JOHANNAS GLOW PARTY!

Gooodmorning mina kära bloggvänner!

Jag har sååå lust att sticka ut på ett varv runt sjön men jag är tyvärr inte helt i tipp topp form ännu… så tänker att det nog är bäst att jag avvaktar ett par dagar till…  Också får jag ju massa träning av att röja i garaget. Oh my… vilket prosjekt! ha, ha. Men jag kom en bra bit på väg igår (körde bilen smäckfull av sopor till återvinningen + överdragen till kemtvätten) så ska fortsätta nu när det är ljust ute.  Alltså tänk att solen går ner kl. 14. 16 här uppe nu. Det är ju inte klokt!!  så det gäller som sagt att ta till vara de ljusa timmarna!

Och mellan allt fix ska jag jobba på att få till ett riktigt maffigt glow in the dark birthday party inlägg. Så – kommer uppdatera det här inlägget under dagen med många fler bilder.  Och festen den var verkligen SÅ lyckad!! Att vi skulle gå för Glow in the dark temat kom Johanna på för säkert 6 månader sen och ett bättre tema kunde vi inte haft!  Det passade helt perfekt att köra det på denna mörka årstid och för att det verkligen skulle vara så mörkt som möjligt så körde vi festen nere i källaren så det kändes som att gå ner till en “club”.  Och sen lyckades JIG fixa det bästa av allt: en DJ! och vi hade sååå tur och fick den mest perfekta killen som hade sten koll på vilka låtar som passade ett gäng 12-åriga tjejer. Att ha en DJ höjer verkligen festen till en annan nivå! och han hade dessutom med sig ljus… så ja, allt var perfekt! och det var 12 girls som dansade non-stop fram till kl. 21.30 då festen var över och vår DJ skulle vidare till till ett uteställe och fortsätta spelandet där.  Och som alltid gick timmarna way to fast så vi hann varken med tårtan eller alla lekar, men strunt samma, såna detaljer är det ändå bara jag som tänker på…. ! 😉

 

Varje fest börjar med en inbjudan. Det är den som sätter “tonen” för festen och som skapar härlig förtväntan. Tyvärr så var vi lite sent ute den här gången så det blev inte alla som fick, men J delade ut en till alla tjejer i klassen och sen fotade vi av och skickade på sms till de andra vännerna som vi visste skulle komma så att de fick tema / tid etc. (Johanna hade skickat ut en “save the date” 6 veckor i förväg + att hon hade koll på vilka som kunde komma , de snackar ju hela tiden på snap…). Hur som helst – jag gjorde inbjudan med glow in te dark färg så den lyste i mörkret den också.

Gästerna fick gå ner trappen till källaren och där möttes de av glowsticks som de kunde knäcka och hänga på sig runt armen + halsen.  Den perfekta accessoaren på ett glow in the dark party!  Och den där tavlan från Lagerhaus, med texten: you glow girl fick flytta ner från Johannas rum. 

Det var tyvärr sjukt svårt att få till snygga bilder i mörkret…  Men, här är i alla fall J klar för att ta emot sina gäster och Mr. DJ var på plats right on time. 

 

Uppdaterar som sagt med bilder + texter under dagen. Nu måste jag ta tillvara de ljusa timmarna här innan mörkret gör sin entré…

Önskar dig den b.ä.s.t.a. dagen!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “JOHANNAS GLOW PARTY!”

 1. Cecilie says:

  Hei.
  Jeg skal holde en bursdag nå med samme tema som deg. Synes de stjernebrillene var veldig kule, hvor kjøpte du dem?
  Har du en nettside eller eBay selger å tipse om?
  Tenkte å ha glow sticks og briller elle noe å ha i håret-noe annet du anbefaler å kjøpe inn?

  Takk for super inspo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *