INTERNATIONAL UNICORN DAY!

Min favorit unicorn quote. Sååå bra.


 

Ciao bellas!

Idag är det inte vilken dag som helst för idag är det den internationella Unicorn dagen så… Happy Unicorn Day mina kära vänner!!! Och är man som mig, över snittet glad i unicorns, så måste ju det så klart firas!!! Jag vet inte riktigt hur ännu?  men kanske att vi bakar muffins med unicorn decoration efter skolan…  Det blir perfekt!

Och tro det eller ej men jag har varit ute på veckans 2:a varv runt sjön på morgon och det är ju bara så otroligt super skönt med all frisk luft och sooolen som strålar.  Men det är riktigt kyligt i luften och blåster som bara det så mitt mål om att skotta klart terrassen efter min pw (perfekt att avsluta med det, bra arm träning) gick tyvärr inte i box för den snön som ligger kvar nu är såååå hård och helt omöjlig att hacka loss….  Men så fort det blir varmare i luften så…  så fingers crossed för att terrassen är 100% snöfri till påsk!  🙂

Och på tal om unicorns så kom jag på att jag aldrig visade er alla bilder från J´s 11 års kalas som vi hade för 1,5 år sen. Sååå tokigt. ha, ha. Eller några bilder visade jag men jag tror aldrig ni sett de här…  och att det passar att visa dom nu är för att man hittar minst 1 unicorn på varje bild…  Och det här är från dagen efter… ballongen hittade vi hos Søstrene Grene…

… och tröjan med Unicorn på fick J i födelsedagspresent av en bästa vän… 

… och kommer du i håg vår unicorn tårta? Alltså den var sååå fin!!! Vi beställde den, svindyr (!), från BO´s här i Luleå och den gjorde stor succé på kalaset men barn äter ju nästan aldrig tårta, i alla fall inte på våra kalas, de föredrar glass, muffins, godis…  så ja, så här såg tårtan ut e.f.t.e.r. att de fikat. Så liiite bortkastat att betala över 2.000 kr för godsaken men man lär så länge man lever… ha, ha.

Tårtan från en annan vinkel… Jag hade skickat en bild av en tårta jag sett på nett till bageriet och blev så imponerad över att de lyckats göra den exakt lik.  Man måste ju älska det rosa “håret”.. ! 

Och om man som mig inte alls är varken speciellt glad i att baka eller kan baka så funkar ju dessa unicorns decorations perfekt!  Här snackar vi färdig sockerkake mix som jag gjort muffins av, lite floursocker på det också Unicorn sticks från Meri Meri.  Och ja, det var de här som kidsen åt mest av… 😉 

 

Att ha unicorn tema på kalas är verkligen ett tips, om man gillar unicorns så klart, för de kan vara både super söta och super coola, allt beror på hur man dekorerar.

Nu ska jag ta tillvara min eftermiddag och jobba på super effektivt här. Mina pw´s ger verkligen energi!!!

Önskar dig en magisk & glittrig dag och kom i håg:

Alway´s be yourself, unless you can be a unicorn, then always be a unicorn! 😉

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “INTERNATIONAL UNICORN DAY!”

 1. Lena says:

  Wow vilken tårta!! Väldigt dyr javisst, men oj så fin det var!
  Så fint du hade pyntat muffinsen.
  Har ni några planer för påsken ännu? Oslo?

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Ja wow så fin tårta! Och som du säger det känns ju så klart som man måste ha tårta på kalas och födelsedag, men oftast äter folk inte så mycket av den. Inte jag heller. Nu senaste har jag börjat med att beställa en helt vit marsipan bara inget på, 8 bitar sen pyntar jag den själv. Kostar inte ens 200 kr känns lagom när folk ändå inte äter av den. Nu sist gjorde jag en krona och enhörning i sockerpasta och strödde massa ätbart glitter på då det va princesskalas, har aldrig fått så mycket komplimanger för tårtan, så det kändes bra super lite jobb och bra pris 😉 stor kram

  • Lena says:

   Vilken smart idé att beställa en tårta utan pynt på! Kan man ju dekorera vad man själv vill 🙂

   • Viktoria-pinkpastry says:

    Tack! Ja jag tar bort den från den där guldiga skivan och lägger upp på ett vackert tårtfat så tror gästerna att jag hade gjort den från scratch 😉 synd att man inte kan visa bild här men blev jättefint och billigt och smidigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *