JULKALENDER & JULKLAPPS-TIPS!

Nej, det här är inte J´s kalender, men – jag hämtar inspiration från den till kvällens inpackning.

begäran så kommer här nu äntligen julkalendertips! Oh my, jag har varit uppe och knipsat bilder helt sedan jag postade mitt förra inlägg…  för jag kan inte bara slänga upp alla saker jag köpt till J´s kalender på golvet och ta en bild och vara färdig med det, nej, nej. istället kom jag på att jag kunde bjuda på lite julklappstips då jag ändå är igång. Eller kanske vi ska kalla de advents-kalender-tips till er som väljer att ge presenter varje advent istället för varje dag.  Ni får välja själva! Här kommer i alla fall ett regn av rosa fluffiga godsaker till girls som är runt Johannas ålder (det är så individuellt vad barn gillar, tänker att mycket av detta passar de som är från 7-12 typ…) och allt ni ser är en mix av saker som Johanna redan och saker som hon kommer att få. Och det kommer mera sen…! (i ett eget inlägg) men kör rosa först och rött/vitt/grönt sen… Annars blir det lika rörigt som om jag bara slängt ut allt på golvet. Ha, ha. 😉

P.S jag kommer att vara tvungen att ta bort flera av dessa bilder då J slutar skolan kl.14.30, så – ett tips är att spara bilderna om du vill se närmare på de senare.  hoppas att ni förstår varför jag gör så, vill inte att J ska se vad hon får… 

Kunde inte låta bli att fota en av hyllorna inne i J´s walk in closet. Jag blir lycklig av alla dessa super cute ting! Och flera av dessa ting är julklappstips: parfymen från Ariana Grande som doftar heeelt ljuvligt gott! (I love it!!!) och som dessutom kommer i den finaste flaskan med rosa fluffig puff och lipglossen till höger om parfymen med ansikten på är de finaste! de kommer från Soup Store (på CC-vest i Oslo). Den lite glittra body splash som sticker fram i super fin förpackning kommer från H&M och kostar bara 29,90 om jag minns rätt och sen går vi alltid inom Victoria Secret då vi är ute och reser och på väg hem från Hong Kong så shoppade J dessa PINK produkter som doftar ljuvligt!  Perfekta julklappar till vänner! 

Den här tröjan dog jag då jag såg! Love it! den är från den avdelningen på H&M som startar med size 134/140. Men J var inte riktigt lika förtjust i den.. hur som helst – den är ett tips!!  Rosetten / sløyfen från Jojo Siwa har vi beställt online men – nu har dessa kommit till både Accessorize och Toy´s R Us ! Den underbara drickflaskan med bling som J alltid har med sig på sin dans + på idrotten i skolan har J fått i present (den kommer från Ban.do som bl.a. säljs hos Åpent Hus & Tanum i Oslo) – den är verkligen ett tips!!! Johanna älskar den!.  Den söta pennan, som luktar, kommer från Smiggle (butiken finns inte i Norge + Sverige men man kan beställa online), glittrig kalkulator från Accessorize (perfekt att ha när man inte får ha telefonen, som tex vid läxor…) och den söta choklad squishie´n har vi shoppat i Thailand men – det finns squishies hos tex Lekia, Toy´s R Us och ja, de flesta lekebutikker.  Väldigt poppis just nu!! . Parfymen är som sagt den godaste, från Ariana Grande (som J älskar stilen till) och väskan, hur söt är den inte? Kommer från Zara och är ett perfekt tips till vänner också för den kostar bara runt 130kr. (jag beställde denna online).

Och alltså den här kalendern…. Johanna har precis fått upp ögonen för Body Shop och nu tok älskar hon precis ALLT i den butiken så då hon fick se den här kalendern så var det ja, Love at first sight…. !  Och jag som preciiiiis shoppat klart och inte skulle köpa en enda till kalender till hjärtat kunde faktiskt inte låta bli den… Jag menar se bara! den är ju helt underbar och mitt i blink till J!  (den innehåller olika Body Shop produkter i mini format, tänker att vi kan dela lite på innehållet…). Och hårdiadement med glitter hittade vi hos Accessorize i Oslo och korter, det kommer från Lagerhaus.

Nu håller jag på att hungra ihjäl. Ha, ha. Har varit så upptagen med det här inlägget hela dagen att jag inte ens ätit frukost. Så nu mina vänner hoppas jag att ni känner att ni hittar tips här! och som sagt – det kommer ett till inlägg, senare idag.  Och – som jag skrev – jag måste tyvärr radera flera bilder då jag hämtar J på skolan kl.14.30…   Så du vet.

Uppdatering kl.14.31: nu har jag raderat flera bilder. om du missade dem, och vill se dem på nytt så kan du väl ge besked så kan jag lägga upp dem på nytt senare.

Happy christmas shopping! 🙂

 

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “JULKALENDER & JULKLAPPS-TIPS!”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Åh så mycket glitter du sprider blev så glad v sett inlägget besöker dig som vanligt fast från Thailand så därför dåligt med kommentarer. Men älskade verkligen detta inlägget så fina saker du är bäst på shopping belv så glad av inlägget

 2. Cilla says:

  Jag missade bilderna och vill jättegärna få mer inspiration om du kan tänka dig att lägga upp dem igen.

  Har redan skrivit upp den ljuvliga parfymen och squishie på shoppinglista till kalendern här!

  TACK för detta underbara, inspirerande inlägg! Älskar dina glittriga tips!

 3. Elin says:

  Takk for supre tips! Kalenderen for iår er ferfig, men det er jo jul også neste år

 4. Camilla says:

  Jag missade också!!! Lova att du lägger upp dem igen;)

  Kram Camilla

 5. Katrine says:

  Hei!

  Takk for fin inspirasjon. Num noms har nå kommet til Norge, så det skal jeg kjøpe.

 6. Marie Å says:

  Perfekt!! Vilken bra ide att lägga upp medan J sover, så vi får julinspo utan att hon ser!!

 7. Joss says:

  Jag gick raka vägen till HM och köpte My little pony-tröjan – till mig själv, haha!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *