KLÄDER TILL SALU!

Glad torsdag mina vänner! 

Tänk att det är sista februari idag! Sååå galet!!! Och det är dessutom min namnsdag! något jag inte kom ihåg förren min pappa ringde och grattade mig på Maria dagen på morgon. Åh jag älskar namnsdagar! är bara lite dålig på att komma ihåg de…  Hela min uppväxt blev jag alltid firad på både min Anna och Maria dag. Måste ta och införa den traditionen till Johanna också, för här i Sverige så har ju hennes namn en helt egen dag! Och nu upptäckte jag att Alexandra precis har varit, den 17/2… Oh my, får ta och skärpa till mig. Firar du och din familj namnsdagar?

Och i morgon när Johanna slutar skolan så startar Sportlovet!  Så super lyxigt härligt! Så idag försöker jag bli färdig med en massa saker här så att vi kan mysa ihop till veckan. Vi blir hemma i Luleå några dagar först och sen reser vi till Nooorway och till mitt älskade Oslo. Blir perfekt! 🙂

 


Jag har precis lagt ut detta paket till försäljning på min insta story. Pris: 500 sek.  Alla plagg är size 140 och skorna size 34. Ryggsäcken kommer från Accessorize, hoodie GAP, skor Zara + Din Sko resten: Kapp Ahl, H&M, Zara. 

S.Å.L.T.!

 

Nu lägger jag upp allt vi säljer här på bloggen också för ni är så många som efterfrågat det.  Vi postar även gärna men då tillkommer porto så klart. Intresserad? Mejla mig: annastina@gizmolina.com   Happy shopping!!!

Önskar dig en FAB torsdag fylld av solsken! 🙂

P.S tusen miljoner TACK till er som shoppat av oss! vi är så glada över att Johannas fina kläder får nytt liv hos era barn!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “KLÄDER TILL SALU!”

 1. Lena says:

  500 kr för det ? Jisses, det var billigt för alla de plaggen. Jättefina kläder. Passar tyvärr inte dottern annars är det i hennes smak.
  Så härligt att ni har sportlovet framför er. Förstår att du längtar till Oslo – så trevligt för er att träffa vänner där.
  Njut kvällen.

 2. L says:

  Hoppas att du även säljer dina kläder 🙂

 3. Anna says:

  Kul att du plockar ihop matchande paket :-). Jag brukade plocka ihop i en kasse som jag lät gå runt i familjer med yngre tjejer sonens dagiskompisar( hade inte så extremt mkt) så fick de prova och plocka ut favoriter.

  Önskar er en mysig Oslo vistelse ! Undra om J den yngre påverkas av Greta och vill åka tåg istället, bara nyfiken.

 4. Madeleine says:

  Hej!
  Åh har jag missat försäljningen med alla leksaker och målarböcker? Har inte varit in på Instagram de senaste dagarna. Kramar

 5. Berit says:

  När ni har kläder som aldrig används måste man väl förstå att man överkonsumerar,allt i bloggen handlar ju bara om shopping,har ni inga andra intressen.

 6. Elin says:

  Har dere også klær i str 134? Bor i Oslo og er interessert om dere skal hit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *