JET LAG ON THE BEACH.

Min vackra  utsikt på Kata beach torsdag runt lunch.

Phuket kl.01.15 natt mot fredag lördag.

Glad fredag mina fina bloggvänner!

Jag var lite väl optimistisk då jag trodde att vi skulle slippa jet-lag… för de senaste dygnen har varit minst sagt lite snurriga… idag tex så väckte först lilla J mig kl.07.30 men då var jag sååååå trött så jag lyckades tack och lov få henne att somna om och nästa gång vi vaknade var kl. 10.47! Då gäller det att i.n.t.e.shit-vi-har-sovit-bort-halva-dagen-panik!  utan att i stället ta några djupa andetag och konstatera att det är detta som är hela poängen med semester. Att sova till man vaknar och att i.n.t.e. stressa.

Men igår kom vi oss i alla fall upp i tid och fick njuta en underbar dag på Re Ka Ta club on the beach som sedan avslutades med en sväng till Central Festival. Julpynt skulle shoppas men vi kom aldrig ens så långt för jag lyckades fastna i en Juicy Couture butik. Oh yes, de har öppnat här och jag som sökt efter myskläder från dem heeeela hösten blev helt till mig av lycka så nu är det bara att hoppas på att tomten är snäll…

Det är inte förren jag hör vågorna och har sand mellan tårna som jag känner att jag verkligen är på plats här i Thailand.

It´s all about details… Älskar att man får kalla handdukar före maten. Och som du ser så har min semesterväska åkt fram. Den är perfekt till läppstift, telefon, pengar etc

Dagens fångst blev inte så stor… men alltid något!  (det finns betydligt mer snäckor här i lågsäsong)

På väg hem shoppade jag med mig lite frukt. Bästa snackset! (eller ja, M&M´s är ganska goda de också…)

Lite soffhäng hemma är alltid riktigt skönt efter en dag på vift! och ja, bilden knipsades verkligen “i farten” så jag fick varken tid att puffa kuddar eller städa bort J´s pyssel… och tavlorna på väggen är a work-in-progress…

Juldekorationerna här nere tar verkligen helt av! Här har vi precis hittat en enorm gran utanför Central Festival.

Och vet ni vad vi har gjort idag? vi har varit iväg på svensk after beach! men mer om det i morgon för nu är kl.02 här och jag måste hoppa i säng…zzz… och herregud har det precis varit fredag?!?  jag trodde det var torsdag?! ja men du hör ju, hur snurrigt som helst… bäst jag går och lägger mig! 😉

Önskar dig en härlig kväll!!!

P.S tusen 1000 tack för alla fina kommentarer jag fått. Ni gör mig SÅ glad! jag svarar på alla i morgon!

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “JET LAG ON THE BEACH.”

 1. Petra says:

  Ser så härligt ut! Tycker alltid det är trevligt att titta in i din blogg men jag älskar den verkligen då ni är i Thailand. Man får drömma sig tillbaka och njuta av fina bilder. Njut nu riktigt mycket av semestern och hoppas att du kan koppla av ordentligt! Kram

 2. Lena says:

  Åhhh vad jag saknar Thailand!!! Vad jag längtar dit nu denna mörka kalla årstid. Fina härliga kata, karon…… njut !!!!!!

  • gizmolina says:

   Det förstår jag att du gör Lena! hoppas att du snart får möjlighet att vara här du också!

   Önskar dig fina dagar fyllda av skön avkoppling! Kram! 🙂

 3. Ditte says:

  Vad mysigt att bo på stranden, höra vågornas brus när man vaknar och nästan ständigt ha den mjuka, lena, sanden mellan tårna. Har ni flyttat ner till Re Kata Beach, eller är ni där över dagen. Hur som, att bo vid havet är ju guld värt.
  Njut och ha det allra bäst. Thailand är härligt och det finns så många oaser och ännu ganska orörda platser.

  • gizmolina says:

   Jag håller med dig om att det är underbart med närhet till stranden Ditte! Men, vi bor inte så, istället åker till havet / beachen så ofta som möjligt ! 🙂

   Och man kan inte bo på Re Ka Ta, det är en beach club. Fast man kan bo på Boat House som är en del av Re Ka Ta! Men vi bor som sagt hemma i vår lägenhet.

   Önskar dig en fantastisk dag! Kram!

 4. Nilla says:

  Åååå vilka härliga bilder från även mitt underbara Thailand. Ser fram emot alla dina bilder och inlägg som du kommer göra därifrån. Måste också tacka för det jättefina armbandet, men framör allt för det fina paketet. Jisses, du anar inte vad glad jag blev. Du hade gjort så fint, silverstjärnor, små godisgranar, och så det fina kortet du skrivit, tack Anna-Stina, du är verkligen en glädjespridare <3 Njut nu dina dagar i härliga Phuket, det är du så värd.
  Stor kram från en glad Nilla

  • gizmolina says:

   Åh så G.L.A.D. jag blev nu! Tusen miljoner tack för helt fantastiskt fina ord Nilla! 🙂 Det var den bäst feedback jag kunde få! blir helt rörd… och enormt tacksam över att de små detaljerna uppskattas!

   Önska dig en helg fylld av lyckliga stunder!

   Kramar! 🙂

 5. Nilla says:

  <3<3<3 det är du som är värd allt det goda <3<3<3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *