JETLAG DELUXE…ZZZ…!

Så där ja, då har jag nya fräscha fransar igen! De höll väldigt bra nere i Thailand och känslan att slippa sminka sig varje dag men ändå känna sig sminkad är verkligen den bästa. Men efter att vi kom hem så har det fullkomligt regnat fransar från mina ögon så det var perfekt att få nya idag.  Och igår ringde plötsligt min nageltjej och efterlyste mig, jag hade helt missat att jag hade tid för nagelfix kl. 10, så – fick köra dit helt opiffad i pyjamas! TUR de håller till i en sidogata i en källare så ingen såg mig, ha, ha.

Men nu tillbaka till vår resa! Vi bokade som sagt resan väldigt spontant och testade för första gången att resa med TUI direkt från Luleå.  Tänker att jag ska fixa ett eget blogginlägg om hur det var att resa med TUI istället för Thai Airways om ni är intresserade av att höra min reflektion kring det?  Och vi har verkligen haft 2 magiska veckor! Det känns som att vi maxade dagarna och fick ut precis så mycket som vi önskade av resan trots att vi aldrig varit där så kort tid. Vi brukar ju alltid vara minst 3 veckor och oftast 4-6…   Men som jag skrev häromdagen: det är häftigt hur man ställer in sig på de dagar man har också blir det bra det också. Faktum är att vi faktiskt inte hade lust att stanna längre den här gången. Johanna var klar för att resa hem till sina kompisar och själv kände jag mig klar för att möta 2020 med allt som det har att bjuda på! Men den där peppen som jag hade häromdagen då jag gick runt med sand mellan tårna försvann lite då vi satte fötterna i snön och klev in i mörkret här uppe i norr (januari är verkligen en mörk och trist månad…), så nu gäller det att göra allt som det bara går för att hålla fast vid energin!!!  Och jag tänker att mitt bloggande om våra soliga härliga dagar kan vara ett perfekt “hjälpmedel”! på så sätt så får jag tanka sol, värme och feelgood här inne i bloggen och ta med mig den känslan ut i dagarna som jag har framför mig!  🙂

 

Så här såg vi ut sista kvällen nere i Thailand.  Vi avslutade vår resa med att checka in ett par nätter uppe på en av våra favorit resorter: Sunwing Bangtao. Det förkortade vår taxiresa till Krabi på lördagsmorgonen och blev en soft och perfekt avslutning på vår semester. 

My pool life details…  Alltså att ligga i en solstol under palmerna och svalka sig med en iskall watermelonshake… Sååå obeskrivligt härligt!! 

En sak som jag älskar med Sunwing Bangtao är närheten till beachen och havet…  Man ser havet från poolen, restaurangen, de flesta hotellrummen… och att gå från solstolen vid poolen till stranden tar typ 10 sek.  Åh känslan att gå runt barfota i sanden.. det är något av det absolut bästa jag vet och mycket mer feelgood än så blir det inte om du frågar mig.

 

Nu ska jag sladda ner till tvättstugan och sen kommer Johanna hem från skolan kl. 14. Jag är fortfarande så otroligt jetlag… vaknar runt 03, somnar om, vaknar 04, kan inte somna om, vaknar 06, klarvaken!  Så vi slocknar runt kl. 21 på kvällarna och jag gäspar non-stop hela dagarna… Och på morgon var jag så galet hungrig eftersom kroppen var klar för lunch (07.30 = 11.30 där) så jag slängde ihop tacos till frukost innan J skulle till skolan. Så galet! Ha ha. Och jag brukar inte vara här jetlag men – det var en ny erfarenhet att resa hem från Thailand på dagtid, vi lyfte kl. 12.30 från Krabi men är vana att lyfta 01.00 från Bangkok, så vi sov inte så mycket på flyget hem. Det är det som spökar… Men Johanna är hyfsat i fas redan, hon sov 21 – 07 i natt, det är värre för mig… Men det brukar gå till sig på några dagar så jag är nog snart inne i svensk/norsk tid jag också!

Njut dagen vidare! 🙂

Kategori: Allmänt, Thailand 2020 | 3 Comments

3 responses to “JETLAG DELUXE…ZZZ…!”

 1. Skriv gärna om resan med TUI.
  Kul höra hur den mäter sig med Thai.
  Urtrist väder i Umeå idag, regn. I januari!
  Ha en bra fortsättning på tisdagen.
  Kram Titti

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Åh som dina inlägg piggar upp som alltid! Här är såååå grått och regnar och regnar, känns som det har regnat i ett halvår. Om man läser hur det har varit så verkar de som det stämmer med, så grått och regnigt. Usch längtar så tillbaka till sol och värme. Dottern bad om film och choklad nu i eftermiddag och jag håller med henne. Men som alltid piggar dina inlägg upp så. Du har så fantastiskt härligt fräsch holiday stil, älskar den! Bilden med fötterna i sanden och med den snygga klänningen och väskan till gör mig bara sååå lycklig av att se. Tacos till frukost låter ju underbart mysigt. När jag flyger till och från Thailand brukar varken jag eller dottern få nån jet lag, men USA usch. Stoooor kram

 3. Emma says:

  Åh välkommen tillbaka! Som jag saknat dina inlägg. De piggar verkligen upp i januari. Längtar så till du är tillbaka ( vilket du verkar vara) och uppdaterar oss flitigt. Älskar din inspiration som du bjuder på.
  Och berätta gärna om Tui kontra Thai. Intressant ju och smart att åka till krabi och sedan bil
  Ja HIT oss nu med semesterbilder så vi får vår dos genom dig!
  Stor kram och välkommen tillbaka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *