INSPIRATION.

-21 grader visar termomentern just nu och jag har lust att hoppa in i torktumlaren och åka runt där inne för att bli varm. ha, ha. Men istället ska jag iväg ut en sväng. Vi åt makaroner och korv när J kom hem från skolan så är fortfarande mätt men fick sååå lust på en riktigt fräsch fruktsallad till kvällsmat så : frukt ska inhandlas.  Och juice och smoothie… och inspirerande magasin. Köpte nya svenska ELLE igår men alltså det var det sämsta nummer jag någonsin bläddrat i känns det som. Så dagens tips: köp inte!  Nya Sköna Hem var inte heller speciellt inspirerande…  Tycker tyvärr inte det finns många bra magasin i handeln just nu.  Mama börjar jag komma i från i takt med att J blir större (alla barnrum är till mindre barn…) och det var länge sen jag tyckte att Family Living var så bra men det beror nog på samma sak, att jag har barn i en äldre ålder…  Var hittar du själv bäst inspo.? Blogg? Magasin? Pinterest?

info@imaxtree.com

Visst är man såå klar för SPRING NEWS i butikerna nu?! Jag och Johanna var så redo för att spana in allt nytt då vi landade i Luleå i lördags så vi var snabbbt inte på stan och gick runt men vi var allt för tidigt ute… det är fortfarande mest rea / salg all over the city… så – vi får vackert vänta lite. Men – NÄR alla news droppar in så är det här några av trenderna som gäller 2019:  skulpturala toppar, hippie deluxe, militär, jeans, gula toner (citron, smör, curry…) och plisserade plagg. 

Men alltså HUR fräscha är inte vårens interiör trendfärger? gärna i kombo… Den fräscha gröna, med rooosa också gult, som jag alltid älskat gult! och i vår / sommar är färgen hetare än på länge.  Love it!  (bild från ELLE). Och nu har jag önskat mig en sån där rosa puff så länge… hoppas jag hittar “the one” snart… ! 

Åh exakt så här vill jag ha min frukt i kväll. Gud så gott!  Bilden är från Coast Beach Club i somras. Vi var där och brunch´ade ett par gånger nu då vi var nere.  Ett riktigt trevligt ställe! 

 

Nu sitter J och en vän och  ser filmen jag tipsade om häromdagen: 100 procent Coco. (glöm inte att se den med din tweenie) och jag ska sladda förbi matbutiken så fort jag kan så att jag snabbt är hemma i värmen igen.

Och du – jag söker en klient som önskar “att bli ny” våren 2019! Någon som känner att garderoben behöver en uppdatering och som vill ha inspiration och hjälp att matcha sina plagg på nya sätt med min hjälp.  Kanske du står inför en nystart (nytt jobb, tillbaka efter mammaledighet, ny utbildning etc.) och därför vill ha en förändring. Eller så har du bara helt enkelt kört fast och känner att du haft på dig samma outfits i en evighet…  Intresserad? mejla mig i så fall på: annastina@gizmolina.com och berätta kort varför just du behöver min hjälp.

Njut din kväll!

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “INSPIRATION.”

 1. Ulrika says:

  Mmm…nu blev man sugen på frukt, längtar efter jordgubbssäsongen…
  Har nyligen upptäckt pinterest som inspirationskälla-jag är förmodligen bland de sista, som vanligt, att upptäcka “nytt” på internet 🙂

  Kram från Ulrika

  • Åh ja det är såå gott och fräscht med frukt! Jag gjorde en så enkel och så god fruktsallad igår som jag kryddade med russin. Mums! Och jordgubbarna man får köpt i butik nu tycker jag är riktigt goda! så de rekommenderas. 🙂 Sen håller jag med om att Pinterest är inspirerande och du är helt säkert inte bland de sista… 😉

   Önskar dig en magisk dag fylld av inspiration! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *