JULGRAN – CHECK!

Johanna önskar sig en ny julgran till sitt rum i år eftersom hon vill ha en “All American Christmas” så – jag var ute på en runda igår för att checka vad det finns för fina fake granar med snö på och gissa var jag hittade den finaste? På Ö&B !! av alla ställen… ! ha, ha.  DET mina vänner trodde jag INTE!  Så idag körde jag ut och shoppade den (av min kära bror som jobbar där) och alltså det är den finaste gran jag sett i den här prisklassen ute i butik i år!  Så – om du är på jakt efter en riktigt maffigt fin gran med massa snö på i höjden 2,10 så vet du nu vart du ska gå. Den har dessutom inbyggda ledlys vilket jag ä.l.s.k.a.r. för granen blir extra fin utan en separat ljusslinga (med ledning som syns…) runt. Och priset? 999 sek.!

Och om du är ute efter en klassisk grön gran (utan snö) med led lys i så har Rusta en super fin i 2,10 höjd för 1.499 sek. Och om du vill ha en mindre gran med snö på så har Clas Ohlson den rätta ! där finns en super fin snöig gran i 1,80 cm för 1.495 sek. Sen trodde jag att Blomsterlandet skulle ha fått in äkta granar nu för jag köpte min första till terrassen där 7/11 förra året men – där var det inte en enda (äkta) gran i sikte ännu…

Det var dagens julgranstips! 🙂

Men alltså HUR fin ?!? Den är tveklöst den finaste jag sett ute i butik just. Jag sålde liknande granar i min butik och de kostade runt 15.000 nok så ja, BRA pris på denna som sagt !  Ska fota och visa fler bilder av granen i morgon när det är ljusare ute, jag har piffat till på J´s rum, stjärnorna är på plats i fönstret och jag fått korgen runt foten på plats. 

 

Nu är J hemma från sin dans och här pluggas det för fullt till morgondagens SO prov.  Jag ska värma lite tacos till kvällsmat och sen avslutar vi den här torsdagen med Wahlgrens Värld.

Och tänk att det är fredag i morgon? Hur härligt är inte det?!

Njuuut din kväll! 🙂

1
Kategori: Allmänt, Julen 2019 | 13 Comments

13 responses to “JULGRAN – CHECK!”

 1. L says:

  Funderar du någonsin över din otroliga shoppinghysteri och överkonsumtion?

  Den 29 november infaller Black Friday, en shoppingdag som har ynglat av sig i både black weekend och Black week. Mitt under brinnande klimatkris så tar handeln på sin sin svarta kostym, när de egentligen borde prova en grön. Det haglar lockpriser som ska triggar till alla villhöver-nerver att köpa nytt, nytt, nytt.
  Trots att vi kanske behöver ta hand om det vi redan har? Laga och återbruka.

  • Johanna says:

   Tänker precis samma. Jag blir förvånad över att man åker jorden runt för att shoppa på malls, i stället för att uppleva resmålet – se världen! Den är vacker – än så länge.

 2. conny says:

  Ytterligare an plastgrej -för 1000 spänn!!! Nej tack-det är helt sjukt och ovärt. Noll perspektiv.
  F.ö. är det NOLL inspirerande att läsa “restips” som är 100% lika gång eftergång. En bild på en strand, en hotellfrukost, och SURPRISE “en tur till ett MALL för att shoppa lite nya plastgrejer” WOW-superinspiring, very!!! Det “roliga” när man läser några kommentarer om “kritik” är att hon inte ens förstår var i kritiken ligger. Då har man verkligen foliehatt (och/eller noll intelligens). Nä, hoppas lite Greta Thunberg smittar av sig på väsentligt fler än vad Gizmolina och Isabella Löwengrip (Gizmolinas största idol) gör… Sällan jag läser så osmarta grejer som man gör här inne.
  FÖr övrigt har du aldrig svarat på vad ditt bolag som du är VD för säljer som omsätter 600´ /per år. Imponerande att du får det till vid sidan av blogginläggen, eller är det ett skatteupplägg som sambon har?

  • Elsa says:

   Conny jag har ett tips till dig istället för att kolla upp vad folk omsätter och lägga tid och kraft påvert. Ägna dig åt mer som ger dig något mer konstruktivt istället för att gnälla.
   Sedan är jag ledsen att slga det eftersom du verkar vara en anhängare av Greta men flera av de saker hon sagt har ju forskning visar inte stämmer. Och om du nu brinner för miljön försök istället påverka Kina att ändra sin energiförbrukning än Anna-Stina. Det är nämligen långt mer större effekt för miljön!

  • Nina says:

   Men Conny hur ointelligent är inte du? Dels att säga att någon är ointelligent för den inte tycker som du? Och att skicka iväg sänkningar och kränkningar är faktiskt inget trevligt sätt att framföra sin (din) åsikt. Nej fram för ödmjukhet!
   Och ärligt vilken person med hyfsad tillfredställt liv kollar upp vad för dem okänd person tjänar?

 3. Elisabeth says:

  Hva er det for kommentar Conny? Hvorfor leser du bloggen når du syns den og hun som skriver den er idiotisk???
  Anna-Stina har aldri bedt deg om å lese bloggen hennes. Personlig elsker jeg bloggen og har fulgt Anna-Stina siden hun laget det første innlegget i Kamille mor og barn! For en inspo❤️❤️❤️❤️
  Og unger mobber???? Merkelig

 4. Johanna says:

  Oj,oj,oj….så låg nivå på vissa inlägg. Tänk om ni förstod att det faktiskt är NI som gör valet att läsa bloggen….ni kan väl inte mena att Anna-Stina skall regissera den så den passer er och era åsikter! Har ni inget trevligare att komma med så är det ju bara att avfölja!!! En sak hade varit om hon bett om era åsikter! Jag håller inte alls alltid med eller tycker lika men jag får respektera och antingen fortsätta läsa och acceptera att vi alla är olika med både livsstil och engagemang eller så schappar jag! Tack för en i mångt och mycket inspirerande blogg!

 5. Hulda says:

  Så fin julgran 🙂

 6. Rosa Oman says:

  Jag vill dela mitt underbara vittnesbörd om hur jag fick tillbaka min man till mitt liv, jag vill berätta för människorna i världen att det finns ett riktigt stava caster online och är kraftfullt och äkta. Hans namn är Baba Wale Wiseman, han hjälpte mig nyligen för att återförena min relation med min man som dumpade mig, När jag kontaktade Wiseman kastade han en kärleksförtrollning för mig och min man som sa att han inte har något att göra med mig igen kallade mig och började tigga mig. För alla som läser den här artikeln och behöver all hjälp Wiseman kan också erbjuda alla typer av hjälp som återförening av äktenskap och förhållande, botning av alla typer av sjukdomar, domstolsmål, graviditet stavning, vi är nu mycket nöjda med oss ​​själv. Wiseman får honom att inse hur mycket vi älskar och behöver varandra. Den här mannen är på riktigt och bra. Han kan också hjälpa dig att fixa ditt trasiga förhållande. Jag hade min man tillbaka! Det var som ett mirakel! Ingen äktenskapsrådgivning och vi klarar oss mycket bra i vårt kärleksliv.Kontakta den här fantastiska mannen om du har problem med en varaktig lösning
  via e-post: babaidadawiseman01@gmail.com
  WhatsApp: +2348136951551
  Viber: +2348136951551

 7. Linn says:

  Så fint Gleder meg til å se d ferdig pyntet Hvilken butikk er O&B? Hilsen norsk leser

 8. Johanna says:

  15.000 NOK för en gran! Var dom populära? Alltså det är ju gaaaaalet med pengar 😀
  Älskar olikheter och höra vad folk lägger pengar på :p
  Och du..skit i alla negativa människor! Jag tycker det är underbart att läsa din fantastiska blogg! <3 All kärlek!

 9. Goddagskamrater, jag heter Karin Wandås-Lilja från Stockholm, jag är läkare av yrke, 47 år. Läs mitt sanna livsvittnesbörd, jag har en positiv avsikt att denna information kommer att hjälpa någon som läser den här artikeln just nu att återställa bruten äktenskap och återställa förlorade kärleksförhållanden inom två dagar. Efter att ha varit i förhållande med Grønseth i flera år, han gick upp med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka att älska mig, men allt jag gjorde var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, jag frågade honom med allt jag har, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min kollega på jobbet och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en kärlek spellcaster som kan hjälpa mig att stava det tillbaka, men jag är den typ av person som aldrig trodde att kärlek stavdelning fanns eller fungerade, jag hade inget val men för att pröva det, mailade jag spellcaster-kanalen och han sa till mig att det inte fanns något problem att allt skulle gå bra innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade Love spell-delen i luften och överraskande andra dagen var klockan 3.00. Min ex-kärlekspartner ringde mig på min mobiltelefon, jag blev så förvånad över att jag svarade på telefonsamtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket . Jag var så glad och det var så vi började leva tillsammans lyckligt. så här kan du nå honom om du behöver hjälp .doctorigbinovia93@gmail.com eller whatsapp på +2348144480786 eller så kan du också kontakta honom på viber på +2348144480786 ta saker för givet och det kommer att ta från dig

 10. Lucia says:

  KÄRLEK STAVAR SOM FUNGERAR PERFEKT OCH FÖRVARAR PERMANENT TIDLIGT.
  Jag delar detta vittnesbörd till partners som lider i deras relationer eftersom det finns en bestående lösning. Min man lämnade mig och våra 2 barn för en annan kvinna i 2 år. Jag försökte vara stark bara för mina barn men jag kunde inte kontrollera de smärtor som plågade mitt hjärta. Jag var sårad och förvirrad. Jag behövde hjälp, så jag gjorde en undersökning på internet och stötte på en webbplats där jag såg att DR ISIKOLO, en trollformel, kan hjälpa till att få älskare tillbaka. Jag kontaktade honom och han gjorde en speciell bön och trollformler för mig. Till mina överraskningar kom min man tillbaka efter två dagar. Det var så vi återförenades och det fanns mycket kärlek, glädje och fred i familjen. Du kan också kontakta DR ISIKOLO, en kraftfull spell-caster för lösningar på hans e-postkontakt: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +1(725)240-4536

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *