I BLAME IT ALL ON JETLAG…!

Men hallååå där mina fantastiska bloggvänner! 

Vad hände? Plötsligt har det gått flera dagar (4 närmare bestämt) sedan sist och det var absolut i.n.t.e. meningen men alltså de har dagarna har, på riktigt, försvunnit…  Så förlååååt!!!  Jag har inte öppnat min mac sedan jag packade ner den i handbagaget i Phuket, istället så har jag slitit med jetlag (sov hur lite som helst på flighten hem) och fyllt dagarna med följande:

♥♥♥

Lördag: Jag startade dagen med “me, myself & I” tid och åkte upp till Surin. Först shopping på Surin Plaza, sen ett stopp på Twinpalms (love that place) och avslutade med en walk on the beach. 100% feelgood!!! och en perfekt avslutning på våra veckor i Phuket.  Sen blev det poolhäng på eftermiddagen + “stängning” av Casa Gizmolina Phuket för den här gången innan vi hoppade in en taxi till flygplatsen runt kl. 17.30 och sen flög vi Phuket – Bangkok- Stockholm – Luleå.

Söndag: vi landade i Luleå runt kl. 09.30 och sen var det 100% jetlag…zzz… + mat & flowershopping och massa kärleksmys med vår älskade Gizella som vi saknat sååå mycket.

Måndag: vaknade runt 04.30…zzz… jetlag deluxe… sen blev det spontan middag med våra kära grannar här hemma på kvällen och kanske var några glas vin till sent precis vad jag behövde för att komma i kapp tiden? I think so… !

Tisdag: vaknade runt kl. 05…zzz… men lyckades somna om! (thank god). Sen körde jag JIG till sjukhuset för den efterlängtade återkontrollen av foten och vi kunde säga Bye Bye till den “walker” han gått runt med + rullstolar. Nu är det gåträning + kryckor som gäller i månaderna framöver.   Sen, på kvällen, hade vi mamma & Co här på middag för att fira att mamma fyllt 76 år då vi varit i Thailand så dagen gick åt till fix…

♥♥♥

Och idag onsdag och jag vaknade till +8 grader och freeeezing vindar som blåste in genom sovrumsfönstret. Livets kontraster alltså… Ena dagen sand mellan tårna, svajande palmer och +33 och nästa helgrått (men det ska bli soool från kl.11), +8 och tallar…  Häftigt ändå att vi kan förflytta oss mellan dessa olika världar från en dag till nästa!  🙂

En av mina favoritstränder i Phuket = Surin Beach. 

Det tar alltid emot att packa ihop vårt holme away from home…  jag gråter varje gång… 

Mirror, mirror on the wall…  Min klänning med palmer är så nära palmer jag kan komma denna kyliga onsdag…  ha, ha. Men solen strålar i alla fall (love it!) och här, ute i ljusgården, sitter jag nu och bloggar vid sidan om detaljerna från gårdagens middagsdukning (som jag tyvärr inte fick tid att fota…). +8 grader är helt klart bäst inne! 

 

Och där kom sooolen!!! Så härligt! Nu ska jag hämta in tidningen och duka fram frukost. Sen har jag en vääääldigt efterlängtad fransfix om några timmar. Att fixa fransarna är det bästa jag gör men när det p.g.a. semester gått för många veckor sedan sist så ser man helt förfärlig ut (det är baksidan av det…) så jag kan nästa inte vänta till jag har nya fräscha vipper om typ 5 timmar.

Och du – jag behöver din hjälp med en sak!! Vi ska köpa grill (nej, vi har ingen… så galet) så jag undrar vilken typ av grill du rekommenderar? Gasol? Kol? Elektrisk? Märke? Weber? HIT ME!!!   Vi hade en gasol grill från Weber i Oslo så den kan jag, men frågan är vilken vi ska gå för nu?  Hjälp mig!

Önskar dig en magisk dag!!! och det känns SÅ kul att vara tillbaka. Jag har saknat er! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Casa Gizmolina | 9 Comments

9 responses to “I BLAME IT ALL ON JETLAG…!”

 1. Mia says:

  Välkommen hem!

 2. Maja S says:

  JIG’s fot verkar segläkt :/
  Vad är det han gjort m foten ?

 3. Elin says:

  Älskar kol för smaken och känslan, men gasolen för smidigheten 🙂
  Om ni tänker er att grilla ofta, typ på vardagskvällar, så skulle jag gå på gasol. Är det mer ngt ni tänker göra då och då skulle jag satsa på kol.

  Märken har jag dålig kol(l) på, men vi älskar våra Weber såväl på kolgrill som gasol.

 4. Sofie says:

  Jag håller fullständigt med Elin, grillar man inte så jätte mycket så är kol allra bäst

 5. De says:

  Å vi älkskar att grilla och gör det ofta på vår kolgrill! Den vi har nu är köpt på bauhaus men vet inte märke. Kol är ju absolut godast tycker jag.

 6. Malin says:

  Weber Både en klot och en gasol så klarar ni er bra

 7. Viktoria-pinkpastry says:

  https://pinkpastry.blogg.se/2012/may/camp-fire-cones.html

  Vi har faktiskt den här rosa hinken. Tycker den funkar förvånansvärt bra.
  Perfekt tar typ ingen plats i förrådet när vi inte grillar, samt får plats mer än man tror på den och ja den är bra. (Man kan bära med den om man vill med). Har faktiskt haft den flera ggr och grillat när vi har haft middagsbjudningar, har grillat till 12 Pers på den lite i omgångar men har funkat förvånansvärt bra. Favoriten att bjuda på är matplatsens lövbiffspett och sen tar vi fram fritösen och gör söt och vanliga pommes och sen flera olika kalla såser till, helst Stinas grillsås (den med från matplatsens), det går alltid hem hos gästerna. Vi gillar sällan när det bara är vi, ibland korv med bröd i kakelugnen när vi fredagsmyser, enkelt och mysigt. Välkomna hem! Stor kram

 8. Nina says:

  Hei!
  Vi har hatt vår Weber Genesis gassgrill i 10 år nå, og den er like fin! Gå for Weber 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *