JULGRANSPLUNDRING & BRÖLLOPSOUTFIT.

Happy lille-lördag sweeties! 

Åh så härligt med sovmorgon idag! Vaknade kl.09 och smög ner för att inte väcka hjärtat men hon vaknade 1 sek senare hon också (happens every time…). Stackars ligger fortfarande med förkylning så fingers crossed att hon känner sig bättre i morgon. Och ute stråååålar solen och jag är klar för att fortsätta skotta terrassen, perfekt: göra nytta / sola sig mix.

Sen ska jag fortsätt att fixa här inne också eftersom det blir ytterligare en hemma-dag. Och igår så fick jag värsta rycket och tryckte in alla 3 julgranar i bilen och körde de till soptippen. Du skulle sett mig! Ha, ha. Kunde knappt köra med alla grenar i nacken. Men sen kom jag helt av mig… för då jag läste att Lill Babs lämnat oss. Denna underbara, fantastiska solstråle som verkligen levde sitt liv 100% fullt ut. Jag var på hennes show i Stadsparken här i Luleå i somras och älskade varje sekund! Hon sa sååå mycket klokt och hon bjöd på en så härlig energi att jag blev helt lycklig. Uff, det känns overkligt att hon inte finns mer men hon kommer alltid att leva kvar i våra minnen. ♥

 

Ho, ho, påskharen med bilen fylld av granar…

…bokstavligt talat… ha, ha. Alltså HUR skönt att bli av med dem?!!  Jag kände mig verkligen som en desperate houswife deluxe då jag stod och drog ut de ur bilen så här i början av april. Ha, ha. 

Efter ett par turer till återvinningen (oh yes, jag körde mycket sopor igår..) så var jag tvungen att balansera upp det hela med lite härligare saker… Som tex att surfa runt efter outfit till det bröllop som jag snart ska på.  Och de här vackra godsakerna funderar jag på att matcha med…

…den här ljuvliga klänningen från min favorit Cathrine Hammel (har många fina klänningar från henne). Åh som jag gleder mig till att gå i bröllop!! för det är många ÅR sen sist.

Sen avslutades dagen så här framför nya styling programmet (som kändes liiiite låg budget om du frågar mig…) + Parneviks… Vår älskade söta lilla fluffiga Gizella tog prinsesse platsen och la sig mitt i soffan. Hon vet hur man myser hon…!  

 

Nu: på med solbrillerna och ut och skotta!

Önskar dig den allra bästa dagen!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “JULGRANSPLUNDRING & BRÖLLOPSOUTFIT.”

 1. Annika K says:

  Oj!!!
  Du måtte fått hela bilen full med barr?

  • Ha, ha. ja, det skulle man ju kunna tro att jag fick men de här “kungsgranarna! (tror de heter så?) är ju bara helt enastående! de barrar i.n.g.e.n.t.i.n.g. ! inte ens så här långt efter jul. Eller ja, några barr blev det så klart men väldigt, väldigt få. ! 🙂

   Önskar dig en magisk kväll Annika! Kram!

 2. tove says:

  Skönt att bli av med julen 🙂

  Vad är det för stylingprogram?

  • Ha, ha, ja man kan väl lungt säga att det var på tiden! 😉 Och stylingprogrammet var ett nytt som heter Stil i Sikte på TV3. Jag gillar Jonas (stylisten) så hade höga förväntningar men nja… det kändes tyvärr väldigt lågbudget…

   Njut din kväll Tove! Kram! 🙂

 3. A-L says:

  Megaälsk på den klänningen!! Wow 🙂

  Däremot vet jag av bitter erfarenhet att Kungsgranar kan barra, om man har otur. Vi har alltid Kungsgran men den vi hade nu i julas hade inte många barr kvar, innan jag fick ut den genom dörren. Desto fler på golvet, och som en extra fin grön matta heeeeela vägen till ytterdörren. Hittar fortfarande barr som kilat sig fast på nåt märkligt ställe… Så min gran fick INTE komma in i bilen. Den ligger under ett täcke av snö och skäms just nu. I väntan på våren och en släpkärra till återvinningen.

 4. Viktoria-pinkpastry says:

  Åh så härligt fräsch grön, och så snygga öronhängen till. Så roligt med bröllop

 5. Anette says:

  Det var du som gjorde at jeg oppdaget Cathrine Hammel for mange år siden.., er lykkelig eier av tre vakre kjoler fra henne nå!! Den grønne du viser er lekker, kjør på!!

 6. Sofia says:

  Jättefin outfit för ett bröllop! Vart hittar man örhängena?
  Fin inspirerande blogg du har!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *