IT´S FRIDAY DARLINGS!

Gooodmorning kära bloggvänner! 

Men HUR härligt är det inte att det är fredag idag?! Jag fullkomligt älskar fredagskänslan!!!

Och förlåt mitt korta inlägg… Jag tittar bara in i farten för att önska dig en magisk dag och bjuda på lite härlig inspiration till er som ska pynta huset inför 1:a advent och jul i helgen. Står nämligen med en fot på väg ut genom dörren på väg till en avtale men uppdaterar inlägget då jag kommit hem igen !

Och BAM så är klockan 01.20…  Dagen försvann verkligen! Och i kväll så var vi girls iväg på basket tillsammans med min familj och såg BC Luleå och alltså det var nog den bästa hemma-match jag någonsin sett!  Först så låg de under med över 20 poäng i princip heeela tiden så jag var väldigt klar för att gå hem i pausen men så stannade vi ändå och TUR var det för i sista sekunden (!) av matchen är det plötsligt oavgjort ! så det blev en rafflande förlängning som slutade med seger! Alltså stämningen i hallen var helt galen.  Inte ens på en SM final har jag upplevt något liknande. Så häftigt!  Och vad förvandlade alla människor blir i ett segerrus! plötsligt pratar alla med alla, vi kramar främlingar av ren glädje och hela hallen kändes som en enda stor familj.  Så fascinerande ändå att vi beter oss så otroligt olika utifrån vilken sinnesstämning vi är i!  🙂

 

Men alltså WOW!  Hur pampig är inte denna outdoor decor? 

Jag ska, enligt tradition, hänga upp vår gröna girland på trappan idag och nu blev jag inspirerad att krydda den med rosetter! Så fint! Och så kul idé att ställa lysande bokstavslampor på trappstegen. Love it! 

Ett perfekt pyssel i helgen är att baka pepparkakshus!  Eller baka och baka… jag brukar köpa färdiga som vi limmar ihop med limpistol och dekorerar.  Ha, ha. Men – det kryllar av fina mallar till olika hus här och där så kanske vi lyckas få ihop ett “eget” i år?  Vem som gjort huset på bilden vet jag inte? men visst blir man inspirerad! 

 

När vi kom hem fick så vi med oss resultat showen på Idol och det kändes så trist att Gottfrid fick lämna. Kommer sakna hans glädjespridning i programmet!  Och på tal om att sakna… jag skulle egentligen ha rest till Oslo i helgen men allt blir inte alltid som man tänkt sig… så nu får jag ta tillvara min Luleå weekend istället och fortsätta julpynta huset. Också ser jag fram emot London nästa helg. Alltså det ska bli helt FAB !

Njuuuut din dag och fyll den med happiness!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “IT´S FRIDAY DARLINGS!”

 1. Ulrika says:

  Välkommen fredag – du är efterlängtad 🙂
  Spännande inspiration, man kanske skulle ta i mer
  med pyntet. Det livar upp 🙂

  Kram från Ulrika

  • Ja men visst är fredagen efterlängtad! Så himla härligt att den är här nu! 🙂 Och ja, alltså om du frågar mig så kan man aldrig julpynta för mycket så ta i från tårna i år Ulrika och njuuut förjulstiden !!!

   Önskar dig en magisk fredag fylld av lyckliga stunder! Kram! 🙂

 2. Sofie says:

  Hej. Ett roligt spel som jag köpte för ett tag sen heter 0-100. Ett tips!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *