JAG ÄLSKAR LÖRDAGAR!

Good lördag kära vänner! 

Här i norr vaknade jag upp till dimma på morgon efter en riktigt solig och härlig fredag då jag bl.a. kämpade mig genom snön till vårt “uthus” på gården där jag förvarar våra blomsterkrukor etc till terrassen. Alltså jag sjönk ner till låret!!! Det är såååå crazy mycket snö fortfarande ute på gården. Oh my… det måste ha varit lite av syn att se mig dra de stora krukorna uppe på snön samtidigt som jag kämpade för att inte fastna och ramla. Hoppas ingen såg mig. Ha, ha. Fredagen avslutades sedan med att vi girls tog en walk in till stan och mötte upp JIG på Pinchos. Restaurangen ligger i samma hus som vårt kontor och det känns helt ok att äta middag där eftersom man hämtar sin egen mat och ingen personal “springer” runt bordet. Vi har dessutom ett favoritbord längst inne i ett hörn så vi känner oss så trygga som det nu går där. (man är ju egentligen inte trygg någonstans alls…) Och sen kom vi hem p.r.e.c.i.s. då Masked Singer premiären kickade igång. Såg du? Vad tyckte du? Vi tyckte att det var ganska underhållande men då det visade sig att det var Sven Melander som gömde sig i dräkten så kändes det plötsligt lite märkligt eftersom den yngre generationen knappt vet vem han är och därför aldrig skulle kommit på att gissa på honom? Och sen var det lite speciellt att allt är förhandsinspelat och att det bara var de i publiken som fick rösta.  Så om jag skulle betygsätta programmet här och nu så skulle det få: G G G G av mig och vi kommer absolut att fortsätta att se för nu vill vi ju veta om vi gissade rätt på de andra!  (visst är den ena Ellen Bergström? vi tror det!)

Och stort T.A.C.K. för alla feedback på mitt förra inlägg. Jag älskar när ni engagerar er! Och kaktus är självklart ordet jag ska byta ut bajskorv till. Så : glitterbomb och kaktus it is! Sen lyssnar jag på det ni säger och kommer därför inte att lyfta fram min “kundservice sak” lika stort på bloggen framöver eftersom jag förstår att den blir ointressant för många av er.  Så – ni får se förändringen nästa fredag. Tack igen för er feedback!!!  🙂

 

Jag startar varje helg med att köpa hem krispigt fräscha snittblomster och hur fräsch är inte den här mixen?

Och häromdagen var jag och stylade mitt hår så nu slipper jag tänka på hårfix i helgen. Lovely!

Och ja, jag köpte en CD-skiva i veckan. Gissar att jag nog är en av väldigt, väldigt få som fortfarande gör sånt. Eller? Jag har den i bilen så att jag kan lyssna på Eric Saade varje gång det dyker upp någon dålig låt på radion. Ha, ha. 

About last night…  Det var så mysigt att avsluta veckan och starta helgen på Pinchos men det är en märklig känsla att det inte är en “naturlig” sak att gå på restaurang idag. Att det ska behöva vara en mix av glädje och oro för risk att bli smittad och att jag ska behöva fundera på om jag kan posta bilder från kvällen eller inte…  Men jag väljer att tänka att livet ska levas de dagar vi lever och att min blogg är min dagbok så det vore konstigt att inte visa vad vi gör.  Denna pandemi alltså, jag tror att vi kommer att få leva med den i ett par år till… 

Och nu kom jag på att jag lovade att fota och visa er min “påskblus” häromdagen men det glömde jag helt bort.  Så här är den! Blusen som jag hittat på rea / salg hos Lindex till ett super super BRA pris! Så den blir dagens tips! Perfekt till påsken så att vi kan matcha påskliljorna.  (tror att den är utsåld online men såg den i båda Lindex butikerna här i Luleå i veckan).

 

Nu ska jag fortsätta att påsk-pimpa Casa Gizmolina innan mina J vaknar och sen vet ni vad det blir till frukost hos oss på lördagar: våfflor!  Åh som jag älskar lördagar!

Önskar dig en riktigt, riktigt härlig dag fylld av feelgood!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

56
Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “JAG ÄLSKAR LÖRDAGAR!”

 1. Hulda says:

  Trevlig helg söta fina, älskar älskar din blogg och blir alltid glad och inspirerat.

  • gizmolina says:

   Åh så glad jag blev nu ! 🙂 Tusen 1000 miljoner TACK för de finaste peppande orden Hulda! Att få höra att du älskar min blogg och att jag gör dig glad och inspirerad är den finaste feedback jag kan få så : You made my day!!!

   Önskar dig en magisk weekend fylld av happiness! Stor tacksam kram!

 2. Lena says:

  Visst är lördagar härliga 🙂
  Jag gillade faktiskt MAsked Singer. Brukar vara lite kräsen när det kommer till “lekprogram”, men detta föll mig i smaken. Ska absolut titta på fler avsnitt.
  Usch ja, dessvärre känns det som den här pandemin får vi leva med ett bra tag… känns visset.
  Återigen: Kappan!!! med stort K som jag ser skymta i bakgrunden… var är den köpt?? Den är så fin så jag smäller av. Vill ha…
  Ha en fin dag – här i södra Sverige regnar det.
  Och oj.. vad snö ni har kvar uppe i norr. Kanske blir skidåkning på påsklovet då..?

 3. Johanna says:

  Men vad är eg skillnaden att ni går på restaurang eller om du springer i butiker varje dag? I varje inlägg du skriver har du ju varit å handlat ngt, ska handla åt ngn eller bara sticka inom å kolla på ngt.

 4. Lena says:

  Vilket hårsvall! Har du hårförlängning eller är allt eget? Oavsett, väldigt tjusigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *