IT´S THE WEEKEND BABY!

Goood lördag mina kära bloggvänner! 

Här vaknade vi till årets kallaste dag med -11 grader men solen strååålar och det är helt fantastiskt vackert ute!  Och – vi är redan på väg ut. I know! väldigt ovanligt för att vara oss som har sovit till typ 12 hela jullovet so far men – vi har en riktigt kul plan idag som fick upp mig ur  sängen. Oj, nu gick redan JIG ut till bilen. Bäst att jag gör mig klar !

Ville bara titta in i farten och önska dig en magisk lördag fylld av feelgood! 🙂

Var rädd om dig!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

72
Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “IT´S THE WEEKEND BABY!”

 1. Nilla says:

  Men vad spännande, alltid kul med roliga planer 🙂 Du måste berätta sen vad ni har hittat på.
  Vi har en lugn lördag, så skönt att ha varit ledig ett tag och kommit in i den här lugna lunken. Inga tider att passa och inga måsten. Jobb igen på måndag, men veckan som kommer bjuder ju på en röd dag och så min lediga fredag, så jag njuter vidare. Ha det gott!! Stor kram från mig till dig <3

  • Åh tusen miljoner TACK för din trevliga kommentar Nilla! 🙂 Jag har tyvärr inte haft möjlighet att svara dig förren nu, det ber jag så hemskt mycket om ursäkt för. Prio 1 i jul har varit tiden med familjen så bloggen har fått vila lite… Hoppas på förståelse för det.

   Vår roliga plan var att köpa slalomutrustning till oss alla 3! vilket var väldigt efterlängtat ! 🙂 för vi får tänka om lite nu då vi inte kan resa på samma sätt som förut och då blir dagar i backen perfekt happening!

   Och så härligt att du också fått njuta lugna juldagar utan måsten. Det är precis så det ska vara!

   Önskar dig en fin start på årets första jobbvecka och vilken lyx med ledig fredag efter veckans helgdagar så att du får njuta vidare ! 🙂 Var rädd om dig! Stor kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *