JAG ÄLSKAR FÖRJULSTIDEN!

Då är Johanna på sin ballett. Den är lite sent att ha dans 19.15-20.15 kan jag tycka… men hon är så glad i sin dans så hon tänker inte på det. Bara jag som gillar att hoppa i myskläderna efter middagen…. ha, ha.  Och idag har det bakats pepparkakor här hemma, igen! tror hjärtat bakat med vänner varje dag senaste veckan så nu gäller det att alltid komma ihåg att köpa peppakaksdeg när jag är i matbutiken, annars blir det kris.  Och när de bakade så kunde jag inte hålla mig längre… så jag satte på ljusslingan på utegranen på terrassen och det blev sååå härlig stämning på en gång! (du kan se hur det blev på min instastory, jag heter gizmolinas) Åh förjulstiden är ju bara den b.ä.s.t.a.!! och jag tycker att det är så mysigt att ha en mindre utegran på terrassen också åker den stora utegranen upp på framsidan av huset senare.  Eller ja, så fort som de går att få tag i för de har inte börjat säljas ännu, tror jag hörde nåt om vecka 48, lagom till 1:a advent så då ställer jag mig först i kön! 🙂

 

Och på tal om förjulstid… hur vacker är inte amaryllisen? Love it!! så kryddar hemmet med de nu både i krukor och som snitt. Och så här har föresten vår soffa sett ut i typ 10 år. Men – nu har jag hämtat ut det vinröda sammetstyget från kemtvätten så jag ska testa att klä om den.  Ska visa “efter” bild när det är gjort. Men som jag skrev häromdagen så är det inte säkert  att jag trivs med att ha den i vinrött så kan hände den förblir vit… Vi får väl se!

Vackraste julblomman om du frågar mig! 

Jag tycker att det är sååå svårt att hitta tavlor som jag tycker om men när jag fick se den här så stod det mitt namn på den! Och eftersom jag fick pengar av min mamma när jag fyllde år så fick det här bli en present från henne…  Nu ska jag bara bestämma mig för var jag ska ha den? Frågade vad ni tycker på min instastory häromdagen och det blev ca 60% som tycker sovrummet och 40% som tycker vardagsrummet…  (tusen TACK för feedback!!).  Just nu lutar det åt att den kommer att hängas upp i vardagsrummet… så att jag får se den oftare…  men har inte helt bestämt mig.

 

Och då är det strax dags att köra och hämta darlingen. 1 time går fort alltså! Och så fort vi kommer hem så åker mysuniformen på och sen laddar jag för kvällens The Bachelor (på svenska kanal 7). Ser du också? Visst är det bra?! Vem tror du föresten får den sista rosen?  Jag håller en knapp på tjejen som han hade pooldejt med före förra roscermonin… kommer inte på vad hon heter… ?  tycker att de verkar ha bäst kemi… Men hon nya, Karin?, verkan han också vara svag för…

Njut din kväll!

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “JAG ÄLSKAR FÖRJULSTIDEN!”

 1. Berit says:

  Så utrolig fint bilde <3
  Hvor har du kjøpt det? Ønsker deg en strålende dag og så flink du er som fortsatt er ute og går dine runder rundt sjøen.
  Klem Berit

  • Åh tusen miljoner tack för härlig pepp ang. mina rundor Berit! Jag kämpar på. 🙂 Och så kul att du liker bilde! 🙂 Jag hittade det i en lokal butik här i Luleå som heter Klassisk Form (www.klassiskform.se) .

   Önskar dig också en strålande dag fylld av lyckliga stunder! Klem! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *