JOHANNA ALEXANDRAS 15-ÅRS DAG!

God söndag mina kära vänner! 

Dagarna flyter ihop när livet är omtumlande så jag inser nu att jag aldrig tittade in till er igår. Förlåt! En telefon från sjukhuset om att pappa behöver genomgå ytterligare undersökning sänkte mig lite så jag är enormt tacksam över att jag fick möjlighet att besöka pappa fredag kväll. Jag hade inga som helst förväntningar om att han skulle orka ta emot mig så jag åkte ut för att lämna en blomma + diverse i dörren till avdelningen men – så fick jag gå in! och det var verkligen 100% lycka. Att få den stunden tillsammans med pappa då jag kunde visa honom videos och bilder från Johannas konfirmation och prata om livet var obeskrivligt värdefullt. Min älskade pappa. Idag är det en tuffare dag för dig och jag önskar så att du slapp alla dessa jobbiga, krävande och obehagliga undersökning som du utsätts för ännu en gång…  Var stark pappa och kom ihåg att vi älskar dig oändligt högt och att du ständigt är med oss i våra tankar. ♥♥♥

På morgon lyfte JIG mot Oslo igen så nu är det bara oss girls hemma.  Jag var uppe tidigt och sen har vi haft en riktigt soft söndag. Jag körde J till dans träning kl. 16 och sen hämtade jag ut ytterligare en fåtölj som jag beställt så nu har vi 2 likadana. Passar mig som är över snittet upptagen av symmetri perfekt.  (ska visa fåtöljerna då jag möblerat klart).  Och nu ska jag strax köra och hämta henne och sen blir det egen pizza och serier / kanske en film i kväll.  Vi är helt fast i Kardashians men har bara lyckats hitta en säsong, nämligen säsong 5 (som är inspelad för 11 år sedan…).   Är det någon av er som vet var vi hittar de andra?  Fingers crossed att de finns kvar någonstans!

Det passar mig bra att fortsätta att visa er bildregn från Oslo för det flyttar mina tankar en stund så varsågoda, här kommer bilder  från Johanna Alexandras 15-års dag 21:a augusti!

 

Alltså inköpet av den här ballongen tog mig hela fredag eftermiddag… oh my…  Jag tror jag var i butiken 1,5  time så stressen då klockan tickade och jag hade 87 till saker på min lista…  Och då den ä.n.t.l.i.g.e.n. var klar så hade de skrivit Johanna i FEL typsnitt.. Det är i såna lägen man får djupandas… Men den blev oavsett fin ändå. Även om den inte blev så som jag beställt…

Hur pimpar man en frukost med maxad birthday feelings? Well, jag gjorde det så här. 

 

( fler bilder kommer!)

 

Önskar dig en riktigt soft och skön söndag fylld av feelgood!

Var rädd om dig och dina!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

20
Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “JOHANNA ALEXANDRAS 15-ÅRS DAG!”

 1. Lotta says:

  Alla säsonger av Kardashians finns på Hayu’s streamingtjänst 🙂

  • gizmolina says:

   Åh tusen TACK för info. ! Den streamingtjänsten har jag aldrig hört talas om så ska checka upp !

   Önskar dig en riktigt fin dag! Kram!

 2. Caroline says:

  Alla säsonger finns även på C More

  • gizmolina says:

   Och jag som trodde vi sökt igenom alla våra olika kanaler men det har vi tydligen missat så det var fantastiskt glada news! Tusen TACK för info. !

   Önskar dig en riktigt fin dag! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *