I´M READY FOR TAKE OFF.

18880210_10154519590150796_8327672969453975322_o

Snacks-fix till gårdagens sleepover på skolan. Kostar så lite och ger så mycket glädje! 

Happy fredag mina kära bloggvänner! 

Och tusen miljoner TACK för all fantastisk feedback jag fått på mitt förra intervju-inlägg. Blir sååå glad över att ni gillar det! så det kommer absolut att bli fler liknande inlägg framöver.  Jag tittar bara in väldigt snabbt nu för jag är mitt i att packa det sista och sen åka till flygplatsen. Ja, efter många och men så blir det take off på mig och jag gleder mig väldigt! Är bl.a. bjuden på en stor fest i morgon och ska även på champagnelunch men först blir det middag med min JIG i kväll. Innan han lyfter mot Luleå. Ha, ha. Vi är snurriga familjen.

Önskar dig en riktigt festlig fredag och hoppas att du också får njuta ett vackert sommarväder!? Här är äntligen SÅ varmt och soligt att jag blir helt lycklig! och du, hur coolt är det inte att Justin Bieber landade i Luleå häromkvällen?  Detta börjar bli ett riktigt “hot” ställe alltså. Ha, ha.

Kramar & Kärlek!

P.S popcornbägarna + micropopcornet shoppade jag hos Dollar Store. Ett tips! 

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “I´M READY FOR TAKE OFF.”

 1. Maria says:

  Hoppas du får en härlig resa! Vill även tacka dig för bästa bloggen, din blogg är nog den enda jag fortfarande tittar in på varje dag sen många år tillbaka.
  Kram

 2. Maria P says:

  Trevlig resa! PS. Alla som ska till Norrbotten landar i Luleå då flygplatsen ligger där. Bieber åkte direkt vidare till Boden där han stannade några dagar på Tree Hotel : )

 3. Lulebo says:

  Maria P. Det finns flera flygplatser i Norrbotten och Tree Hotel ligger i Haralds 5 mil norr om Boden

 4. Lulebo says:

  *Harads

  • Maria says:

   Hi, hi, Harads ligger ialla fall i Boden! Och inte valde Bieber att shoppa i
   Luleås stolthet Storheden

 5. Maria says:

  Fortsättning: Struntsamma, kul att han kom till vår fina
  Kommun & till våra entreprenörer ute i byarna : )))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *