JAG HAR S.A.K.N.A.T. DIG!

 

 

Mina kära bästa fantastiska bloggvänner! 

Jag har sååå dåligt samvete för min fruktansvärt dåliga blogguppdatering senaste veckan att jag inte har ord…  Och jag har ingen bra ursäkt heller, det var helt enkelt livet som kom emellan… och jag har inte räckt till… inte ofta jag känner så men nu gjorde jag det…. Kanske för att jag trodde att JIG skulle komma upp till skolavslutningen och hade sett fram emot det men så fick han förhinder, och sen skulle han komma till midsommar men så fick han förhinder då också…  och ja, jag är egentligen mer van att vara själv här hemma men nu var det som att min tid försvann… och  –  jag har låtit fokus vara på Johanna. Att hon ska få en fin start på sommarlovet, att skolavslutningen skulle bli bra, vi har bjudit hem vänner på middagar, Johanna har gått Dance Camp i 4 dagar, det har hänt saker som ätit upp min energi…., jag har varit super duktig med mina power walks (för att tanka energi!), vi har firat midsommar med familj och vänner, jag har varit på kontoret och jag har varit ute så mycket som det bara går nu när sommaren äntligen gjort sin entré.

Men – nu är jag HÄR! och jag är super blogg peppad så jag hoppas att ni inte har glömt mig helt (hemska tanke) utan att ni fortsätter att titta in hos mig för jag har saknat er… massor!!! 🙂

Jag vet, massa filter, snap filter för att vara exakt, men det är härligt ibland och med den här bilden önskade jag er alla Glad Midsommar på min instagram.

Och som planerat så band jag och Johanna egna blomsterkransar på midsommaraftons morgonen.  Men jag vet inte riktigt hur det gick till förra året då jag liksom bara “slängde ihop” världens finaste krans för i år gick det inte alls lika smidigt för mig… men det gjorde det för Johanna! Hon gjorde en sååå FIN krans helt själv! och – hon gjorde dessutom en till Gizella. Den sötaste lilla blomsterkrans jag någonsin sett… !

Här hade vi inte hunnit byta om, vi provade bara våra nygjorda kransar.  Och jag la sedan upp den här bilden på instagram och skrev att jag tackade mitt älskade hjärta för en riktigt FIN midsommar weekend.

Bild från lunchen vi hade här hemma med pappa, hans Inger och min bror på midsommardagen. Och jag dukade nästan helt likt på midsommarafton också. 

Mina älsklingar! och se kransen J gjort till Gizella. Sååå super söt! 

 

Nu har vi girls precis lyssnat på dagens sommarprat av Bianca Ingrosso. Lyssna om du inte gjort det! Både jag och J gillar henne och hennes historia var verkligen stark… vilken uppväxt hon haft! jag satt med tårar i ögonen… Du hittar hennes prat HÄR.  Och nu är klockan så där mycket igen… vi har helt vänt på dygnet sedan skolan slutade, är uppe galet sent och sover till typ 11 på dagarna. Men,  det är ju sommarlov så det gör inget !

Önskar dig en riktigt fin kväll vidare och TACK för att jag får vara borta från bloggen några dagar ibland när livet kommer mellan, vi vänner finns alltid där även om vi inte syns… !

Kramar & Kärlek !

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Midsommarafton | 11 Comments

11 responses to “JAG HAR S.A.K.N.A.T. DIG!”

 1. Conny says:

  Du ska inte ha dåligt samvete för dina bloggupdateringar. Man måste kunna stanna upp, känna in. Kanske pyssla om sig själv med lite goda våfflor, med sylt och grädde. Gräddade på ett lite goare sätt i skålformade våfflor till exempel – chvs100. Missade sommarprat av Bianca Ingrosso, men det går väl att lyssna i efterhand.

  • Karin says:

   Fina du. Man ska räcka till för så mycket. Kul att ses igen och att er helg har varit bra. Kram från Karin.

 2. Helene says:

  Det låter inte roligt alls. Vi klarar oss! Hoppas veckan blir bättre.

 3. Pia says:

  Kransarna ser jättefina ut !

  Jag antar att ni hade en fin midsommarhelg ni tjejer !

  Och grattis till power walk vanan ! För den fortsätter, eller hur ?

 4. Deseree says:

  Fina bilder men tråkigt att Jig missade båda högtiderna, tur du är bäst på att fixa och skapa fina minnen själv till Johanna. Ni är ett bra team! Ha en fortsatt fin vecka!

 5. Lena says:

  Kära du, ha inget dåligt samvete för att du inte bloggat…. vi finns ju kvar här ändå 🙂
  Kransarna är verkligen superfina.
  Njut dagen vidare, du härliga glädjespridare.

 6. elin says:

  Så flotte bilder! Gleder meg til Thailandinnlegg snart 🙂

 7. Ulrika says:

  Trogna läsare finns kvar 🙂
  Blev starkt berörd av Biancas sommarprat.
  Fick en känsla av vad jag vill göra i sommar –
  lyssna på sommar i P1 och läsa böcker.

  Ha det så fint, kram från Ulrika

 8. Caroline says:

  Vi finns alltid här ❤️❤️❤️

 9. Evelina says:

  Klart vi inte glömmer bort dig….saknar dig bara när du inte skriver…Men tyvärr kan datorn “glömmas bort” ibland nunär sommaren lockar en till att vara ute hela dagarna,kvällarna och nätterna. Ibland måste man bara få vara och landa, en liten ´, liten paus från sin blogg är okey =)

 10. Jane says:

  Absolutt ikke glemt! Livet i virkeligheten kommer først, selv for en blogger! Akkurat sånn det skal være! Du er fabelaktig! Tusen takk for at Du deler av deg selv, ditt liv, mange bra tips og god stemning på din blogg!!! Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *