden jag har haft, därför lite tyst från mig här på bloggen –  igen.   Livet är ju så att ibland får vi göra nya prioriteringar och strukturera om våra dagar för att få ihop det, men:  Family First!

Nu ska vi girls avsluta dagen med Big Brother. Hur sjukt att vi har sett på det i 80 dagar nu? så bara  20 dagar kvar.  Ser du också? Vem tror du vinner? Och vem hoppas du vinner? Jag tror att Tanja vinner, precis som alla som åkt ur också gör, men det vore riktigt riktigt kul om det blev Nardos eller Judith.  Om några veckor vet vi! 🙂

 

… och om några veckor kommer det att se ut så här på vår gård! Nej men jag smäller av så underbart super härligt det kommer att bli med gröna träd, snöfri gräsmatta och fräscha olivträd på terrassen!

Och på tal om sommar! plötsligt så hittar jag den här helt fantastiskt F.I.N.A. illustrationen av vårt Casa Gizmolina på en DM från en följare som heter Jenny Ohlsjö.  Jag blev så obeskrivligt glad och lycklig över att någon tagit sig tid att göra något så fint till mig!!! Och alla små detaljer… Gizella… min hatt.. min väska… ja men ALLT!  Åh jag blir så rörd över omtanken… Tusen 1000 miljoner T.A.C.K. Jenny!!! (du hittar hennes instagram HÄR och hennes hemsida HÄR) .

 

Jag är verkligen sååå tacksam över att jag har så fantastiska följare där ute. Ni är världens bästa!

 

En annan sak som plötsligt dök upp häromdagen var den här bilden på oss girls från 2013. Vi var på väg till J´s kusin Marias konfirmation och tänk att det är Johannas tur i år !  Hennes möten på zoom fortsätter och vi är så tacksamma över att seglingen + konfirmationen (i kyrkan) blev framflyttad till augusti. Det gör – förhoppningsvis – att fler kan närvara eftersom restriktionerna – förhoppningsvis – har öppnat upp lite mer då.  Så är väldigt tacksam över det. 

 

Vad är du tacksam för idag? Det är fint och väldigt bra att skriva en tacksamhetslista varje dag.

Önskar dig en fin fortsättning på kvällen och en riktigt GOD natt!  🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

58
Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “ILLUSTRATION AV VÅRT CASA.”

 1. Linda says:

  Åh, vilken superfin illustration du fått, underbar överraskning!!

 2. Pia says:

  Ta hand om din pappa, det är prio 1 vi läsare finns kvar för dig.

  Vilken lycka att få en så fin bild den är du värd !

  Önskar dig en extra fin dag där du får Tanka energi, vi stockholmare har blivit mer eller mindre dränkta senaste dygnet och det verkar fortsätta idag. Kram

 3. Des says:

  Vilken fin bild! Hoppas din pappa kryar på sig!

 4. Lena says:

  Men vilken fin bild!! Och alla detaljer… tyvärr funkade inte länken när jag klickade. Vad heter hon på instagram resp hemsida?
  Njut av dagen – här snöar det i södra Sverige… jisses

 5. Johanna says:

  Ta hand om familjen. Det är just min familj jag är så otroligt tacksam över att jag har. Både min egna lilla kärnfamilj men också mina syskon och deras familjer!

  Hoppas din familj och du får en fantastisk helg!

  Kram från Skåne

 6. Madde says:

  Wow, vilken fin bild! Den skulle du ju ha inramad och hänga upp på väggen någonstans. Så otroligt mitt i prick med alla detaljer som hatten och Gizella! I love it!
  Hoppas din pappa kryar på sig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *