I´M ON VACATION MODE…!

quotes-sleep-words-Favim.com-3793300

Mina kära bloggvänner! 

Jag är verkligen i vacation mode om dagen…  jag somnar tidigt på kvällarna och sover länge varje morgon så – dagarna flyter ihop och fokus ligger på att välja mellan att ligga vid poolen eller åka till stranden, äta på resorten eller åka ut på restaurang, inreda nya lägenheten och att chilla så mycket som det bara är möjligt… Och efter det som hände med Gucci precis innan vi reste så är prio 1 att ladda batterierna och bara vara…  Därav min lite dåliga uppdatering…

Och idag skulle mamma & H ankommit men, tyvärr så har min kära mamma blivit sjuk så de var tvugna att avboka sin resa. Trist! men vi får helt enkelt ta igen det planerade julfirandet tillsammans med dem då vi kommer hem.  Och lägenheten då? den som jag inrett inför deras ankomst.. ja, den kommer vi nu istället att lägga ut till uthyrning fr.o.m. 1:a februari så, så fort som jag har fått alla detaljer på plats så lägger jag upp bilder + info. här på bloggen (vi kommer att hyra ut minimum 1 månad i taget). Och om du redan nu är intresserad av att hyra den så kan du mejla mig på annastina@gizmolina.com 🙂

15823035_10154097346690796_2698006890957917626_n

Jag har verkligen chillat sedan vi kom ner, sovit till runt 10.30 varje dag…zzz… och somnat tidigt på kvällarna (men ofta vaknar jag till på natten och det är då jag oftast bloggar…). Feelgood deluxe.

15871515_10154104817740796_2891449242416269191_n

Julklappar till mig själv: super cute tofflor + ny kalender och disco-drick-flaskan, den fick J av tomten.

Just nu vräker regnet ner ute, klockan är 02 på natten, och jag ska logga av och sova (ligger redan i sängen). Det har föresten varit ovanligt molnigt väder sedan vi kom ner och de sista dagarna så har det kommit regn på eftermiddagarna men jag klagar inte, det är ändå helt underbart skönt!

Önskar dig en fortsatt härlig kväll och en riktigt god natt!  🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *