Jag älskar solbriller.


Med vinden i håret i en tuk-tuk på väg hem från beachen igår. Mina solbriller kommer från Odd Molly.

Phuket måndag kl. 12.00, sol & +33 grader i skuggan.

Jag “bor” i solbriller här nere för jag är super ljus-känslig och solbriller skyddar ju inte bara ögonen, de gör oss dessutom lite snyggare, eller hur?!  Se bara på alla kändisar… ett par solbriller ger star-quality 😉Ingen är kan detaljer som Odd Molly, titta bara på det fina fodralet… och på skalmen står det Love you

Klockan börjar närma sig lunch här oss oss och jag tror att det blir ett dopp i poolen till dessert. Men innan vi går ut ska jag lägga upp en tävling till er som jag vet att ni kommer att uppskatta 😉

Kategori: Thailand 2010 | 8 Comments

8 responses to “Jag älskar solbriller.”

 1. Michan says:

  Kan inte leva utan mina solbrillor =)

 2. Michan-
  Inte jag heller ! 🙂

 3. Annis says:

  ÅÅÅH vilken fin Odd Molly klänning du hade igårkväll! Har du köpt den från någon webshop eller..? Länka gärna till den

 4. Annis-
  Tack! 🙂 Klänningen är tyvärr inte shoppat från webshop. Den kommer från en butik i Oslo.. Hoppas att du får tag i den ! Kram ! 🙂

 5. n says:

  Hej på er! Njuuuuter av era underbara bilder från ett soligt thailand. Fastnade direkt för solglasögonen, vet du var de kan köpas?

 6. Jessica says:

  Vilken snygg klänning du verkar ha på bilderna? Är den också från Odd Molly eller ett inköp från Thailand?

 7. Är också ljuskänslig och älskar solglasögon! Fast jag är ju en sådan som lider av beslutsångest så jag köper nya jämnt eftersom jag inte kan välja vilken stil jag vill ha. Och med två barn så är det inte säkert att de lever så länge (för det är ju inte mitt fel att de går sönder då jag bara kastar ner dem i handväskan…) KRAM

 8. Hanna says:

  Gud vad fint fodral :)) Verkligen jätte läckert! Vart i phuket är ni? Vi sitter o ska planera våran resa till Thailand jan 2011 alltid roligt o få lite tips!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *