I´M BACK HOME!

Mina kära bästa underbaraste bloggvänner! 

Förlååååt min frånvaro… Förra veckan var CRAZY! Vi landade från London sent måndag kväll (försenat flyg så klockan närmade sig 01…) och sen reste vi till Oslo super tidigt fredag morgon (take off kl. 06.55) och var där helt till söndag kväll så nu känner jag mig lite snurrig… Jag har verkligen inte hängt med i svängarna!  Det har gått i ett !  Och de dagar då vi var hemma i Luleå, tisdag – torsdag, så hände det tyvärr en sak om jag kanske kan berätta om en gång längre fram i tiden… Men inte nu. Så – mina dagar blev inte helt som jag planerat….  Sen så packade jag upp allt efter London och tvättade kläderna vi haft på oss innan jag packade ner allt igen för att resa vidare. Så himla galet! Ha, ha. Lägg till att Johanna hade flera dansträningar och att vi var hem till min älskade pappa en kväll för att lämna en julkalender och bli bjuden på årets 1:a julskinka (alltså sååå gott!), att vi tittade förbi till min älskade mamma också och överraskade henne med en kalender och att jag var till Johannas klass för att summera kakförsäljningen + överraska alla elever med chokladkalendrar som ett tack, i tillägg till allt anat som skulle göras så ja, veckan försvann verkligen…

Därför så känns det extra mysigt att få sitta här och blogga igen! för jag saknar er alltid super mycket de dagar då vi inte “ses”.  Och jag blev så glad då jag läste i kommentarerna att jag varit saknad och att ni saknat min julinspiration. Det värmer mitt hjärta !!!  och ger mig extra mycket pepp i mitt bloggande!!! Sen ska ni självklart få hänga med och se vad vi gjort på våra resor men jag börjar med att visa er min Oslo shopping som jag är mitt i att packa upp här just nu. Hoppas att den inspirerar och att mina julklappstips hjälper er på vägen mot julafton…! 🙂

 

Ni ska få veta varför vi girls checkade ut från fantastiskt vackra Grand Hotel i Oslo i söndags i ett eget inlägg. Men jag kan säga så här: vi borde verkligen få en egen reality serie, den hade garanterat blivit succé!  ha, ha. 

Idag har jag packat upp (igen…) och då passade jag på att bjuda på en “haul” av min Oslo shopping på min instagram story så gå in där om du vill se mer av det jag visar här! (du hittar min instagram HÄR, klicka på det runda fotot av mig uppe till vänster för att se filmerna…). Mina sparkling Ugg tofflor shoppade jag föresten i Dubai.

Jag älskar såna här super cute saker som verkligen kryddar julen!  Och mycket av det shoppade jag på -50% rabatt för både Kid Interiør och Nille hade -50% på alla julsaker i helgen. Så galet att de redan var på salg! 

Dessa súper fina notatböckerna med snö som åker runt i plastfickan på coveret är en perfekt julklapp att ge bort tillsammans med en polkagris blyant och de söta sudden / viskelær. Ett kit som inte kostar mer än runt 100 kr, jag hittade allt hos TGR.

Den här plannern köpte jag förra gången vi var i Oslo, i den skriver jag in alla julklappar jag har köpt / ska köpa, sen bockar man av vilka man slagit in, levererat osv. Så himla smart! + att det är önskelistor i boken som vänner kan skriva in sina önsk på. Helt perfekt att ha allt samlat på samma ställe! Jag och Johanna har varsin och använder de flitigt. Du hittar den hos TGR. Därifrån kommer även pennan som ser ut som en polkagriskäpp. Notis blocket med tomten + bamse nyckelringen köpte jag i London… 

Alla dessa ting är sååå Meri Meri style men kostar typ ingenting hos Kid Interiør nu då de var på -50% rabatt. Kopparna (som är riktigt fina till glögg också!) kostar 59,90 så blev bara 30 kr på salg.  Och du hittar exakt likadana hos Søstrene Grene för bara 30 kr på ordinarie pris (ett tips eftersom jag tror salget är över..).   Assietterna är såå fina att duka med till dessert / fika och brillerna är också riktigt fina att lägga ut på barnens tallrikar på julbordet som en kul detalj.  Matcha allt med sugrören !

Jag är super kräsen när det kommer till handcreme och använder i princip bara den från Clarins. Därför blev jag sååå glad då jag hittade den här sååå FINA limited edition handcremen från dom med ett fint motiv på. Makes me happy!!!  Och att köpa den + den fluffiga ögonmasken (från Normal) är ett till julklappstips!  Krydda även med “varm choklad” kittet (som jag hittade hos Kremmerhuset) och en söt isbjörns kopp från Lagerhaus (har den inte själv men har sett den i butik, så fin!) om du vill ge lite mer…   De fina gift tags´en hittade jag hos Bolina i Stabekk utanför Oslo. 

 

Oj, spaghettin är klar! måste gå… Uppdaterar senare !

Då har jag kört hem en bästa vän till Johanna som varit här och bakat pepparkakor + att jag kört Johanna till hennes dans och nu ska jag försöka få någon ordning här i mitt upp-packnings-kaos.  Plus att jag ska packa in färdigt Johannas kalendergaver. I know… jag är såååå pinsamt försenad med det…. den skulle så klart ha hängt klar till 1/12 men, men… nu får hon å andra sidan massa saker som hon önskade sig i London så är nog ingen fara… 😉  Sen har hon dessutom fått presenter varje dag ändå, de har bara inte hängt på plats…

Önskar dig en riktigt, riktigt fin kväll vidare! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Julen 2019, Julklappstips! | 8 Comments

8 responses to “I´M BACK HOME!”

 1. Evelina says:

  Underbar shopping!! Precis sånt som jag också alltid fyller resväskan med. Älskar de så detaljerna till alla möjliga tillfällen. Mysigt att “ses” igen…. =)

  • Åh så glad jag blir över att du gillar inlägget och så underbart att du också fyller resväskan med detaljerna som gör det där lilla extra ! Och super mysigt att “se” dig också igen ! 🙂

   Önskar dig en riktigt, riktigt fin lille-lördag fylld av feelgood! Kram!

 2. L says:

  Bra att skriva att det hänt något men att du inte berättar vad, just nu. Det är ju ett utmärkt sätt att hålla kvar läsarna så att dom skall bli nyfikna. Förstår inte ens varför man nämner det om man inte tänker berätta. Lite som att säga; jag har en hemlighet men berättar inte vad!

  • Des says:

   Så fina saker! Om du har tid får du gärna göra ett inlägg m julklapps tips till olika åldrar. Rituals kalendern verkar va en succe här hemma iaf,mina döttrar gillar det dom fått hittills.

   • Svar till Des:

    Åh så kul att Rituals kalendern blev succé där hemma! December är verkligen en härlig månad med så mycket glädje! 🙂 Och så kul att du gillar min shopping och att du efterfrågar julklappstips till olika åldrar. Det är klart att jag kan bjuda på det en dag snart !

    Önskar dig en riktigt fin dag ! Kram! 🙂

  • Svar till L:

   Jag kan förstå att du tänker som du gör kring det jag skrev men min avsikt var att berätta att det har hänt något, något som påverkat mig senaste tiden men som jag tyvärr inte kan skriva om. Jag är otroligt personlig i min blogg men vissa saker blir för privata. Men, samtidigt vill jag att mina bloggvänner ska få veta att det har hänt något… att det är orsaken till att jag inte alltid får till att blogga varje dag…

   Önskar dig en riktigt fin dag! Kram! 🙂

 3. Line Thirud says:

  Hei

  Kjempe bra juleinspirasjon, jeg er så dårlig på slike ting mens synes hyggelig å få til. Så kopierer glatt. Den håndkremen fra Clearins den var supersøt. Nå har jeg vært rundt i Oslo å lett etter den men flere på parfymeriene kjenner ikke til den. Har vist bilde ditt men ingen finner den. Så det store spørsmålet blir; Hvor har du fått tak i den, er det en Tax free limeted edition (det tror parfymeri damene:-)) Takk igjen for flotte tips.

  • Tusen miljoner TACK för härlig feedback Line! Åh nu blir jag såå glad över att höra att min shopping och mina tips inspirerar! 🙂 Men så otroligt dumt att Clarins cremen inte går att få tag i… Jag shoppade min på Tax-Free butiken vid ankomst på Gardemoen. Och det står limited edition på den men inget om att den skulle vara exklusiv för tax-free butiken så gissar att det kanske helt enkelt kun är de som tagit in den?! eller så är det en speciell tax-free produkt för julen… Kryssar fingrarna för att du har någon vän som ska ut och flyga snart och kan shoppa den för dig !

   Önskar dig en magisk onsdag fylld av feelgood! Stor klem! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *