It´s a beautiful day!

Sometimes, we need to learn how to accept rejection and how to reject acceptance..
Dagens tänkvärda.

Hej alla fina bloggisar !  Idag går det undan i svängarna och jag står med ena foten på väg ut genom dörren men innan jag sticker iväg ut så vill jag önska dig en LOVELY tisdag  🙂 


Nästa vecka matar vi elefanter i Thailand… 🙂

Oslo bjuder på sol från klarblå himmel idag och jag gleder mig till att sticka iväg ut på jobb nu och plocka till några uppdrag 🙂


Här ser ni de tuffa kläderna från SCOTCHANDSODA som passar en 7-årig kille som jag lottar ut idag ! Jag kommer att göra ett eget inlägg om detta senare men – du kan börja tävla om att vinna dem redan nu genom att skriva en kommentar till mig om varför just du borde få kläderna som har ett värde av totalt ca 7.500nok (=ca 9.000sek).   (P.S eventuell frakt/porto betalas av vinnaren.)

Sköt om dig så ses vi igen lite senare! Och du, kom ihåg att du är fantastisk !! 🙂

P.S du har väl inte glömt att tävla om det super snygga armbandet ? Tävla HÄR !

KrAm! ♥

Kategori: Allmänt | 88 Comments

88 responses to “It´s a beautiful day!”

 1. Åh, jag vill också följa med till Thailand! : )

  Hinner du skicka ut vinsterna från Nordljustävlingen innan ni åker? Längtar efter mitt halsband!

  Ha en fin dag – kram!

 2. Anna Åkerlind says:

  Hej!
  Min son Oskar är 7 år och han skulle bli så fin i nya kläder från scotchandsoda. Oskar är väldigt kär i en tjej i klassen just nu och allt är väldigt pirrigt. Lyckligtvis är hon kär tillbaka, så det blev en liten puss i hallen igår när han skulle gå hem;-) Han är så noga med hur han ser ut – snygga kläder ska det vara och vax i håret. Det är supersött och det vore så kul att överraska honom med lite nytt, tufft och snyggt!
  Kram Anna

 3. Camilla H says:

  Hei Hei! Å så masse tøffe klær. Det hadde vært veldig kjekt å vinne det til min gutt på syv år. Han er ikke så veldig opptatt av klær enda men dette tror jeg han hadde likt. Ha en super dag. Klem

 4. Moa says:

  Sköna tänkvärda ord denna stressiga dag.

 5. Stina says:

  Ååh jag är hemskt gärna med och tävlar. Jag har en liten kusin på 7 år som dessa kläder skulle passa utmärkt för. Hans mor studerar och pappan jobbar 75% och det kan bli lite knivigt ibland. Jag står min moster (pojkens mamma) väldigt nära eftersom vi är ganska jämnåriga och att få överaska med en sån här sak skulle kännas SÅ bra eftersom vi oftar pratar om den ekonomiska biten då även jag är studerande med ett litet barn. En sån här grej skulle göra henne lycklig! Kramar Stina

 6. susan says:

  Jeg vil gjerne være med på konkuransen, har en gutt på 6 år som plutselig har skutt i været og trenger nye klær.

 7. Vibeke says:

  Så kule klær 😉 Jeg vil gjerne se min gutt i de. Han heter William og blir 7 år til våren. Siden jeg ble mamma til William har han gjort meg til et mye bedre menneske og ikke minst å skjønne det som er viktig her i livet. Håper jeg vinner, bare fordi jeg er så enormt glad i gutten min, og fordi hver dag med han er en glede.

  Klem Vibeke

 8. Johanna says:

  Hej!

  Självklart vill jag vara med och ha chansen att vinna de coolaste kläderna. Vilken sjuåring skulle inte vilja ha dem…och vilken moster skulle inte vilja ge dem till en sjuåring?
  Nu håller jag tummarna!
  /Johanna

 9. Marthe says:

  Heia:)
  Takk for en veldig koselig blogg! Jeg nyter å se innom deg, du inspirerer!!!
  Jeg vil gjerne være med i konkurransen om gutteklær til min Jonatan:) Jeg har to gutter, og her vi bor er det sååå dårlig utvalg av fine gutteklær!
  Til jenter finnes ALT! Men til guttene blir redningen nettshopping.. Så dette hadde jo vært midt i blinken for oss, så kan lillebror bruke de etter på da vet du:)
  Ønsker dere en fin julemåned/ferie i deilige Thailand:)

 10. Hej!

  Min son Neo är 5 år, en lång och ståtlig kille som drar lite större storlekar.
  Häromdagen sa han till mig att hans bästis hade mycket coolare kläder än honom.
  Ett klädpaket skulle vara som av himmelen sänd.
  Allra helst nu innan jul då pengarna går till så mycket annat.

  Tack för en otroligt inspirerande och kärleksfull blogg!

 11. Susanne says:

  Jag skulle med än gärna vinna kläderna till min pojke Viggo! Han är en av 4 bröder så det blir en del ärvda kläder:) Han skulle vara såå cool i dessa. Tack för en superbra blogg <3 Kram

 12. Jag har en prins – 2 faktiskt – men en är lite äldre än den andra och han skulle ÄLSKA kläderna!

  Tack för din fina blogg!

 13. Hanna says:

  ÅHHH Vad fina, jag har fått äran att få bli gudmor nu är min gudson en stor kille och gudmor är inte såå häftig längre;)

  Men jag är så klart med och tävlar för han skulle passa i dessa snygging kläder. Kanske jag blir lite mer cool om jag får ge honom detta. Han är ju världens underbaraste så nu håller vi tummarna

  Vilken underbar tävligt!

  Mvh Hanna

 14. Lotta says:

  Men de jättestarka, coola, aktiva och häftiga TJEJERNA då! De som inte fostras till att vara söta, passivt rosa prinsessor som ja, vad är grejen egentligen?

 15. Line says:

  Hallå!!!
  Nu frågar jag igen då jag inte fått något svar….Tredje gången gillt….
  Okeeej inte bästa inlägget att skriva en fråga då måååånga vill vinna kläder o så, men men…..
  Vad tycker du om vita golv hit el diss?
  Och vilket style nr har din jacka från chill Norway, vad kostade den? Är Chill Norway ett bra märke med snygga kläder????
  Tack för svar, snälla du….=)
  Ha en toppen bra tisdag. Kraaaam

 16. Mari says:

  Hei;) SKulle gjerne vunnet klær til gutten i huset! Hans søster får alltid klær i gaver, det er jo så enkelt å kjøpe til jenter. Men han er det litt vanskeligere å finne tøffe klær til. Det hadde vært den perfekte julegaven;)

 17. Jorun Sølvi Larsen says:

  Hei 🙂

  Takk for en inspirerende blogg, må innom her hver dag for å bli inspirert av den glade bloggen din!
  Det hadde vært en super gevinst til min 7 år gamle prins som gjerne vil være en stor tøff gutt :)!!
  Ha en fortsatt strålende dag!! Hei fra Jorun

 18. Anna says:

  Tittar in suuuupersnabbt..är hemma med en heeeeelt GALEN huvudvärk (9 dagar nu!) Jag vill gärna vinna dom här tufffa killlkläderna till min son (116/122) som är 7½ år. Sååå svårt att hitta tuffa/coola killkläder!! "Tur" att jag inte har tjejer, då skulle jag blivit ruinerad 😉 Kraaaam

 19. Lene says:

  Vi har to barn, en gutt som blir syv i januar og en jente som er 4. Jenta arver masse flott tøy fra noen venner, og gutten vår spør ofte hvorfor han ikke har noen å arve fra. Etter at han begynte på skolen i år har han også blitt veldig opptatt av at han skal se kul ut. Hvis han vinner disse tøffe klærne, ville både han og jeg blitt superglade.

 20. Jag är mamma till fem pojkar. Har man fem av samma sort får de ofta ärva kläder av varann. Det är toppen att barn kan ärva av varann, återanvändning ligger i tiden och är positivt på många sätt MEN är man kläd- och modeintresserad vill man förstås satsa på lite nytt också åt varje barn. Gissa vilken wow-känsla dte skulle vara att packa upp scotchandsodapaketet där vissa grejer nog kan passa åt två av sönerna?!
  🙂
  /Birgitta

 21. M says:

  Jag vill gärna vara med och tävla om de fina kläderna till min systerson som är sex och ett halvt år. Han älskar kläder och ända sedan han var en liten mini har det varit coola kläder som stått högst upp på önskelistan vid födelsedag och jul.
  Jag hoppas att jag och Kasper vinner. Jag kan lova att Kasper skulle bära kläderna sprickfärdig av stolthet, sådär som bara en liten sexåring kan se ut.

  Tack för en fin blogg, du inspirerar.

 22. Tiny says:

  Du får hälsa Thailand, längtar dit som en tok jag me!
  Jag vill gärna vara med i utlottningen. Min bästa vänninna har det väldigt tufft i livet just nu. Hon har två barn varav ett är en pojke på 7år. Hon skulle behöva lite hjälp, det skulle bli som en julklapp till henne och hennes son. Hoppas Hoppas

  Kram kram

 23. Faster Åsa says:

  Dessa kläder vore som klippt och skurna till en aktiv, busig, härlig kille som heter Ville!

  Ville som är min brorson, föddes till vår värld med svårt hjärtfel och opererades i sista stund i Lund. Hemma fick min bror och fru lämna 4 syskon till Ville med farmor, släktingar som hjälpte till. Under 3 månader svävade han mellan liv och död p ga att han även fick RS-virus. Nu idag, är han en härlig och levnadsglad kille som charmar hela sin omgivning. Han har opererats nu i omgångar för sin gomspalt/sprucken läpp men det hindrar inte honom från att vara klassens lilla "casanova"! Vore toppen få överraska honom med dessa fina kläder!!!

 24. Anonymous says:

  vilka härliga kläder! Det finns alldeles för få riktigt fina killkläder och det skulle vara underbart att få chansen att vinna 😉 dessa kläder till min allt mer och mer stilintresserade 7-åring!

  Det är så roligt att se – från att ha varit totalt ointresserad av vad han haft för kläder på sig är det numer extremt viktigt att kläderna matchar och ser bra ut 😉 – (uuundra vem han brås på….). Han skulle stormtrivas i SCOTCHANDSODAs kläder det är jag övertygad om! vi håller tummarna!!!

 25. Anna Johansson says:

  Till min brorson vore kläderna som gjutna. Tänk om jag kunde få överraska med dem till jul. Jag hoppas så, det vore sån glädje!
  Hälsningar Anna

 26. Anonymous says:

  Bara 29 dagar kvar till JULAFTON!

  KOLLA IN MIN JULBLOGG!

  Lägg till mig på Bloglovin´ för att vara säker på att inte missa all mysig julstämning den ultimata julbloggen bjuder på.
  Jag skriver om allt som har med julen att göra.

  Har dessutom en tävling nu som pågår till den 7:e! Stor vinstchans eftersom bara en person anmält sig hittills!

  MVH Elin – Julbloggen ♥
  http://julaftonsmorgon.blogg.se

 27. Sanna says:

  Skulle gärna vinna detta klädpaket till min yngsta son Malte. Han är lillebror och det betyder som regel massa ärvda kläder av storebror!Han skulle hoppa högt om han fick detta fina sett.

 28. Monika says:

  Jag har en son som är sju år och heter David. Det är kanske ingen större idé att vara med i tävlingen eftersom han drar redan storlek 134. Men jag ville bara säga att det känns som en vinst att ha hittat din blogg 🙂
  Du är en förebild för kvinnor och jag hoppas allt gott till dig och din fina familj!

  Med vänliga hälsningar, Monika

 29. Lea says:

  Om man inga byxor har,får man gå med rumpan bar!!! Nä så illa är det inte men det skulle vara förträffligt skoj att vinna dessa till min underbara son.Kram

 30. Wiveca says:

  Hej På Er !!
  Vill börja med att tacka för all feed back du ger mig. Trogen läsare var dag. Har en son på 7 som tycker det är skoj med kläder så detta hade varit ett uppskattat inslag i hans garderob. Han behöver lite pepping just nu då han inte är riktigt pigg i själen. Så vi håller våra tummar & önskar er en fortsatt underbar Tisdag.
  Mvh Wiveca

 31. Karin says:

  Tycker helt enkelt att kläderna är supersnygga och vill därför att sonen ska ha dem. Blir inte enklare än så.
  Klem klem
  Karin

 32. kickan says:

  Jag vill gärna vara med och tävla om kläderna till min snart 7-årige gudson, julen närmar sig med stormsteg och även Rasmus födelsedag 11 januari. Just nu är han dessutom inne i en liten trotsig period där allt skall vara snyggt och tufft och får inte se "bebisaktigt" ut som han säger så därför skulle det vara så roligt om jag kunde vinna dessa tuffa killkläder till grabben! Jag är helt säker på att de där kläderna skulle falla honom i smaken!

 33. Maria Pettersson says:

  Sju år fyller i januari min egna prins
  som skulle bli den lyckligaste som finns
  om han fick detta underbara paket med kläder
  som säkert passar för alla typer av väder
  både i skolan
  och till bus med polarn

  Tack för en kul och inspirerande blogg!!

 34. Jonas says:

  Tihi, skulle passa min gudson grymt bra 🙂

  Men, han e nog för liten med sina fem år å dessutom inne i en period då allt ska vara rosa…

 35. Tina says:

  Dessa kläder skulle jag gärna vinna till min 7 åriga son, coola kläder till en redan så cool kille 🙂

 36. mia says:

  Hej!
  Min son Izzy växer så det knakar så han behöver verkligen vinna lite nya kläder. Han är 6 år och galen i Michael jackson!

 37. Maria says:

  Hej och tack för att en fantastisk blogg som är den enda som jag följer dagligen! Vilka underbara kläder som ”Scotch and Soda” har. Jag älskar deras tuffa skogshuggarstil och den skulle verkligen klä min underbare son. Det är så roligt med fina pojkkläder men tyvärr mycket svårare att hitta än fina flickkläder. Jag skulle bli en överlycklig mama om jag vann och fick klä min fina Milton i så vackra kläder – speciellt som han precis dragit iväg en storlek och hela hans garderob skulle behöva uppdateras till storlek 7 år!!!
  Kram
  Maria

 38. Linda says:

  De hadde såååå mye fint der. Jeg synes alltid det pleier å være mest fine jente klær, men ikke i den butikken.. Hadde vært mye fint til sønnen min, håpe håpe. Du har en flott blogg:)

 39. Anna-Carin says:

  Hejsan!! Såg för ett tag sen att du letade efter en särskild Odd Molly mössa. Såg att den fanns på TinTin Style. Gör ett försök att skicka länken här.

  Tack för en underbar blogg!! http://www.tintinstyle.se/system/search/search.asp?c=119&g=0

 40. Anonymous says:

  hei søte du… er en flittig leser av din blogg og du inspirere virkelig….
  Jeg vill gjerne være med i trekkningen.. har selv en gutt på 6 år som nettopp har kommet seg etter svineinfluensaen,,, Han har vært innnlagt og vært skikkelig dårlig.. men nå er han på bena igjen og i full fart.. Han har nå fått interesse for klær så dette hadde vært en super premie for vår tapre "lille" gutt,,,
  Fortsett og inspirer meg med denne flotte bloggen.. Han en fortryllende kveld.

 41. Anonymous says:

  klem fra jane

 42. Carro says:

  Hej, vill absolut vara och tävla om de fina plaggen. De passar superb på min minsting Ronde. Eftersom han är lillebror får han ärva nästan alla sina kläder av storebror och sin kusin.
  kram
  Carro

 43. Sofie says:

  En till underbar tävling som jag inte kan nonchalera 🙂

  Min son Alfred fyller snart 7 år och han är väldigt kräsen vad gäller kläder! Ovanstående kläder skulle han med glädje ta på sig, helt i hans stil och vi skulle slippa några morgonstriderskönt.
  Alfred nöjd = mamma nöjd 🙂
  Skulle vara alldeles alldeles underbart!

  Stor Kram Sofie

 44. Elin says:

  åhh dessa plagg skulle passa perfekt på min Aaron, som är en väldigt kräsen och medveten boy! jag resade faktiskt ut i hans garberob i förrgår…så lämpligare än detta blir det inte!
  Ps…jeansskjorta står dessutom på Aarons önskelista

  Trevlig kväll!

 45. Anonymous says:

  Jag vill självklart oxå var med och tävla om de ursnygga kläderna! Min Albin som är 7, växer i en rasande takt och senast häromdagen noterade jag att ganska nyköpta byxor hängde uppe vid fotknölarna. Ett nytillskott av kläder hade varit välkommet i den Anderssonska familjen!

 46. Cicci says:

  Jag vill självklart oxå var med och tävla om de ursnygga kläderna! Min Albin som är 7, växer i en rasande takt och senast häromdagen noterade jag att ganska nyköpta byxor hängde uppe vid fotknölarna. Ett nytillskott av kläder hade varit välkommet i den Anderssonska familjen!

 47. Cicci says:

  Jag vill självklart oxå var med och tävla om de ursnygga kläderna! Min Albin som är 7, växer i en rasande takt och senast häromdagen noterade jag att ganska nyköpta byxor hängde uppe vid fotknölarna. Ett nytillskott av kläder hade varit välkommet i den Anderssonska familjen!

 48. Anna says:

  Jag deltar gärna i din tävling:)
  Jag har en 7-årig tuff liten kille som heter Hannes. Hans stora passion är kläder och utseende. Då han blir stor ska han bli breakdansare, discokille, pizzabakare och läkare:)I och med att han övar rätt flitigt på discodansen och breakdancen har vi hål på knäna på de flesta av hans jeans så vi skulle bli hemskt glada om vi skulle vinna det här priset:)
  Tack för en underbart inspirerande blogg!

 49. Siv says:

  Jeg vil gjerne være med i konkurransen. Jeg har en gutt på 15 mnd men om jeg vinner klærne så vil jeg gi dem til min beste venn som har en sønn på 7 år. Min beste venn sitter nå ved sin fars (og morfar til gutten på 7 år) side for han er veldig syk og vil snart reise fra dem 🙁 Så om jeg vinner vil jeg gi henne denne lille oppmuntringen…

 50. Maria says:

  Skulle väldigt gärna vilja vinna kläderna o ta med till en familjemedlem som vi pga tråkiga omständigheter inte träffat på väldigt länge.
  Min man har en son sen tidigare (efter ett onenightstand) men har inte lyckats komma överens med mamman om umgänge än… Vi har bara träffat honom väldigt sporadiskt och han har knappt träffat sina två systrar.

  Nu ska vi göra ett sista försök att träffa honom (mamman)och se om vi kan hitta en lösning annars blir det tyvärr en tråkig domstolsprocess.

  Vi har funderat i veckor på vad vi ska ta med till en 7-årig kille vi inte känner. De här tuffa kläderna vore ju perfekta! Så kan han få välja ngn sak/leksak när vi väl ses.

  Om vi nu ses för de sista gångerna har hon ställt in när vi väl åkt de 35 milen och stått utanför dörren, då har de helt plötsligt varit någon annanstans…

  Kram M

 51. Linda Lundström Bunn says:

  Tänk att just jag har fått världens finaste lille Cameron. En liten kille full av energi, omtänksamhet och glädje!
  I skrivandets skulle ligger han nerbäddad i vår säng med en kall handduk över sin skållheta panna.
  Sjukhusbesök och provtagningar i masssor, nu går vi bara och väntar på besked om det är den dumma dumma svininfluensan som gör min lille pojke så ont.

  "Stackars dirren, tulle lille, otur har han jämt vår kille, tulle lille, tulle lu, skrämmer vi det onda bu"

  Hjälp mig nu ALLIHOPA, så skrämmer vi det onda :
  BUUUUUUUUU!!!!

  Men sjukdomar till trots, nog 17 vill vi vara med och tävla!!

  Kramar

  Linda & Cameron

 52. Ingela says:

  Jag läser din blogg dagligen för att jag tycker om din positiva livssyn och för att din dotter Johanna påminner så mkt om min lilla Jonna – som nu fyller 17 år i december 🙂

  Jag skulle vilja delta i tävlingen eftersom jag även har tre slitvargar till pojkar: 9, 7 och 5 år gamla. Att vinna snygga pojkkläder som dessutom skulle kunna ärvas av lillebror vore fantastiskt!

 53. Maria says:

  Hej!

  Hoppas det inte är för sent för att tävla! Jag skulle vilja vinna de fantastiska kläderna till min gudson Charlie som är 7 år!
  Kram & Godnatt

 54. Madeleine says:

  Skulle vara den perfekta julklappen till min älskade systerson som blir 7 år nästa år. En liten kille som jag tyvärr inte hinner träffa så ofta men som är mitt allt:)
  Vore så kul att få överraska med fina kläder då han är riktigt klädtokig och gillar att spontant säga: Kolla vilken snygg tröja med alla detaljer.
  Sååå sweet är vad han är!

  Kram

 55. siv says:

  Hei :O)
  Dette er akkurat slike klær både mor og sønn kan like! Passe tøffe og passe fornuftige 😉 Det er så mye klær med "spiderman" og "batman" til gutter, men det liker vi ikke!!!! Hadde vært utmerket med litt nye klær til jul, dessuten har jeg to mindre sønner også, så klærne kan arves og nytes to ganger til! Ha en skjønn dag

 56. Jen says:

  Va söt bild med elefanten i LV. Vart i Thailand ska ni?

 57. Jessica says:

  Hej! Åh så glad jag blev när jag såg denna tävling! 🙂 Min son Noel är 7år och skulle bli suuperglad om han vann…han (och jag) älskar kläder och tycker att det är såå kul. Vi bör vinna för att det behövs fyllas på fina balla kläder i Noels garderob. Och det är ju alltid lite roligare att ge ett barn kläder som uppskattar det och tycker att kläder är kul!
  Nu hoppas vi på det bästa här å håller alla tummar vi kan! Många kramar från oss 🙂

 58. Anna-Lena says:

  Åh, jag vinner gärna kläder till Oscar här! 😀 Han växer ju så det knakar och med en lillasyster som oxå "knakar" på 😉 så tömmer det gärna klädkontot och det skulle underlätta mycket med denna vinst 🙂 Och vad KUL att kunna piffa upp garderoben lite extra till skolan oxå! 😀

 59. Om lilla E fick se bilden på dessa kläder skulle han säga:

  ÅÅÅÅh, va snyggt!

  han älskar collegetröjor i amerikanskt stuk, vill alltid ha svarta jackor…

  Hälsar Lilla E´s mamma

 60. Linda says:

  Å min "lille" kille skulle bli jätte glad för nya kläder, konstigt nog är han lika klädtokig som sin mamma;). Å jag skulle bli super lycklig för kläderna eftersom han har en makalös förmåga att slita sönder i stort sett allting på noll tid!!! Tack för att du sprider glädje omkring dig! Kramar i massor:)

 61. AB says:

  Hei Anna-Stina. Mathias arver stort sett klær av sin eldre bror, så jeg er sikker på at han blir super happy om han vinner disse tøffe klærene. AB:)

 62. Elin E says:

  Hej!

  Hoppas att ni får en skön vistelse borta i Thailand! 🙂

  Supersnygga kläder! Skulle gärna vinna paketet till min sambos son som bor hos oss varannan helg.
  Ser ut att vara i precis hans stil och just nu så gapar hans pyttelilla garderob här hos oss tomt så när som på några skjortor och en t-shirt. Skulle vara en perfekt julklapp då sambon inte är så haj på att shoppa barnkläder. 🙂

 63. linda says:

  Åå va fina, jag har en mamma som alltid ställer upp på mig och min son.Det hade kännts så bra att någon gång få ge tillbaka något. Har en lillebror som är 7 år och då min mammas barn är hennes allt vet jag att en present till honom skulle uppskattas så mycket!, mycket mer än om jag köpt något till henne.

 64. linda says:

  Åå va fina, jag har en mamma som alltid ställer upp på mig och min son.Det hade kännts så bra att någon gång få ge tillbaka något. Har en lillebror som är 7 år och då min mammas barn är hennes allt vet jag att en present till honom skulle uppskattas så mycket!, mycket mer än om jag köpt något till henne.

 65. Å så mycket snyggt! Min Lillprins som är en kille på 7 skulle älska dem. Han får ärva en hel del kläder, vilket han uppskattar mycket. Tror att han skulle uppskatta detta paket massor eftersom kläder är något han har åsikter om och tycker är skoj så länge det inte betyder att måste gå i affärer och prova.

 66. anne says:

  Ojjj, ser ut som du har kollat av min sons önskelista till jul:-) Min son Elliot bara älsker kläder och specielt Scotch & Soda och Ra-re. Vore helt underbart att vinna dessa till julklapper, då jag inte altid har råd att köpa hans favoriter.

  Älsker din blogg, och önsker dig och din familj allt gott:-)

  Anne

 67. Petra says:

  Dessa fina kläder skulle passa jättebra till min son som fyller 7 år den 10 december. Han är väldigt kräsen med sina kläder, men kläderna på bilden är sådana som han gillar. Det hade verkligen passat bra just nu att vinna lite kläder då garderoben är lite utplockad för tillfället. 7-åriga killar växer så att det knakar!!

 68. Kristina says:

  Hei, jeg er mer enn gjerne med i trekningen av disse kjempefine klærne! Min sønn vil nok bli kjempeglad hvis vi er så heldige at vi vinner. Har er nok en liten gryende moteløve:)
  Jeg krysser fingrene:)

 69. KarolinaM says:

  Vore toppen för min Edvin som har dragit iväg och växt ur MASSOR! Och det krävs ju både tid och pengar att köpa nytt. Och vad jag kan se så är stilen totalt honoms (och min) hihi;) Vilken julklapp det skulle bli!!

  KramK

 70. w says:

  Jeg skulle veldig gjerne gitt disse klærne til min nevø som blir 7 år over jul. Han er født med en psykisk funksjonshemming som gjør at han ikke følger samme utvikling som de fleste andre barn. Han har blant annet ikke noe muntlig eller skriftlig språk, som selvføgelig gjør hverdagen vanskelig. Det er vondt å se frustrasjonen i øynene hans når han ivrig forsøker å videreformidle sine tanker og ingen forstår….I tillegg lider han av epilepsi og har den siste tiden hatt mange sterke anfall. I forrige uke var vi nære ved å miste ham i en serie sterke anfall, men heldigvis kom han til seg selv igjen i ambulansen på vei til sykehuset. Til tross for mye motgang/utfordringer er han en skikkelig gledespreder. Han er dessuten ganske så forfengelig og liker å ta seg godt ut 😉 Ville derfor vært koselig å overraske ham med disse flotte klærne neste gang jeg treffer ham.

 71. Siw says:

  Så utolig hyggelig blogg du har – mitt første besøk her inne og jeg kommer helt klart igjen. Tar med meg linken din hjem til min side.

  Har en gutt på 6 år som hadde blitt svært fornøyd med noe nytt tøy.

  Siw

 72. Yasmine says:

  Å vad fina. Jag vill oxå vara med och tävla. Detta hade passat min store prins helt perfekt. En tuff mjuk kille som alltid tar hand om sin lillebror, sina storasystrar och sina vänner. En kille som aldrig säger ett ont ord om någon och som fortfarande inte är förstor för att krypa upp hos mamma och mysa lite då och då 🙂

 73. Tessan says:

  hello!

  åh va snygga kläder o va skoj med en tävling med KILLkläder!
  brukar inte tävla för det brukar inte ofta vara något för killar – så nu måste man passa på!

  o vilka kläder sen! wow! skulle passa min minsta prins Lilla O(Oskar) på precis fyllda 7 år

  kram o tack för en underbar blogg

 74. Aimee says:

  Min nivø lever i en rosa verden med tre søstre som bare elsker rosa. I alt dette rosa er min nivø en tøff gutt som skulle bli enda tøffere om tante blir en heldig vinner.

  Selv om tante lever i "en rosa drøm" – drømmer jeg også om en tøff dag for gutten jeg er så glad i:)

  Klem og gode ønsker.

 75. Susanne says:

  Skulle jätte gärna vinna dessa snygga kläder till min son som är 7 år. Han har nu börjat bli intresserad av kläder och vad han skall ha på sig, men då en av oss studerar och den andra sliter för att få ekonomin att gå ihop i en familj på 5 personer, så får fina dyra kläder prioriteras bort.
  Så vilken underbar julklapp till honom dessa kläder skulle vara om jag skulle vinna.
  / Susanne

 76. Christina Larsson says:

  Hej! Tack för en underbar och inspirerande blogg. Du sätter verkligen guldkant på min tillvaro genom din fina blogg. Kläderna skulle min grabb bli väldigt fin i. Hoppas på tur. Kram på dig!

 77. film izle says:

  Ohh very much thanks admin

 78. I enjoy reading Your neat site! Read that helpful infos regarding Egypt real estate and Egypt property Bye bye!

 79. izle says:

  thanks good post

 80. Domates says:

  How are You doing? I just love eating vegetables especially patatos , See You!

 81. turk ko says:

  Hi, i must say fantastic blog you have, i stumbled across it in AOL. Does you get much traffic? Visit my website turk ko.

 82. webblog says:

  Hey there everybody, This webpage is excellent and so is how the matter has been expanded. I like a few of the remarks as well even though I would prefer all of us keep it on the subject in order to bring importance to the issue.

 83. good one, buy tramadol online, [url=”http://tramadolonline.groupsite.com”]buy tramadol online[/url], http://tramadolonline.groupsite.com buy tramadol online, 532,

 84. television says:

  Very pleased to find this site. Thanks for taking the time to share this.

 85. Oyun says:

  Please look at my funny page Oyun Oyna, Thanks!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *