ÅRETS 1:A VARDAG.

Happy New Week sweeties! 

Ny vecka, Nya möjligheter!!! och just nu känns det ovanligt härligt! för att välkomnas hem av jantelagen var inte riktigt vad vi önskade oss…  Och tusen miljoner TACK till alla er omtänksamma, fina, underbara, vänner som skrivit så mycket fin feedback ang. mitt förra inlägg både till mig och till Johanna på hennes instagram etc. Vi är lyckligt lottade som har så många fina människor omkring oss. Det är en SKATT!  Och precis som flera av er skrivit så är det självklart från föräldrarna till dessa barn som sånt här kommer. Våra barn snappar upp hur mamma / pappa pratar om andra och på den vägen blir det… Så – ni som sitter pratar om andra inför barnen får faktiskt skylla er själva om era barn hamnar i situationer där de pratar illa om vänner. Because you made them do it. även om det var omedvetet…

Bara för att “avsluta” saken måste jag berätta vad Johanna sa på morgon då jag släppte av henne på skolan… Jag sa: “hjärtat, försök att inte tänka på allt dumt som hänt, släpp det…!” Vet du vad hon svarade? “det som hände igår är i det förflutna mamma, det har jag redan lämnat, jag lever i nuet!” . Alltså finns det någon klokare? Jag är så obeskrivligt stolt över den tjej Johanna är.  She´s a star! 🙂

Vi höll, på riktigt, inte på att ta oss ut genom dörren på morgon… Alltså hjälp vad det har snöat i natt! helt galet!!! Snacka om att vara back in reality. ha, ha.  så ja, nu är första vardagen 2019 officiellt igång för oss! 

Som jag fryser… brrr…att gå från +34 till -7 är en omställning så min stora fluffiga päls från H&M + min mössa från Magasin i Cph värmer skönt… 

 

Nu ska jag ta en riktigt varm dusch och sen ska jag ta tag i mitt 2019!  Jag är sååå PEPP på det här året och min magkänsla säger mig att det kommer att bli ett år med stora förändringar…

Önskar dig världens bästa dag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “ÅRETS 1:A VARDAG.”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Hon är ju för klok din lilla höna! Min lilla höna glömde sin docka när vi skulle på sång idag och jag sa klarar du dig utan den då, hade inte tid att vända egentligen men men, då säger hon mamma det enda jag behöver i världen är du, asså så go! Omg så mycket snö, vackert men kan förstå att du saknar värmen. Stor kram

 2. Pia says:

  Vilken fin kommentar från din “lilla” J. Men ta hand om henne så inte inte bara säger så för att du inte skall vara orolig för det kan som du säkert vet finnas ytan.

  Och uppskatta att du får uppleva alla årstider snö och kyla krispig vinter, gråa slaskiga dagar, våren som kommer istället för samma konstanta klimat sol värme och regn. Men måste erkänna att mörkret här hemma kunde vi gärna slippa.

  Önskar att din vecka blir så inspirerande och fantastisk som du hoppas !

 3. Nilla says:

  Vilken klok tjej du har Men såklart går hon i dina positiva fotspår. Du lämnar avtryck som du får igen nu Tyvärr är jag med om samma sak på min förskola. Barn som är från 3 år har redan en klar bild av vilka som ”får vara med” ”komma på kalas” mm Du är en sån fin förebild och mer gizmolina tänk tilll alla

 4. Mia says:

  Skickar styrkekramar till din fina dotter & till hennes fina mamma!

 5. Linda says:

  Bra Johanna! Du har helt rätt! <3
  Har själv bott i Stockholm i 10 år och bor också i Luleå nu och håller helt med om jantelagen. Minns när jag precis flyttat tillbaka hit och upplevde att här skulle man alltid ”vara nöjd över det lilla”. Det var lite fult och otacksamt att vilja ha lite mer av livet. Bara för att man vill ha mer betyder det ju inte att man uppskattar det lilla.
  Som jag förstått så börjar J i ny skola i höst (tror jag vet vilken av din beskrivning med intervju vid besöket) vad jag vet så är det e riktigt bra skola och jag hoppas hon slipper dessa avundsjuka klasskompisar.

 6. Candre says:

  Hej! Jag ska åka till Thailand med min familj i december , barnen kommer att vara 8,9 och 1,5 år gamla. Vi kommer att spendera en vecka i Phuket, Kata. Jag kom att tänka på dig som en Thailandproffs. Snälla kan du ge exempel på bra matställen runt Kata samt tips på utflykter man kan göra med barnen. Det är första gångne vi är på en sån här resa och vill att det ska bli oförglömlig för barnen och för oss också givetvis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *