JAG ÄLSKAR HOTELL LOBBYS!

Glad tisdag solstrålar! 

Solen strålar från en klarblå himmel och jag läste precis i tidningen att vi få njuta detta vackra väder i 10 dagar till! Helt amazing!!! Sen läste jag även att det är snörekord (!) här uppe i norr i vinter, alltså det är så att man undrar om all den här snön kommer att hinna smälta bort före skolavslutningen 15:e juni…?  Fingers crossed!! ha, ha. Men alltså tänk att det är sommarlov redan om 9 veckor. Det är ju helt galet!!

Och då vi var i Köpenhamn så fick JI plötsligt upp vår nästa Thailandresa på sin SAS app. Resan som vi inte ens visste att vi hade bekräftat?! så himla tokigt ha, ha. Så , som det ser ut just nu så reser vi om ja, 9 veckor, men vi måste ta och kolla upp det där för vi hade planer som tyvärr ändrades så kan hända att vi styr om vår resa lite. Vi får se! Har du bokat sommarsemestern ännu?  OM du planerar att resa till Köpenhamn så kan jag varmt rekommendera det hotell som vi bodde på i helgen, för 3:e gången, Skt.Petri. Första gången vi bodde där var då vi firade J´s 10-års dag, och då blev jag så missnöjd med servicen att jag skrev ett långt brev och klagade. Hotellet svarade, vi bodde där på nytt på Sportlovet förra året, och efter det är vi sålda…  för när hotell har en ledning som följer upp sina kunder på ett så proffsigt & trevligt sätt som de gjorde, ja, då har de vunnit mitt hjärta! 🙂

 

Jag har inte bara en svaghet för bra service utan även för vackra lobbys… och den här, på hotellet där vi bodde i helgen, är en av de finaste jag vet om!  Check den stooora gröna maffiga kransen i taket… och ja, resten av tak-dekoren också, looove it! Hela hotellet renoverades förra året och lobbyn fick verkligen ett fantastiskt lyft! 

Efter foto i soffan på lördagsmorgonen så blev det en riktigt goood & lyxigt härlig frukost! och då gjorde JI oss sällskap. Oh yes, han ankom Cph på morgonkvisten och plötsligt så var hela lilla familjen samlad. Mysigt! 

 

Vad vi gjorde sen, efter frukosten, det ska ni få se i nästa inlägg! Och du, ett annat tips inför sommarens reseplanering: jag har märkt att jag oftast får billigare hotellpriser om jag bokar via Trivago istället för Booking.com, ibland skiljer det flera 100! så, Trivago blir dagens hotell-boknings-tips.

Nu önskar jag dig den allra bästa tisdagen och hoppas att den blir fylld av glädje! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Gizmolina Travels, Gizmolina´s Köpenhamn | 6 Comments

6 responses to “JAG ÄLSKAR HOTELL LOBBYS!”

 1. Lena says:

  Vilken lobby!! Så flott och lyxig. Skall ta mig en titt på hotellets hemsida och spana lite. Tack för tipset – det kanske blir en tripp dit framåt vår/sommar.

  • Ja men visst är den både flott & lyxig! 🙂 och jag tycker absolut att du ska ta dig en Köpenhamns tur om du har möjlighet. Jag älskar den stan!

   Önskar dig en riktigt fin kväll Lena! Kram! 🙂

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Åh så fantastiskt fint det ser ut! 9 veckor till sommarlovet omg va tiden flyger! Vi åker till Thailand i juni som nämnt tidigare ska bli så mysigt.

  • Ja tänk så fort tiden går !! det gäller verkligen att stanna upp och njuta ögonblicken innan de försvinner… ! 🙂 Och vilken lyx för dig att ha en Thailand resa i sikte !

   Önskar dig den bästa dagen Viktoria! Kram! 🙂

 3. MissC says:

  Tack för tips om hotell! Var ett tag sedan vi var i Köpenhamn så det kanske börjar bli dags. Tycker du att du får lika bra rum om du köper via en tredje part än direkt via hotellet? Jag lyckas alltid få ett rum mot nån bakgård när jag bokar via en förmedlare.

  • Åh ja, jag tycker absolut att du ska ta dig en Köpenhamns tur snar Miss.C.! Det är ju sååå härligt att vara där! 🙂 Och ang. rum så tar jag oftast kontakt med hotellet efter att jag gjort min online bokning och efterfrågar ett specifikt rum / en speciell utsikt om jag har önsk om det. Men de gånger som jag inte gjort det, och jag får ett rum med tråkig bakgårds utsikt och inte är nöjd med det, så går jag alltid tillbaka till receptionen och försöker få byta rum och det får jag nästan alltid! Så mitt tips är att du alltid efterfrågar det du önskar när du är på plats (vid incheck) eller – genom att mejla hotellet din bokningsreferens tillsammans med dina önsk. !

   Njuuut din onsdag ! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *