SÅÅ INSPIRERANDE SOMMARPRAT!

 

Glad måndag mina kära vänner! 

Det är säkert många med mig som precis suttit klistrad vid radion för att lyssna på Isabella Löwengrips sommarprat?! Eller, man behöver så klart inte sitta klistrad vid en radio med sladd nuförtiden, man kan ju lyssna via telefon, när man går, men ja, du fattar vad jag menar…  Jag har i alla fall lyssnat med stora öron och alltså hur cool går det att bli? Isabella är så otroligt inspirerande och även om jag inte riktigt förstått allt som händer i hennes liv senaste tiden (ibland känns det som att hon har lämnat Löwengrip Beauty för hon nämner aldrig mer att hon ska bli en ny Estee Lauder….) och tyckt att hon verkar välja nya udda vägar (en über inom privatflyg?) så är det ju ändå ganska häftigt att hon vågar säga “Hej då!” till Sverige med sitt sommarprat för att prova lyckan borta i USA.  Jag hade hoppats att hon skulle berätta lite mer om det – sina nya business planer –  men samtidigt så var det fint att hon höll sitt prat så privat och inte så “business”.  Och hon nämnde inte relationen till Hampus med ett ord ens… det var en surprise! jag trodde den skulle beröras eftersom det blev så otroligt mycket drama…  Men – det var så klart så mycket bättre att hon  istället gav en härlig dos med pepp, kloka ord och inspiration till alla oss som lyssnade som i alla fall gjorde mig berörd. Eller vad säger du? OM du lyssnat?

Isabella gasar på, 100%, hela tiden och vågar leva sitt liv utanför boxen och det, om något, är imponerande!!! (och för en del provocerande, vilket tyvärr bidrar till att hon får ta emot så enormt mycket näthat. Stackars alla små människor som sitter och kastar skit på henne istället för att ta tag i sina egna liv säger jag bara…jag blir helt mörkrädd då jag läser inne hos bloggbevakning…). Och i min värld så behöver Sverige en förebild som Isabella så jag hoppas att hon kommer tillbaka hit i framtiden. Fram till dess så ser jag fram emot att förtsätta att följa hennes resa over there!  🙂

Jag startade min dag med en härlig power walk runt sjön. Det var plötsligt en stund sedan jag var ute så det var sååå otroligt super skönt.  Att ha en sängliggande mann med opererad fot äter upp en del av min energi så då gäller det att hitta knep för att tanka och fylla på med ny… Mina power walks är ett av de! 

Känslan efteråt är lika obeskrivligt härlig varje gång och idag var det extra skönt. Jag är sååå glad över att jag kom mig iväg ut!  It made my day !!!

 

Alla sommarprat läggs upp på Sveriges Radions hemsida och du kan lyssna på Isabellas program HÄR.

 

Nu har jag kört darlingen till en bästa kompis, solen strålar och jag ska sticka in på stan och fixa några ärenden. Det känns alltid lika galet att sommar rean / salget startar efter midsommar och att höstvarorna redan börjar att droppa in så mina vänner: det gäller att vi fångar våra sommardagar och njuter de till MAX!!!

Önskar dig en strålande dag och kom i håg att följa din passion och ditt hjärta… ! Och som Isabella också sa: Allt som skaver är en möjlighet… ! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “SÅÅ INSPIRERANDE SOMMARPRAT!”

 1. Anna says:

  Men känns tråkigt när hon säger att hon föredrar att hålla på med sina företag än att vara mamma. Ja det är osvenskt men tråkigt för barnen att märka.

  Och reorna som börjar långt innan midsommar nu. tidigare var det i slutet på den veckan efter midsommar.
  Önskar dig en härlig vecka än om den inte blev som du trodde för en månad sedan.

 2. anna says:

  Om hon inte hade ljugit om sin läsarstatistik på bloggen så hade jag också gillat henne. Men att fejkskratta på insta och svänga med håret imponerar inte på mig.

 3. Caroline says:

  Noll inspirerad av henne! Kommer troligtvis inte lyssna.

 4. Elin says:

  Blir ikke inspirert. Synes hun fronter overforbruk og miljøskadelige holdninger. Har sluttet å følge henne på insta.
  Håper det går bedre med foten til JIG

 5. anna says:

  Anna-Stina! Varför behöver Sverige Isabella som förebild?

 6. Deseree says:

  Jag lyssnade också idag och kom på mig själv att jag log av vissa saker hon sa men samtidigt har jag en känsla av att hon flyr Sverige och media här för att fler o fler ser igenom hennes lögner och börjat granska o ifrågasätta hennes karriär. Dock tror jag hennes livstil passar bättre over there!

 7. Mia says:

  Hej! Har själv slutat följa Löwengrip då hon känns så aningslös… Hennes inlägg om Kina, privatplan med mera. Undrar verkligen om hon har bra rådgivare runt sig. Hennes inlägg gör att jag verkligen inte vill köpa hennes produkter. Har slutar följa henne…

 8. Madelene R says:

  Blev lite besviken på hennes sommarprat för där fanns inget “nytt” följer man henne på sociala medier så har man hört och läst det mesta som hon pratade om..saknade WOW upplevelsen…:-)

 9. Tove says:

  Jag VAR väldigt imponerad över henne, men efter alla lögner om hennes statistik, vända kappan efter-vinden grejer och hur hon slängde Hampus under bussen för att rädda sig själv.. Nja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *