IT´S THE WEEKEND BABY!

Happy weekend sweeties! 

Åh den lördagskänslan… love it! Och idag har vi regn här uppe i norr så vi kör en innedag.  J och en söt vän sitter och halloween pysslar stora spindlar / edderkopper och jag inväntar min bror som ska hjälpa mig att montera  min IKEA fångst. Också är jag lite sugen på att testa att flytta in matbordet i köket… vi har ju en köks-ö i köket idag och den är som en magnet till kaos för det blir att vi ställer “allt” på den vilket resulterar att den 9 dagar av 10 ser helt förfärlig ut.  Men fördelen med att ha matbordet i en separat spisestue är att man slipper att se diskbänken / spisen då man sitter och äter. Det älskar jag! Men, samtidigt så har vi ju matbord ute i ljusgården också så – jag skulle kunna göra om vår spisestue till en härlig lounge och fortfarande ha en spisestue… Oh my, alla dessa prosjekt. Ha, ha.  Jag tror att vi håller oss till planen idag (monteringen) så får jag suga på den där ommöbleringskaramellen en stund till. Vad hade du gjort? behållit köks-ö? eller flyttat in matbordet?

Och igår blev det en liten shoppingtur på oss girls innan jag körde hjärtat till playdate hos en fin vän och senare på kvällen landade vi hemma för fredagsmys med Idol. Man måste ju bara älska helgen! 🙂

Det här med att vi går på stan efter skolan har blivit vår nya fredagstradition (J´s skola är mitt i stan). Och igår fick vi plötsligt syn på min bror (vi parkerade i gatan där han bor) så vi bjöd med oss honom på lyxig MAX lunch och som tack så fick han knipsa den här bilden av oss. Ha, ha.   Jag har på mig en favorit poncho från Odd Molly, bluse By Ti-mo, jeans Replay, skor Zara och väska + solbriller Chloé.  Johanna kör härlig polo + jacka från Kapp Ahl, skor Zara och tights från Gap´s Halloween kollektion som jag shoppade till henne i Hong Kong.

Vi spanade bl.a. in årets julkalendrar som dykt upp här och där och den här är den finaste vi sett so far.  Innehållet däremot känns kanske lite så där… (man får se vad den innehåller på den lilla lappen i hörnet) men det lutar ändå åt att J vill att vi går för den här i år. Eller den på Kicks (de hade också fått in!)?  Så vi år se vad jag överraskar med 1:a december…? 

Också fick jag plötsligt syn på det här! Att den kundklubb som jag är mamma till försvinner… Men alltså den klubben fick verkligen leva ett långt framgångsrikt liv! och jag är så otroligt stolt över att jag fick vara den som tog fram konceptet och sedan resa runt på biograferna och lansera det till både personalen och kunderna för ja vad är det nu? 20 år sedan?  Åh jag är så glad över allt jag varit med om! 

Oj nu ringde min bror och sa att han är på G så bäst att förbereda lite (all iKEA shopping är kvar i bilen…). Åh jag känner mig riktigt kreativ i dag! så gleder mig stort till att få det nya på plats! Återkommer snart med lite halloweentips.

Önskar dig en underbart härlig lördag så länge! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “IT´S THE WEEKEND BABY!”

 1. Anneli says:

  Hej, nyfiken hur det går med ditt bortakontor, är du där eller jobbar du mest hemma ändå?
  Mvh Anneli

  • gizmolina says:

   Jag jobbar både här och där, men sista tiden har det blivit mycket hemma, det är det fina med att driva för sig själv, det att man kan vara flexibel! Och det var bl.a. till lokalen som jag shoppade på IKEA för fr.o.m. nästa vecka kommer jag att vara där i princip dagligen. Gleder mig! 🙂 Var jobbar du själv?!

   Önskar dig en riktigt härlig helg Anneli! Kram! 🙂

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Har ju inte sett köksön, men rent spontant tycker jag köksöar är så bra att duka upp på, typ när man har kalas eller buffé mat. Brukar alltid ha nått fint fat på min med en kupa över med nått gott under,just nu en äppelkaka. Tycker det ser så mysigt ut och äta vid din ljusgård,men det hade säkert varit jätte mysigt som lounge med. Önskar dig en härlig lördag.

  • Åh ljusgården kommer att fortsätta att vara exakt så som den är! 🙂 Det är vår matsal, det som jag brukar kalla kök, där vi har det ovalformade bordet som jag menar… Hmm… borde så klart ha lagt upp bilder för jag förstår att det kan missförstås. Sen håller jag med dig om köksö när det kommer till att kunna duka upp buffé och annat. Jag har bara varit lite dålig på att använda den till det… Tror jag ska möblera om som en test och ta det därifrån… Tusen TACK för dina tankar Viktoria! 🙂

   Önskar dig också en riktigt, riktigt härlig lördagkväll! Kram! 🙂

 3. Kerstin says:

  Vore lättare att komma med en ide om man fick lite mer insyn i hur det ser ut i ditt kök.

  • Ha, ha. det är helt sant! 🙂 Jag tror jag ska göra lite test-ommöblering här så kan jag visa er bilder då jag har läget bättre under kontroll.

   Önskar dig en magisk kväll Kerstin! Kram! 🙂

 4. Frida says:

  Tjingeling!
  Jag ser här ovan att vi är fler som vill se bilder från köket så det hejar jag på 🙂 Sen tycker jag att det ser supermysigt och fint ut med det runda/ovala bordet i ett separat rum så jag röstat nog för det trots att jag inte har sett köksön.
  Sen såg jag också adventskalendrarna från Glitter och den på bilden är ju så söt på utsidan! Själv så kommer jag att köra på den lyxiga varianten på Body Shop men är sugen på några fler så jag ska spana in utbudet. Tipsa gärna om du hittar någon fler fin 🙂
  Hoppas ni har en soft och skön lördagkväll, här har pyjamasen åkt på efter att ha haft kalas hela dagen så nu ska jag chilla i soffan resten av kvällen. Ha en fin söndag!
  Kram kram

  • T says:

   Årets finaste kalender har jag Hittat på rituals!
   m.kicks.se/rituals/the-ritual-of-advent-2017-exclusive-advent-calendar-p94537?gclid=CjwKCAjw64bPBRApEiwAJhG-fjv-Rzdww8Qu6Kbu2OJJJPGlm7XExJbpnQMfWNIdySWQFpkf1-sfVhoCN6IQAvD_BwE?brand=&product=94537&gclid=CjwKCAjw64bPBRApEiwAJhG-fjv-Rzdww8Qu6Kbu2OJJJPGlm7XExJbpnQMfWNIdySWQFpkf1-sfVhoCN6IQAvD_BwE

  • gizmolina says:

   Åh Frida – tusen miljoner T.A.C.K. för din härligt glittriga kommentar! Jag blir så glad när du skriver till mig här också! 🙂 Och ja, bordet blir nog där det står men ska absolut bli bättre på att visa fler bilder från köket. Har bara några extremt fula lampor som hänger kvar från då vi köpte huset som jag vill få bort först.. 😉 men sen så ! Och jag ska absolut tipsa om de kalendrar som jag ser! Är det till dig själv du vill ha tips eller till barnen? Let med know!

   Önskar dig en magisk söndag fylld av feelgood! Och så kul de låter med kalas!!! – då är du kanske lite dagen därpå idag för kalas är ingen lek med allt fixande. .. Hoppas att du får ligga med benen högt och njuta! Kram! 🙂

   • Frida says:

    Vad du är söt som svarat, tack <3 Vad gäller adventskalendrar så är det både till mig och barnen som jag är på jakt efter (fast kanske främst barnen). Just nu håller jag på och letar som en galning efter en kalender med Pet Shops eller Shopkins 🙂
    Ha en finfin tisdag, nu ska jag dricka upp mitt thé och åka och lämna barnen på förskolan. Kram på dig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *