JAG ÄLSKAR LÖRDAGAR.

Gooodmorning darlings! 

Sååå underbart härligt med en dag utan alarm kände jag då jag gick och la mig igår för det är verkligen den största lyxen med helg tycker jag, att det inte ringer någon väckarklocka på morgon. Men vad händer? JIG´s telefon sätter igång med alarm på högsta volym kl. 07.30. Han hade tydligen glömt att slå av det igår kväll…  Men hur irriterande? Eller det går ju bra om man har lätt för att somna om men hela min kropp blev klarvaken på en sek och jag hamnade i full “har-vi-försovit-oss-till-skolan-beredskap“.  Så efter en stunds försök att somna om så var det lika bra att jag steg upp och nu njuter jag av att det äntligen är så ljust ute på morgonen. Men hur härligt?  Det känns som att livet kommer tillbaka med ljuset !

Och idag lördag och vi har en öppen dag utan planer.  Jag ska fixa lite inför JIG´s födelsedag i morgon men jag var iväg och helghandlade igår och känslan då kylskåpet är fyllt är så otroligt skön tycker jag.  Det ger mig ro.  Sen är det ju Mello i kväll och det är vi alltid lika pepp på ! Förra veckan tyckte vi, ganska så otippat, att The Mamas var det starkaste bidraget. Sen gillade jag även Felix låt men Robin Bengtssons bidrag var en stor besvikelse för oss… så jag tycker att Felix borde gått direkt till finalen istället för honom. Såg du ? Vilken var din favorit förra lördagen?  I Norge så kör de ju bara en kväll med Grand Prix och sen är saken klar och man vet vem som ska representera Norge i Eurovision men här i Sverige kör vi 4 delfinaler, en andra chans också en final så för oss är hela februari en enda stor Melodifestivalen fest! And I looove it! 🙂

 

Jag brukar köpa weekend flowers till Johanna ibland och ställa in de på hennes rum och den här veckan så blev det dessa underbara rosor som får förgylla hennes nya “study room”. Och här ser du vilka av tavlorna som jag ramat in som är hennes! De ska upp på väggen senare men tillsvidare så får de stå och luta sig så här. Fint det också!

Vackra blommor makes me happy! och de gör dessutom hemmet vackrare.

 

Nu ska jag fortsätta att smyga runt här nere med Nyhetsmorgon i bakgrunden. Det är så mysigt att starta dagen med TV 4´as NYMO tycker jag. Ett trevligt “sällskap”.

Önskar dig en underbart härlig lördag fylld av skön avkoppling och tid tillsammans med de du tycker om! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “JAG ÄLSKAR LÖRDAGAR.”

 1. Katrine says:

  I år har vi faktisk delfinaler i Norge også. Tror det er pga 60-års jubileet. I kveld er det femte og siste delfinale. Neste lørdag er finalen. Det er også fem melodier som er forhåndsnominert.
  Ha en flott helg!
  Mvh Katrine

  • Åh det har jag missat! Så otroligt gøy !!! 🙂 då ska jag försöka få med mig delfinalen i kväll och finalen nästa lördag. Tusen miljoner TACK för att du berättade Katrine! Vilken låt är din favorit so far?

   Önskar dig också en flott helg fylld av solsken! Stor klem!

 2. Mia says:

  Härligt! Och vi har gått en lång p.w på 1,5 på isvägen!

 3. Nilla says:

  Blev lite full i skratt när jag läser om din morgon. För jag vet att du tycker om att sova på mornarna, medans jag älskar att få gå upp, så knasigt va. Jag är ju ledig på fredagar, och jag kan vakna flera gånger och kolla klockan, för är den runt 04 då går jag upp och gör kaffe, tänder massor av värmeljus och lägger mig i soffan med min laptop. Den första blogg jag kikar in hos är din, så gissa om jag blir glad när du postat något nytt runt midnatt. Vi ska också se mellon ikväll, och än så länge har jag ingen storfavorit. The mamas var bra, men jag vill ha något som känns bra sådär direkt!! Ha en mysig kväll nu, vi ska äta enchildas, en lite annan variant på tacos. Kramar

 4. Elin says:

  Det hender mannen min også glemmer å slå av «hverdagsalarmen» i helgene. Litt tidlig å bli vekket kl 0700… Han sovner selvfølgelig med en gang igjen, mens det som oftest ender med at jeg ikke får sove men står opp.

 5. Josefine says:

  Underbart med sovmorgon, att slippa stressa! Kollar mello, dricker ett glas rött samt tvättar och packar inför resa. Gillar Paul Reys låt bäst än så länge…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *