JAG FASTNADE I KÖKET…!

Jag skulle diska undan frukosten på morgon och på den vägen blev det…   Vet inte riktigt vad som hände? men plötsligt kom jag på mig själv med att dra ut ALLT från lådor och skåp i köket samtidigt som jag sökte fram Ajax och tog på mig de gula plasthandskarna och de har i princip varit på sedan då !  Alltså känslan att röja och rensa och kasta en massa SKIT och få så rent att jag skulle kunna krypa ner och sova i lådorna är bara helt magisk… !  Och detta TOK röj var såååå behövligt! Oh my så skitigt det var.  Jag är glad att ni slapp se. ha, ha.  Och jag är inte klar! jag håller fortfarande på så tog bara en liten bloggpaus mitt i allt + att jag sitter och söker inspo på nätet för inte nog med att jag städar i lådor och skåp, jag möblerar dessutom om!

Ingen jätte stor sak men – jag har flyttat min favorit taklampa in i vardagsrummet (från matsalen / spisestua) och snart åker matbordet in i köket. Kommer du ihåg att jag hade en idé om det för länge sen? Well, jag har inte klarat att släppa den tanken så – nu tar jag bort köksön och ställer in matbordet som “ett test” i helgen så flyttar jag bara tillbaka det igen sen om det känns fel. Och – då jag flyttar bordet så ska jag även flytta in en soffa från biblioteket till det som nu är matsalen och sen ska jag… ha, ha… ja, när man är inne i ett kreativt flow så får man så många idéer… ha, ha. Så – ska flytta på lite tavlor och andra lampor också. Målet är att få känslan av att mycket är nytt fast jag egentligen bara flyttat om sakerna. Precis som på tex Zara / H&M där de hänger om allt flera gånger i veckan så att vi kunder ska få en feeling av att det kommit in massa news fast allt bara hänger på andra ställen… Typ så… !

Åh som jag ÄLSKAR förändring och nu var det länge sen jag gjorde nåt här hemma.  🙂

 

Älskar precis ALLT med det här lilla vardagsrummet! Den här stilen vill jag gärna återskapa! och jag kommer att stjäla idéer härifrån till mitt kontor inne i stan. 

 

Åh som jag vill ha ett sånt här soffbord!! Någon som vet vart jag kan få tag i ett till ett OK pris? (har sett liknande bord hos lite olika nettbutiker men det är för dyra hos alla…).  Och sen älskar jag att det är säsong för olivträd nu så att man lätt kan stjäla stilen.   Och taklampan… love it!

Såå cool lamp med hyllor som man kan placera växter på.  Me LIKE! Har tittat på den här länge men först gillade jag den inte alls, tyckte det såg såå konstigt ut med hyllorna.. men nu, nu står den på min önskelista ! 

 

Bäst jag fortsätter här nu så att inte JIG möts av ett totalt kaos när han gör entré i morgon. Oh yes, han kommer upp över helgen så att vi får några dagar tillsammans igen. Mysigt!

Önskar dig en riktigt fin fortsättning på kvällen !

Godnattkram!

 

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “JAG FASTNADE I KÖKET…!”

 1. Marlrn says:

  Ps såg soff bordet hos ngn bloggare om inredning…. Truelsen el Mari Strenhielm…detvar ngt danskt märke!,

  • Tusen tack för tipset! 🙂 Jag har hittat bordet hos ett par olika nettbutiker men tyvärr inte till ett OK pris så söker vidare…. Ska googla dina tips och kryssar fingarna för att det är en billigare variant !

   Önskar dig en riktigt fin kväll vidare ! Kram! 🙂

 2. Lena says:

  Ja minsann, det är lätt att fastna någon helt annan stans när man håller på med något annat….man kan se något när man går förbi och vips så har man glömt det man egentligen var på väg att göra, ha ha 🙂

  Ja nu närmar sig vårsäsongen med stormsteg….

 3. Maria says:

  Så nyfiken på att höra om ni blir nöjda med köket! Vi är i motsatt situation, planerar att byta bord mot ö då vi behöver mer bänkyta och förvaring i vårt kök. Vet att du någon gång visat bild på er köksö i bloggen men hittar inte igen den. Hade velat se hur den var placerad i rummet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *