JOHANNA ALEXANDRA 15-ÅR!

Mina kära bästa bloggvänner! 

Först: förlåt – igen – min usla uppdatering. Livet är lite omtumlande sedan i våras – som ni vet – så jag hoppas att ni har tålamod med mig en stund till för jag älskar min blogg och vår fina vänskap så mycket.  Sen till något väldigt väldigt kul och för mig helt fantastiskt…:

…V.i h.a.r. v.a.r.i.t i O.s.l.o.o.o.o.o.o.o !!!

Alltså jag har inte ord för hur lycklig & tacksam jag är över att vi har kunnat resa till Oslo för 1:a gången sedan 1:a advent 2019!!! WOW, WOW, WOW!!! Det var 100% magi att landa på Gardemoen torsdag kväll efter nästan 2 år (!)  och hela helgen då vi har firat Johanna Alexandra som fyllde 15 i lördags har varit happiness deluxe!!!

Vi ville verkligen inte resa hem igen igår men nu är vi girls tillbaka hos vår älskade fluffiga Gizella och jag är fylld med den härligaste energin att möta hösten med.  Du vet när man känner sig så lycklig att man bara går runt med ett stort smil hela tiden. Så känner jag mig idag ! Och att få tanka Oslo-energi var verkligen extremt välbehövligt efter en minst sagt tuff sommar.  Och tänk att det var nästan 2 år (!) sedan sist vi var där. Det blev en väldigt stor omställning i livsstil för oss som tidigare rest dit var 4-6:e vecka efter flytten till Luleå. Att sen inte var där någonting alls och inte kunna träffa familj och vänner på sååå lång tid har varit riktigt tufft för mig. Jag har saknat och längtat varje dag så – då vi lyfte från Luleå i torsdags eftermiddag så kändes det så overkligt att det nästan var svårt att ta in… Och så har vi känt hela helgen jag och Johanna. Och nu, då vi är tillbaka i Luleå igen så känns det overkligt att vi faktiskt varit där!  Ha, ha. En märklig känsla och vi är såååå otroligt super HAPPY över varje Oslo sekund som vi fick uppleva för att fira dagen där stod högst upp på Johannas önskelista och tack vare att jag är fullvaccinerad så kunde önskan uppfyllas ! 🙂

Start each day like it’s your birthday!!!  Åh som jag älskar födelsedagsfiranden och så här dukade jag upp som en surprise till Johanna då hon vaknade i lördags på sin 15-års dag. 

HAPPY 15´th  BIRTHDAY världens absolut finaste och vackraste Johanna Alexandra! Du gör varje dag till en fest och du strösslar så mycket härlig energi, glädje och omtanke omkring dig att livet tillsammans med dig glittrar 24/7! Fortsätt att vara precis så som du är och du kan gå hur långt du vill! Jag älskar dig mest av allt !   (den fina tröjan + väskan är bursdagsgaver).

 

Åh födelsedagar alltså… jag älskar firandet! och ni ska få se fler bilder från dagen.

Här i norr strålar solen men det var bara +3 grader då Gizella väckte mig kl. 05.30, oh my! en klar kontrast till de +24 grader som Oslo bjöd oss på hela helgen. Och nu berättar de precis på Nyhetsmorgon att det är 4 månader till julafton och att de första lussekatter har börjat att säljas. Hjälp –  Nu måste vi verkligen ta tillvara våra dagar mina vänner !!!

Nu önskar jag dig den bästa tisdagen ! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

72
Kategori: Allmänt | 16 Comments

16 responses to “JOHANNA ALEXANDRA 15-ÅR!”

 1. Lena says:

  Sötaste Johanna så fin hon är. Du skall verkligen vara stolt mamma – hon verkar vara så snäll och ödmjuk. Och härligt med Oslo – saknar att resa så jag hoppas att vi kommer i väg nästa år till Spanien.

 2. Elin says:

  Gratulerer med vel overstått Håper dere hadde fine dager i Oslo. Hvem passer Gizella når dere er på reise?

 3. Lena says:

  Härligt att få resa igen. Några speciella restriktioner när ni är tillbaka i Sverige?

  • Emma says:

   Lena är du genuint nyfiken då kika på FHM’s sida! Men med tankenöt
   Att det inte gäller några restriktioner för de som rest in och ut ur Sverige i sommar så vad tror du själv?
   Eller du kanske inte genuint undrar för du själv planerar en resa till Norge utan vill passa på med shaming? Det är så 2020 iaf!

   • Lena says:

    Tack för ditt svar även om det inte var dig jag frågade. Du verkar väldigt vänlig i din ton!

    • Anne says:

     Vill du veta vilka restriktioner som gäller för inresa till Sverige så är det bara att läsa på FHM´s hemsida alt MSB´s.. och det vet du. Du fick bara svar på tal tänker jag 🙂 Så kan det gå..:-)

     • Lena says:

      Att skriva nedlåtande kommentarer om en fråga som inte var ställd till någon av er går visst bra. Det där med god ton på nätet gäller visst bara vissa. Min fråga var absolut inte ställd i samma ton som flera av er skriver. Förstår heller inte varför NI svarar på en fråga som inte är ställd till er.

    • Eva says:

     Lena, bry dig inte om dessa ovänliga kommentarer. En del kan inte skriva snällt. Förstår din fråga, inget ovänligt i den.
     Kram Tummelisa

     • Emma says:

      Men var det verkligen ett så elakt svar?
      Lena frågade ju inte av genuin fråga då hon själv planerar en resa till Norge antar jag? För då måste det ju vara berättre att söka fakta av direkt faktakälla än Anna-Stina? Utan är insinuant. Och då förtjänar man faktiskt svar i den kalibern!

   • Anne says:

    Bra svar där..tänkte detsamma 🙂

 4. Elisabet says:

  Stort GRATTIS till Johanna.
  Oj vad åren går, redan 15!
  Härligt med Oslo, förstår det var toppen.
  Själv har maken och jag varit 5 dagar i Stockholm.
  Bott på hotell och träffat några släktingar.
  Länge sedan sist så det kändes bra.

 5. Det var Titti som skrev förra inlägget!
  Kramar från Umeå.

 6. Sofie says:

  Åh så underbart 🙂 Vi åker till Danmark nästa helg,
  Äntligen efter drygt 1,5 år 🙂

 7. A-L says:

  Stort grattis i efterskott till Johanna. Och vad underbart att ni äntligen fick andas Oslo-luft och träffa vänner. Att äntligen få umgås med saknade vänner har jag oxå fått lyxen att göra. Och det ger en verkligen en massa härlig energi! 🙂

 8. Josefin says:

  Så fint at dere endelig fikk reise. Men j har familie i Stockholm som ikke har kunnet komme fordi barn skal jo i minst 3- dagers karentene i Norge? Har de sluttet med det? Klarer ikke å finne något? Hadde vært underbart at kunne sees snart.

 9. Charlotte says:

  15år?!
  Det är helt sjukt – jag googlade ”badcape Gucci” eller något sånt och hamnade på din blogg…då var Johanna nyfödd…helt sjukt att det är 15år sen❤️
  Min son är 16år i år och han fick en sån badrock som Johanna hade men ljusblå minns jag
  Jag har alltså hängt här inne otroligt länge…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *