JAG ÄLSKAR FREDAGAR!

Happy fredag darlings! 

Det här måste vara årets vårligaste dag här uppe i norr. Alltså det är +8 grader. Helt AMAZING!! och snön har aldrig smällt så fort som nu, du skulle se vårt takdropp, det liknar faktiskt mer en dusch. Ha, ha.  Och ja, du kan faktiskt se det, på min insta story! Uff, jag har varit sååå dålig på att uppdatera mitt instagram i veckan, har ingen bra förklaring, men nu ska jag skärpa till mig så in och kolla! Och om du inte har instagram på din telefon så kan du alltid se mina inlägg där HÄR.

Och igår ankom JIG Luleå så vi girls körde och hämtade honom på flygplatsen efter att vi varit en sväng på stan. Det var ett kvällsöppet shopping event men alltså jag vet inte… Var du där? Idag är det ju -20% i butikerna så ofta att det inte känns speciellt längre så nej,  jag blev inte medryckt i något härligt shopping flow… Men – vi hittade i alla fall tidernas snyggaste pälsjacka! Alltså WOW! Köpte en till Johanna och sen gick jag rakt in på Gina Tricos nettbutik då jag kom hem och beställde en lik till mig själv. Ska fota och visa senare när J kommit hem för hennes åkte på till skolan idag… Hur som helst – vi hämtade super smarrig Waldorf mat på väg hem från flygplatsen (bästa kinarestaurangen i stan) och sen fick jag fredagskänslor när vi skålade runt matbordet alla 3. Så mysigt! 🙂

 

Den här bilden innehåller allt jag älskar: glitter,  ballonger & discokulor… Så – bring on the weekend säger jag bara!  Och ja, nu blev det lite flashback till julen här, inser att vi borde fotat utan dekorationen men julen varar ju å andra sidan helt till påske. ha, ha. Mina underbara glitterbyxor kommer föresten från Zara. De är ALLT för små men köpte de ändå och har de hängande på garderoben som ett mål…   (foto: Ola).

 

Nej, nu ropar solen på mig så jag ska klä mig och gå uuut! Fick nya linser häromdagen som är ett test så ska på en ny kontroll och förhoppningsvis kanske jag och JIG får till en lunch på stan efter det.

Önskar dig en FAB fredag fylld av glitter & lyckliga stunder! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

 

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “JAG ÄLSKAR FREDAGAR!”

  1. Jocke says:

    Önskar dig en trevlig helg! 🙂

  2. Viktoria-pinkpastry says:

    Byxorna på bilden ser helt magiska ut! Asså tänk va härligt det är med glitter man blir så glad. Stor kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *