IT´S ALL IN THE DETAILS…

 

Hello darlings! 

Det ser ut som ett vykort utanför mitt fönster idag. Sååå vackert med all snö som lagt sig på träden också solen som strålar på det… Och vi fick verkligen m.y.c.k.e.t. snö igår… oh my… så fingers crossed att traktorn som vi betalar för att skotta hos oss dyker upp i kväll (nej, jag skottar inte själv).  Och tisdag it is och jag känner redan pepp inför lördagens 4:e och sista delfinal i Mello. Har du sett de 3 första? Vem är din favorit so far? Jag blev helt förälskad i Lina Hedlunds framträdande i lördags så för ögonblicket så är hon min favorit. Det var liksom så mycket Alacazar det går att få nu efter att de lagt av och hon bjöd på den glitter & glamour som jag saknar hos många andra.

Och på tal om glitter & glamour… igår nämde jag att jag tappat ett hårspänne som jag var iväg ut och shoppade nytt och vad passar väl då bättre än att visa er mina favorit spännen som jag använder mest just nu? 🙂

Uppe på mitt sovrum…  Väskan shoppade jag i Dubai, perfekt till läppstift, telefon, pengar etc…  och Gucci skorna har ni sett förr, de blev med hem från Hong Kong och när vi ändå pratar om Gucci så måste jag berätta en kul sak om de där solbrillerna: jag shoppade de på marknaden i Thailand förra sommaren som en kul grej och lite visste jag väl då att Gucci skulle komma ut med e.x.a.k.t. lik i sin nästa kollektion.  Så ja, nu har jag “Gucci briller” utan att jag visste om det. Ha, ha.  (jag köpte de även i rosa och även de kom sedan ut hos Gucci… ska visa en annan gång…).

Men – nu var det mina hårspännen vi skulle prata om och det stora glittriga i guld, som står vid väskan, det shoppade jag på Magasin i Köpenhamn. Använder det hur mycket som helst då jag snabbt ska upp med håret, tex då jag duschat eller när jag kommer hem på kvällen och bh´n åker av och håret åker upp…  Och – jag tror Gucci var först ut med spännen med skrift på á la de du ser här och jag har haft lust på ett sedan första gången jag såg det men, det är såååå svårt att få tag i (utsålt…) + att det kostar en hel del så…

– jag blev SÅ glad när jag hittade den här hårkammen med skriften HAPPY på hos Gina Tricot för en stund sedan för typ inga pengar alls…  Och samma sak med LOVE spännet från Lindex.  Tror det kostar runt 79 kronor (!) och jag använder det nästan varje dag på sidan till luggen…  Super FIN detalj!!!  och eftersom priset är så bra så är det en fin väninne present! (det var det spännet jag glömde i badrocken på SPA…).  Sen älskar jag mitt bling bling spänne som ligger längst fram till vänster, det shoppade jag också i Köpenhamn, hos Norr.  Och spännet som det står Laugh på tror jag Johanna köpte för typ 10kr på rea hos Gina Tricot.  (typ gratis…).

 

Det är verkligen de små detaljerna som gör hela outfiten och som jag skrev då jag kom hem från Köpenhamn så är hårspännen utan tvekan den hetaste accessoaren just nu.  Och nu kom jag på att jag glömde fota mitt fina spänne med pärlor på från Glitter, så typiskt, men – då kör jag ett till “details” inlägg snart istället. Blir bra!

Nu fångar vi tisdagen och fyller den med lyckliga stunder! 🙂

P.S tusen miljoner TACK för alla era härligt peppande kommentarer och för responsen på förra inlägget! ska mejla de idag…berättar mer om saken då de svarat mig.

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *