IT´S TIME FOR A CHANGE!

Happy fredag sweeties! 

Den här quoten kanske egentligen passar bättre som måndags pepp tänker du men nej, den passar lika bra alla dagar. Som nu tex då vi har en ny helg framför oss,  januaris sista.  Då passar det ju helt perfekt att göra någon form av förändring… kanske du länge tänkt att du ska börja duka fram en riktigt lyxigt härlig helgfrukost på lördagarna men så blir det aldrig för att alla stiger upp på olika tider osv… Ställ i så fall klockan lördag morgon och stig upp före alla andra också överraskar du familjen med ett dukat frukostbord med extra allt och levande ljus och massa mys…  Eller kanske du drömt en stor härlig familje-söndags-middag men aldrig kommit dig för att bjuda in?  i så fall är det dags! Just do it! Släng iväg ett sms eller ring och bjud in! Var lite crazy spontan! och om inte en middag passar p.g.a. att många barn har aktiviteter så kör du en lunch eller kanske en brunsch istället! Tänk nytt! och framförallt: bryt en mönster och genomför en förändring för om vi inte ändrar något så ändras inget… !

Själv ska jag sticka iväg ut och handla nu, efter att jag kört sopor till återvinningen (måste var det tråkigaste som finns…plast i plast… papper i papper… också IS kallt på det…) och sen sen blir det lunch ute med min JIG. Det är inget jag brukar göra, gå ut och luncha, men det vill jag bli bättre på så jag ser dagens lunch som en start på ett mer “luncha ute” år!  Inte varje dag, men i alla fall 1-2 gånger i veckan tänker jag för som egen företagare så är det härligt att komma ut mitt på dagen och se lite folk och det är även ett perfekt tillfälle att vara social och möta upp vänner! 🙂

Om man inte ska ut och köra bil så är det ju helt ljuvligt att starta dagen med en mimosa till helgfrukosten som en extra lyxigt glittrig start på dagen.  Jag minns när jag och Johanna var och bodde på en lovely Ving resort på Mallorca, då stod det bubbel på frukostbuffen…  Men nu är inte det här bild av en mimosa, det är bild av ljuvliga drinkar som passar fint att göra på saft en andra drycker…  som en extra festlig frukostdetalj. 

Alltså hur gott ser inte detta ut? Yummie…!!! och just nu har jag helt dilla på avokado. Alltså jag älskar avokado! 

Okej, jag ska verkligen bli bättre på att duka fram super lyxigt härliga helgfrukostar á la detta under 2019! (alla 3 bilderna har jag hittat på nätet, de kommer från Elle Mat & Vin).

 

Och du, om du vill hitta på något pyssel med barnen i helgen så är mitt bästa tips att göra Valentine kort! Alltså Alla Hjärtans Dag´s kort!  För den 14:e februari smäller det och eftersom posten tar sin tid (post från Luleå till Oslo tar tex 5 dagar…zzz…) så börjar det vara dags att posta Valentine korten snart!  Så gå loss med glitter, fina papper, klistermärken, glittriga pennor etc. och låt kreativiteten flöda!!!

Nu är det bäst jag kommer mig iväg ut om jag ska hinna luncha med med älskling.

Önskar dig världens BÄSTA fredag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

 

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “IT´S TIME FOR A CHANGE!”

  1. Karin says:

    Man har det inte roligare än man själv gör det. För många år sedan satt min man och jag ensamma annandag jul. Vi frågade våra grannar som vi knappt kände, om de ville komma in till oss och “hjälpa” oss att äta upp julmaten. Det blev den trevligaste kvällen på länge. Verkligen lyckad. Kram från Karin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *