IT´S A BEAUTIFUL DAY!

Happy lille lördag darlings! 

Först av allt: TUSEN MILJONER TACK!!! för den fantastiskt peppande feedback jag fick på det HÄR inlägget. (jag har läst alla kommentarer ni gett mig, flera gånger, har bara inte hunnit svara personligen på var och en..). Tänk att jag har så många fina bloggvänner där ute i cyberspace som alltid finns där och som ger mig så mycket kärlek & glädje. Det är en SKATT och jag är så obeskrivligt glad för var och en av er. Ni är så värdefulla för mig och jag önskar av hela mitt hjärta att jag kunde möta upp er alla för en stor varm KRAM!!! och att vi fick skåla ihop och fira att vi “mötts” här inne på min blogg. Tänk ändå att just DU väljer att klicka in dig på min blogg…. jag smiler från öra till öra bara av tanken! så: TACK!!!  Och ang. huruvida de tog min idé eller inte: jag får försöka se det som hänt som en mening i att jag ska realisera ett shopping koncept helt själv istället och det ser jag med stor förväntan fram emot!

Och idag onsdag och jag startade min dag med en riktigt härlig power walk i strålande solsken. Sen blev dagens stykepass att kratta vidare ute på gården så nu ligger det fluffiga lövhögar och väntar på att samlas upp i säckar och köras till återvinningen. Men det får bli i morgon för i eftermiddag ska jag möta upp J på skolan för utvecklingssamtal. Men vi bjuds inte in till ett vanligt samtal i år, i stället kör de “öppet hus” där vi föräldrar kan droppa in och se på de Nationellaprov som eleverna gjort i årskurs 6 tillsammans med våra barn.  Och tänk ändå att hjärtat går ut 6:e klass om ca 4 veckor! Det är ju inte klokt så fort detta läsår gått!  eller hela mellanstadiet gick fort, och lågstadiet också! Ha, ha. 🙂

 

Här ute i trädgården har jag hängt på förmiddagen och krattat och krattat och krattat…  Och funderat på om det går att öppna upp det där igenbommade fönstret på övervåningen? och känt tacksamhet över mina nya stooora underbart fina olivträd som vekrligen förgyller terrassen.  

 

Och i lördags så vi vi ju på fest hela lilla familjen. Det var bästa vänner till oss som bjöd in till “vårfest” och jag blev sååå glad över att bli bjuden för att få gå på fest är ju verkligen bland det roligaste som finns!  Men det gick som sagt snabbt mellan J´s dansuppvisningar och festen, så snabbt att jag hade en prislapp hängade under armen på paljettjackan jag har på mig och inte ens hade hunnit knyta en rosett av banden som hänger fram… ha, ha.   Och vi hade med oss ballonger “istället för en blomma” och i pick nick korgen (från Lagerhaus) som J håller i handen ligger gå-bort-presenter till familjens 2 barn. 


Så här såg hälften av bilderna på oss ut… ha, ha, ha.  Min JIG är lite trött på att jag ska fota allt heeela tiden så han bara knipsade iväg utan kontroll… ha, ha.  Men här syns i alla fall korgen bättre, så fin sommarpresent och perfekt att fylla med presenter som passar årstiden…   Och ballongerna i min hand var till värdparet och ballongen J håller i handen till familjens döttrar…

Jag fick tyvärr inte till att fota korgen med innehåll innan vi åkte till festen så den här knipsade jag på presentbordet… Hur som helst – girlsen i familjen fick varsin “summer vibes” dricksflaska + BFFS böcker. Tänker att böckerna är perfekta sommarpresenter inför skolavslutningen för då kan både nuvarande klasskompisar fylla i före sommaren och sen kan eventuella nya semesterkompisar fylla i… 

Tusen miljoner TACK för oss min kära vän!  Vi är så glada över att vi fick komma och fira våren tillsammans med er!   

 

Nu ska jag göra mig klar för att köra till skolan. Sen, i kväll, ankommer JIG Luleå. Vi var inte helt överens om var vi ska fira 17:e maj i min lilla familj… Jag vill a.b.s.o.l.u.t. till Oslo men J har ett religionsprov i skolan på fredag och vill inte vara ledig (en BRA egenskap!!!) och sen passade det JIG bäst att komma upp den här helgen så jag blev nedröstad… Har inte riktigt kommit över det ännu… men – bara att gilla läget.  Det var 2-1.  Hade en tanke om att JAG kan resa så kan de fira dagen här, ha, ha. men det tyckte ingen annan i familjen var en bra idé, ha, ha så – sent igår kväll flög JIG runt i Oslo och handlade 17:e maj ting för mig och nu får jag flytta fokus och se till att vi får en riktigt fin firing här på fredag!

Önskar dig en strååålande dag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “IT´S A BEAUTIFUL DAY!”

 1. Frida Prydz says:

  Alltså drömmen att få bjuda hem er på festligheter alltså, jag skulle smälla av utav glädje över att få ballonger av en gäst! Du är så otroligt sprudlande, omtänksam och generös människa! <3 Tänk om fler vore som dig, vad härligt det vore!

  Här i Östersund ska det bli fint väder på fredag så ni kanske också får en solig och varm 17 maj i Luleå. Ni får alldeles säkert en superfin dag trots att ni inte är i Oslo så njut oavsett vad ni nu hittar på! Själv är jag ju 1/4 norsk så vi måste nog ta och fira lite vi med 😉

  Nu ska här hämtas barn på förskolan så jag måste rusa. Ha en fortsatt fin dag!

  Och du, jag såg så fina klänningar på Gina och de var verkligen Gizmolinastil 😀 Långa böljande och de visades med samarbetet med Havaianas så du kanske har sett dem? Ett tips annars 😉

  Kramar

  • Men åhh du alltså. Tuuusen miljoner TACK för de finaste ord Frida! Jag blir helt rörd… och väldigt, väldigt GLAD så från hjärtat: T.A.C.K. !!! You made my day!!! 🙂 Och ja, vi hade ett stråålande fint väder på 17:e maj. Det kunde verkligen inte varit bättre väder och det är jag så tacksam för!

   Och tack snälla för tipset om klänningarna på Gina T. Jag hade så klart sett de och ja, det står egentligen mitt namn på flera av de men passformen var inte rätt för mig så de fick hänga kvar och förgylla andras garderober istället. Men jag älskar att de kör ett så stort utbud på maxi dresses!! det är ju 100% min stil.

   Hoppas att du också fick fira lite i fredags och att du har haft en lovely weekend i ditt vackra hus! Stor tacksam Kram! 🙂

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Håller med ovanstående, er hade ju varit en dröm att ha som gäster! Så festliga i allt från kläderna, så härligt med färg, till gåvorna! Man blir lycklig bara av att se bilderna på ballongerna. Den Johanna hade va så cool! Har sagt det förr men älskar verkligen hur du matchar, så fin du var i detta rosa. Stor kram

  • Men åhhh nu blir jag ännu mer rörd… Tusen miljooner TACK snälla du för de finaste ord och fantastiska komplimanger! 🙂 Och jag håller med om att ballongen J håller i är cool. Perfekt till sommar fester !

   Önskar dig den bästa starten på veckan! Stor tacksam kram! 🙂

 3. Catrin says:

  Å så underbart härligtvart har du köpt den söta rosa klänningen du har på dej?

  • Åh tusen miljoner TACK för härlig feedback Catrin! 🙂 Nu blev jag glad! Det är en kjol + paljettjacka som jag har på mig och kjolen kommer från Designers Remix och jackan från… hmm… kommer inte ihåg… ska checka – återkommer! Har shoppat båda i Köpenhamn.

   Nu hittade jag märket: Needle & Thread heter det!

   Önskar dig en magisk start på veckan! Kram! 🙂

 4. Elvira says:

  Var köper man alla fina ballonger som du visar i bloggen ?

  • Åh det köper jag på så många olika ställen! Varje gång vi är i Thailand så köper jag med mig ett gäng och sen har jag alltid en liten helium behållare från Teknik Magasinet här hemma som jag kan fylla de med. Och när vi är i Oslo så köper jag alla ballonger på The Balloon Company, den butiken har sååå mycket fina ballonger! Love it! Men de du ser på bilderna i det här inlägget, de har jag köpt här i Luleå, på Skapa Glädje.

   Visst blir man glad av ballonger! Önskar dig en riktigt fin start på veckan Elvira! Kram! 🙂

 5. Martine says:

  Hei,

  så fin paljett jakke! Hvor er den fra?

  • Åh tusen TACK! 🙂 jag shoppade den på Illum i Köpenhamn för en tid sedan och den kommer från ett märke som heter Needle & Therad. Kryssar fingrarna för att du får tag i den !

   Önskar dig en strålande dag vidare Martine! Klem! 🙂

 6. L says:

  Jag blir glad av din klädsel och du är så vacker! 🙂

  • Men åh vilken underbar komplimang du bjuder mig på! Tusen 1000 miljoner TACK !! Nu smiler jag från öra till öra här ! 🙂

   Njuut din dag och fånga de lyckliga stunderna! Kram!

 7. Mirvis says:

  Läste nu. Helt vansinnigt att de inte nappade på din idé och anlitade dig! Helt vansinnigt! Med tanke på att vi flesta idag beställer 99,99% på nätet.

  ((( k r a m )))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *