Inspirasjon!


Idag sitter jag och jobbar med en kommande sån här sida och jag koser mig verkligen med detta uppdrag.

Varsågoda! Här får ni se min Mor & Barn sida från det nummer av Kamille som är ute i butik nu (nr.5). Jag bjuder bl.a. på shoppingtips i Phuket, tips! om finaste passfodralet = perfekt dop / bursdags present också peppar jag alla tjejer att rosa sina mamma-veninner.

Nu gör vi oss klara för en tur till parken. Det är Barnas Holmenkolldag i Frognerpaken idag så det är nog mycket folk i farten.

Önskar dig en myyyysig eftermiddag! 🙂

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Inspirasjon!”

 1. sabrin says:

  Hej! Jag såg att du hade vart i Phuket, Thailand och blev lite nyfiken på om du har någon aning om vad Hårförlängning / Extensions kostar, och fixa lösnaglar kan gå på där nere och var man kan hitta billigt? =)
  Tackam för tips!

 2. Therese says:

  Flink du er!!! Alltid gøy å lese sidene dine! Kos deg med snuppa de;)
  klem

 3. Jenilita says:

  öNSKAR ER EN TREVLIG SÖNDAG TACK FÖR ATT VI FÅR TA DEL AV DIN FEELGOOD OAS VARJE DAG!

  JAG KLICKAR IN HÄR MINST 3 GÅNGER OM DAGEN:)

 4. Philia says:

  Vilken fin sida "Miss G"! Vad duktig du är. Lilla Johanna fick vara med på ett hörn också ser jag, hon är ju för söt! Odd Molly jackan i lila är superläcker och står på önskelistan. Såg den live på expediten i OM affären I S-holm och den var hur fin som helst!

  Jag hoppas du har en mysig söndagskväll i grannlandet!!!

  Kram från P (soon to be Mrs H;)

 5. Hei Anna Stina!
  Det er sååååå deilig å være i Thailand å lese Kamille mor og barn! Det er varmt og deilig!Nesten litt for varmt! Skal sende deg noen fine bilder på mail.
  Følger med på bloggen din. Det er jo så fantastisk med denne teknologien. Nå kan jeg følge med på allt som skjer der hjemme, mens jeg er på ferie. Vi får dra sammen en dag. Stor klem fra Camilla ( Ps! Vi får ta et bedre foto neste gang…. det ble ikke så bra av meg. Du ser jo alltid strålende ut!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *