IT´S MY BIRTHDAY!

..to me, Happy Birthday to me…! 

Hipp, Hurraaaa!!! Idag är det min dag!

Åh som jag älskar födelsedagar och på morgon blev jag väckt av mitt älskade hjärta som lyckats vakna, av sig själv, och smyga upp för att sedan komma in och sjunga för mig med ballonger, kake, blommor och presenter. Och JIG var med på facetime och sjöng han också.  Åh jag har verkligen världens absolut finaste, bästa, underbaraste och vackraste dotter!  När jag läste kortet hon skrivit till mig så rann tårarna… och jag har inte ord för att beskriva hur mycket jag älskar henne.  Och presenterna hon gått och köpt till mig… magiska!!!  Vi ska tydligen ha SPA med ansiktsmask i eftermiddag och sen har hon bokat bord till oss på Pinchos sötisen så vi ska dit och äta middag före hon ska på sin dans.  Mitt älskade hjärta. Hon skämmer verkligen bort mig och det känns sååå mysigt att få fira dagen tillsammans med henne! 🙂

 

Sååå himla super mysigt att bli väckt till detta!!

Världens härligaste feelgood presenter fick jag också…  Och ansiktsmaskerna är de vi ska göra i em.  Så kul för hon vet att jag aldrig gjort det… (jag är urdålig på sånt, Johanna däremot lägger masker hur ofta som helst). 

Älskade bästa, finaste, vackraste, snällaste, mest omtänksamma Johanna… TUSEN 1000 MILJOOONER TACK!!! för att du ordnat så fint för mig på morgon. Jag kommer att läsa kortet jag fick om och om och om igen….. Looooove you!!!  

 

Nu blev jag plötsligt bjuden på lunch på stan av mamma så ska ta och göra mig klar för det. Var ute på en power walk tidigare och det var verkligen underbart skönt så nu kan jag njuta dagen 100% med gott samvete!

Åh som jag älskar födelsedagar!!! 🙂

Önskar oss alla en FAB dag fylld av glitter, solsken & lyckliga stunder!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

 

Kategori: Allmänt, My Birthday | 24 Comments

24 responses to “IT´S MY BIRTHDAY!”

 1. Marie Å says:

  Men Johanna alltså!! Vilken stjärna! Massa grattiskramar, verkar som om du kommer få en fullkomligt strålande dag!

 2. Anna says:

  Hipp hipp hurra!! Hjärtliga gratulationer på din stora dag, önskar dig allt det bästa i världen! Njut din dag!

  Och så ljuvligt vackert av Johanna

  Kramar i massor

 3. A-L says:

  Stort grattis på dagen 🙂

 4. Ullis says:

  Grattis på din födelsedag! Vilken underbar dotter du har som har fixat extra mycket för att det är din födelsedag. 🙂 Stor födelsedagskram till dig!

 5. Viktoria-pinkpastry says:

  Stort grattis på födelsedagen! Hoppas du får en magisk dag! Det låter det som du redan har, underbart! Så fin hon är din Johanna. Inifrån och ut, så fantastiskt fin bild efter frisörbesöket. Så mysigt och festligt och fint hon hade gjort för dig på morgonen, så härligt att gå vakna till. Stort grattis önskar dig en fortsatt magisk dag!

 6. De says:

  Grattis på födelsedagen. Hipp hipp hurra! Hoppas du får en fin dag!

 7. Siri says:

  Gratulerer med dagen! Håper at du får en flott dag:-)og tusen takk for en inspirerende og positiv blogg

 8. Cavok says:

  Happy Birthday to You
  Happy Birthday to You
  Happy Birthday dear beautiful Gizmolia
  Happy Birthday to You

  Kram från Finland

 9. Cavok says:

  *Gizmolina och inte Gizmolia

 10. Anna says:

  Grattis på din dag! 🙂

 11. Mia says:

  Stort grattis på din dag! Vilken underbar dotter du har!

 12. Camilla Brännberg says:

  Grattis tjejen! Önskar dig en fab dag 🙂

 13. Caroline says:

  Gratulerer sååå mye med dagen!!! Høres ut som dagen din kommer til å være super fra morgen til kveld:)
  Johanna er utrolig pen, i tillegg til å være så god mot mamman sin<3
  Ønsker deg en fortsatt flott dag! -og tuuusen takk for at du blogger!!! Savner innlegg de dagene du har fri…
  Klem fra Caroline

 14. Solveig svensson says:

  Grattis och en tanke till din fina dotter

 15. L says:

  Happy happy happy Birthday!

 16. pia says:

  Grattis till dig ! Vilken härlig eftermiddag du skall ha med din fina dotter.

  Kram
  Pia

 17. Emma says:

  Wow! Fint gjort av henne.
  Stort grattis!!!!

 18. Pinglan says:

  Vilken fin start på födelsedagen!! Ett stort Grattis till dig på din dag

 19. Camilla says:

  Stort grattis på födelsedagen

 20. Jessica says:

  Grattis Underbara!

 21. Lisa says:

  Stort grattis på födelsedagen!

 22. D says:

  Hurra for deg! Håper du har hatt en fin bursdag

 23. elin says:

  Gratulerer med dagen! Håper dagen var flott fra morgen til kveld 🙂

 24. Marlen says:

  Grattis på din dag! Nästa år fyller både du & jag 50

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *